Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 220
  • Total: 221
  • Leon

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 16, 2005, 04:34:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

θα βρίσκατε ποτέ το κουράγιο να πείτε σε ένα πολυαγαπημένο σας νέο άτομο, πως του απομένει μόνο ελάχιστος χρόνος ζωής;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fmas

Kuria............

Αμάν αυτοί οι προβληματισμοί σου....................................

Θα έκανα την καρδιά μου πέτρα και θα του το έλεγα με διακριτικό τρόπο και σε χώρο που θα ήμασταν μόνοι μας....... Αφού δε είναι πολυαγαπημένο μου άτομο θα προσπαθούσα να τον βοηθήσω να προσαρμοστεί στην ΝΕΑ για αυτόν κατάσταση πιο εύκολα............

Φιλικά
Fmas

cuba

den les pote oti exeis sygkekrimeno xrono zoh kapio atomo poy einai se dyskolh 8esh apo pleyras ygeias. mborei na  mhn eisai eilikrinis kai na jeperasei to problhma tis ygeias poy exei kai na zeisei kai merika xronia parapano. pios jerei? gia ena pragma eimaste sigoyroi se ayth thn zoh. gia ton 8anato.

Sotis

ΕΓΩ  ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ  ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ  ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΙΑ........ΘΑ ΤΟΝ  ΑΦΥΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΥΣΕΙ ΤΙ  ΖΩΗ ΤΟΥ  ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΚΑΙ  ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ.ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΗ

kathreftis

Παράθεση από: "kuria"θα βρίσκατε ποτέ το κουράγιο να πείτε σε ένα πολυαγαπημένο σας νέο άτομο, πως του απομένει μόνο ελάχιστος χρόνος ζωής;

Ας  τα  πάρουμε  με την  σειρά ,  όλοι  αργά  η  γρήγορα  θα  τα  τινάξουμε  τα  πέταλα.
Όταν  κάποιος  φεύγει   νωρίς  τι  είναι  εκείνο  που  πονάει  αυτούς  που  τον  αγαπούσαν ;  
Ακριβώς  το  ότι  έφυγε  πολύ  νωρίς   και  δεν   πρόλαβε  να  χαρεί  τίποτα  ότι  δηλαδή  δεν  πρόλαβε   να  ζήσει  κάποιες   εμπειρίες   ότι  δεν  πρόλαβε  να  κάνει   οικογένεια   κ.λ.π  κ.λ.π  κ.λ.π  .  
Αν   λοιπόν  ξέρουμε  ότι  άρχισε  να  κάνει    πρόβα  στα  φτερακια  του  πριν  τα  φορέσει  και   είναι πολύ  αργά  πλέων  οφείλουμε  να  του  το  πούμε  για  να  του δώσουμε  την   ευκαιρία  να  ζήσει   ότι  προλαβαίνει .
Οικογένεια  προφανώς  δεν  θα  έχει  τον  χρόνο  να  χαρεί   αλλά ας χαρεί  ότι  μπορεί .
Ανάλογα  με  τον  χαρακτήρα  του  κάνουμε  και  την    ανάλογη   προετοιμασία  για   να  τον  βοηθήσουμε  να  το  δεχτεί  όσο  το  δυνατόν  καλύτερα .
Αλλά  σε  καμία  περίπτωση  δεν  αποφεύγουμε  να  του  το   πούμε .
Τουλάχιστον  εγώ  έτσι  θα  έκανα , και  αν  κάποιος   μάθει  για  εμένα  και  δεν  μου  το  πει  δεν  είναι  όχι  πολυαγαπημενος  ουτε  λιγοαγαπημενος  .
Κοινός  για  μένα  είναι  γ…………..
Μπορεί  να  ακούγομαι  κυνικός  αλλά   πόσο   πολύαγαπημενος  μας  είναι  αυτός  ο  άνθρωπος   αν  δεν  του  δώσουμε   την  ευκαιρία  να  αποφασίσει  πως    θα ζήσει   τις   τελευταίες    του   στιγμές  ;  
Κι  αν   γονατίσει  τότε  κάνουμε  τα  πάντα  για  να  τον  σηκώσουμε  και  του  δείχνουμε  ότι  είναι  πολυαγαπημενος  μας  .
Κι  αν  νομίζουμε  ότι  δεν  είμαστε  ικανοί  ζητάμε   βοήθεια  από  κάποιον  ειδικό .
Αλλά  σε  καμία  περίπτωση  δεν  περιμένουμε  απλά  να  τον  κλάψουμε , αν  τον  αγαπάμε  του  μιλάμε .-

Ευχαριστώ.
ΑΡΗΣ

kathreftis

Παράθεση από: "Sotinolka"ΕΓΩ  ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ  ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ  ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΙΑ........ΘΑ ΤΟΝ  ΑΦΥΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΥΣΕΙ ΤΙ  ΖΩΗ ΤΟΥ  ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΚΑΙ  ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ.ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΗ

Με  ποιον    τρόπο  να  την  χαρεί   την  λιγοστή  ζωή  του  ;  
Δουλεύοντας  στην  οικοδομή ;
Ανεχόμενος  τον  διευθυντή  του  να   τον  ταπεινώνει ;
Βλέποντας  τον  να   στερείται   ένα  ταξιδάκι  για  να  κάνει  οικονομία ;
Έχουν  τσέπες  τα  σάβανα  ;

Αν  θέλεις  να  τον  κάνεις  να  χαρεί  την  λιγοστή  ζωή  του , του  λες  να  το  κάνει  τώρα  πριν  τον  βάλουν  στο  κουτί .

kathreftis

Παράθεση από: "cuba"den les pote oti exeis sygkekrimeno xrono zoh kapio atomo poy einai se dyskolh 8esh apo pleyras ygeias. mborei na  mhn eisai eilikrinis kai na jeperasei to problhma tis ygeias poy exei kai na zeisei kai merika xronia parapano. pios jerei? gia ena pragma eimaste sigoyroi se ayth thn zoh. gia ton 8anato.

Αφού  μονό  για  τον  θάνατο  είμαστε  σίγουροι  γιατί  τον φοβόμαστε ;  Και   καλά  μπορεί  να  το  ξεπεράσει  το  πρόβλημα  της  υγειάς  του,  αν  δεν  το  ξεπεράσει ;  Γιατί  να   μην  έχει  την  ευκαιρία  να   ζήσει   κάποια  πράγματα ;  
Όταν  ξέρεις  ότι   είσαι  μελλοθάνατος  όλα  έχουν  ποιο  δυνατή  γεύση  και  την  γεύεσαι   με  όλη   την  δύναμη  σου .

riaghul

Εχω την αισθηση οτι ο καθεις μας ψυχανεμιζεται το μελλουμενο..
οποτε οποιαδηποτε αντιθετη συμπεριφορα των αγαπημενων του προσωπων
μοιαζει με υποκρισια....
Δεν μπορεις να εισαι ο ιδιος ανθρωπος οταν υποφερεις και οταν,περα απο
τη διαισθηση ,  μετα απο τοσα περιστατικα που καθημερινα  ακουμε και γνωριζουμε να αδιαφορουμε και να μην κατανοουμε τι μας συμβαινει..
Συμπεριφορα λοιπον, του τυπου "ολα καλα ειναι  και δεν συμβαινει τιποτα"
Θα βαλει και τον ιδιον στη διαδικασια να μην το εκπεμπει...Μια ακομα υποκρισια δηλαδη...
Καλη Δυναμη...και ευχες  με θετικη σκεψη για το καλυτερο...

Pappas10

Ειλικρινά δεν ξέρω Κούρια... ειλικρινά.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ! Π Ο Τ Ε!!!!!!!
αυτος ο χουλιγουντιανος τροπος...με αφηνει παγερα αδιαφορη, μου προκαλει απεχθεια!
ελεος πια! λεγεται κατι τετοιο?

KiSSeS

Συμφωνώ απόλυτα με την minor... Δεν λέγονται τέτοια πράγματα... Δεν πιστεύω ότι εάν κάποιος μάθει ότι μέσα σε 3 μήνες, πχ, θα πεθάνει θα θελήσει να χαρεί τη ζωή του.  Το πολύ πολύ να περάσει το τελευταίο καιρό του με κατάθλιψη...
Δεν είναι χαρά ο θάνατος, ούτε η ευκαιρία να κάνει κάποιος πράγματα που θέλει εδώ και καιρό. Είναι οδυνηρό να ξέρεις ότι πεθαίνεις και οι άλλοι γύρω σου μπορούν να ζήσουν όσα δε θα ζήσεις εσύ... Κατά τη γνώμη μου, μπορείς να του κρύψεις μεν την αλήθεια, αλλά να προσπαθήσεις να τον κάνεις να νιώσει καλά με το να είσαι κοντά του....

minoraki

Παράθεση από: "kisses"Συμφωνώ απόλυτα με την minor... Δεν λέγονται τέτοια πράγματα... Δεν πιστεύω ότι εάν κάποιος μάθει ότι μέσα σε 3 μήνες, πχ, θα πεθάνει θα θελήσει να χαρεί τη ζωή του.  Το πολύ πολύ να περάσει το τελευταίο καιρό του με κατάθλιψη...
Δεν είναι χαρά ο θάνατος, ούτε η ευκαιρία να κάνει κάποιος πράγματα που θέλει εδώ και καιρό. Είναι οδυνηρό να ξέρεις ότι πεθαίνεις και οι άλλοι γύρω σου μπορούν να ζήσουν όσα δε θα ζήσεις εσύ... Κατά τη γνώμη μου, μπορείς να του κρύψεις μεν την αλήθεια, αλλά να προσπαθήσεις να τον κάνεις να νιώσει καλά με το να είσαι κοντά του....
και λιγο λες κισσες με το καταθλιψη! νομιζω οτι μπορει να φτασει και μεχρι αυτοκτονια!
μια τετοια βλακεια ειπαν και οι γιατροι στην μητερα μου :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  κανεις δεν μπορει να φανταστει το τι εχει περασει ολη η οικογενεια μου αυτο το τελευταια διαστημα! και μιλαω για μια γυναικα υπεργηρη, που πασχει απο την καρδια της....φαντασου να ειναι ενας νεος ανθρωπος και η ασθενεια του να ειναι και σοβαρη και ανιατη, τι προκειται να γινει! το χολυγουντιανο στυλ μονον για τα αμερικανακια παρακαλω! εδω ειναι μεσογειος...αλλη κουλτουρα, αλλο ταπεραμεντο!

fmas

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "kisses"Συμφωνώ απόλυτα με την minor... Δεν λέγονται τέτοια πράγματα... Δεν πιστεύω ότι εάν κάποιος μάθει ότι μέσα σε 3 μήνες, πχ, θα πεθάνει θα θελήσει να χαρεί τη ζωή του.  Το πολύ πολύ να περάσει το τελευταίο καιρό του με κατάθλιψη...
και λιγο λες κισσες με το καταθλιψη! νομιζω οτι μπορει να φτασει και μεχρι αυτοκτονια!
μια τετοια βλακεια ειπαν και οι γιατροι στην μητερα μου :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  κανεις δεν μπορει να φανταστει το τι εχει περασει ολη η οικογενεια μου αυτο το τελευταια διαστημα! και μιλαω για μια γυναικα υπεργηρη, που πασχει απο την καρδια της....φαντασου να ειναι ενας νεος ανθρωπος και η ασθενεια του να ειναι και σοβαρη και ανιατη, τι προκειται να γινει! το χολυγουντιανο στυλ μονον για τα αμερικανακια παρακαλω! εδω ειναι μεσογειος...αλλη κουλτουρα, αλλο ταπεραμεντο!

Minoraki μου,
Ναι μεν άλλη κουλτούρα αλλά δεν πρέπει με κάποιον τρόπο να του το πεις???

Μια απορία εκφράζω...........
Τεσπα...

Φιλικότατα
Fmas...............

danai

οκ..οκ ..και αντε και βρισκεις την δυναμη και το λες...εκεινος θα αντεξει να την ακουσει? Γιατι την δυναμη πρεπει αυτος πρωτα να χει και μετα αυτος που θα το πει! -Καθαρα προσωπικη μου αποψη-
Τα Σεβη μου

minoraki

συμφωνω απολυτα μαζι σου δαναη! αυτος που το λεει μπορει να βρει την δυναμη! αυτος που το ακουει ομως? τι γινεται? εεεεεε? τι γινεται?
βρε, φιλοι μου..ειναι δυνατον να πεις σε εναν ανθρωπο οτι πεθαινει? δεν ειμαστε με τα καλα μας μου φαινεται! για να σοβαρευτουμε λιγο!

220 Επισκέπτες, 1 Χρήστης