Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 198
  • Total: 199
  • Leon

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 16, 2005, 04:34:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

riaghul

Κατα προτροπη σας...Σοβαρευτηκα!!!

Θα παρατηρησω ομως...οτι δεν λαβατε υπ'οψη σας...τη δικη μου σημειωση..
"Ο καθεις μας...ψυχανεμιζεται το μελλουμενο.."
Οπως αντιλαμβανεσαι..την ερωτικη ματια..το καρδιοχτυπι της ελξης..
ετσι κι οταν ερχεται το τελος μας..το νιωθουμε...
"Δεν μπορεις να σηκωθεις να πιεις τον καφε σου ..οπως την προηγουμενη..
Δεν εισαι ο ιδιος ανθρωπος...εισαι καποως αλλοιως..Ισως να μην ξερεις να το προσδιορισεις..Ισως ο νους να μη θελει να φτασει μεχρι εκει..Αλλα το ψυχανεμιζεσαι..."
(εχω εμπειριες..απο ανθρωπους στο περιβαλλον μου γιαυτο...)
Και ειναι εκεινη η πιο δυσκολη ωρα..που δεν μπορεις να υποκριθεις..

Σιγουρα καλο μου  minoraki..δεν υιοθετω..τον "αμερικανικο τροπο ζωης" που ανεφερες...αλλα σκεψου...σε ποσα μα  ποσα  πραγματα στη ζωη μας εχει περαστει αυτος ο τροπος...(εξαγωγη πολιτισμικων στοιχειων...Απο τη διαρρυθμιση των σπιτιων μας...τα τραγουδια, ο κινηματογραφος, το ντυσιμο, η μοδα...κλπ..κλπ..)

Κι επειτα...καθε ανθρωπος..εχει τη δικη του αντιμετωπιση...
Ειναι και προσωπικο θεμα..οπως ειναι και η εξηγηση των ονειρων..
Ποτε δεν σημαινει αυτο που ειδες εσυ να αποκωδικοποιειται με τον ιδιο τροπο και σε μενα...Γιατι ΟΛΑ ειναι προσωπικο θεμα..
Εγω πχ.. Θα εκνευριζομουν αφανταστα..αν μου το εκρυβαν..
Ισως εχω ..καλη Διαισθηση... :wink: (μεχρι τωρα)

minoraki

Παράθεση από: "riaghul"Κατα προτροπη σας...Σοβαρευτηκα!!!

Θα παρατηρησω ομως...οτι δεν λαβατε υπ'οψη σας...τη δικη μου σημειωση..
"Ο καθεις μας...ψυχανεμιζεται το μελλουμενο.."
Οπως αντιλαμβανεσαι..την ερωτικη ματια..το καρδιοχτυπι της ελξης..
ετσι κι οταν ερχεται το τελος μας..το νιωθουμε...
"Δεν μπορεις να σηκωθεις να πιεις τον καφε σου ..οπως την προηγουμενη..
Δεν εισαι ο ιδιος ανθρωπος...εισαι καποως αλλοιως..Ισως να μην ξερεις να το προσδιορισεις..Ισως ο νους να μη θελει να φτασει μεχρι εκει..Αλλα το ψυχανεμιζεσαι..."
(εχω εμπειριες..απο ανθρωπους στο περιβαλλον μου γιαυτο...)
Και ειναι εκεινη η πιο δυσκολη ωρα..που δεν μπορεις να υποκριθεις..

Σιγουρα καλο μου  minoraki..δεν υιοθετω..τον "αμερικανικο τροπο ζωης" που ανεφερες...αλλα σκεψου...σε ποσα μα  ποσα  πραγματα στη ζωη μας εχει περαστει αυτος ο τροπος...(εξαγωγη πολιτισμικων στοιχειων...Απο τη διαρρυθμιση των σπιτιων μας...τα τραγουδια, ο κινηματογραφος, το ντυσιμο, η μοδα...κλπ..κλπ..)

Κι επειτα...καθε ανθρωπος..εχει τη δικη του αντιμετωπιση...
Ειναι και προσωπικο θεμα..οπως ειναι και η εξηγηση των ονειρων..
Ποτε δεν σημαινει αυτο που ειδες εσυ να αποκωδικοποιειται με τον ιδιο τροπο και σε μενα...Γιατι ΟΛΑ ειναι προσωπικο θεμα..
Εγω πχ.. Θα εκνευριζομουν αφανταστα..αν μου το εκρυβαν..
Ισως εχω ..καλη Διαισθηση... :wink: (μεχρι τωρα)

κουκλα μου & ιντερνετικη φιλη μου, δεν εννοουσα κανεναν προσωπικα και ποσο μαλλον εσενα οταν εγραψα το <<να σοβαρευτουμε....>>! μην παρεξηγεισαι λοιπον! απλως επειδη εχω ενα εντελως προσφατο παραδειγμα με την μητερα μου (το εχω αναφερει και πιο πανω), η οποια πασχει απο την καρδια της και παρ ολο που ειναι 86 ετων, εν τουτοις οταν οι γιατροι της ειπαν οτι ο θανατος της θα ειναι αιφνιδιος εαν δεν εγχειριστει, ο πανικος της ηταν το κατι αλλο! αυτο και τιποτα αλλο εχω να πω! επιτρεψε μου λοιπον να επιμεινω στην αποψη μου οτι, τετοιου ειδους ζητηματα ειναι παρα πολυ λεπτα και θα πρεπει αυτοι που τα χειριζονται, ακομα και εαν ειναι γιατροι, να κατεχουν παρα πολυ καλα και την ψυχολογια και την ψυχιατρικη και πανω απ ολα να ψυχανεμιζονται σε ποιον απευθυνονται! εγω, ας πουμε, δεν θα ηθελα κατ ουδενα τροπο να ξερω εαν θα πεθανω η οχι! φιλια πολλα!

kuria

κι όμως... εξακολουθώ να με ξαφνιάζω...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΙΑ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΣΤΟΝ  ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΟΣΗ  ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΝΗ.....ΚΑΙ  Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...........ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΙΑ......ΜΕ  ΠΟΛΥ  ΑΓΑΠΗ  ΣΟΤΙΣ...

spellbound

ναι, θα του το λεγα.

Ο λογος???

[size=18]Και εγω θα θελα να το ξερω σε καποια τετοια περιπτωση.[/size]

Να κανω οσα θελω να κανω πριν να φυγω, να προλαβω οσα δεν εχω κανει, να ομολογησω οσα δεν εχω ομολογησει, να εξομολογηθω οσα δεν εχω εξομολογηθει, ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ, ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ.

δε βλεπω γιατι αυτος που ξερω πως θα φυγει δεν θα σκεφτεται διαφορετικα απο μενα..  παιδια... δυστυχως μια ζωη ειναι αυτη... και κακα τα ψεμματα, φευγοντας εγω θα σκεφτω αυτα που ΔΕΝ προλαβα να κανω, ισως να σκεφτεται τα ιδια και ο καποιος αλλος που φευγει..

Αυτα...

kathreftis

Παράθεση από: "Sotinolka"ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΙΑ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΣΤΟΝ  ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΟΣΗ  ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΝΗ.....ΚΑΙ  Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...........ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΙΑ......ΜΕ  ΠΟΛΥ  ΑΓΑΠΗ  ΣΟΤΙΣ...

Ίσος   τελικά να  φταίει  το  ότι  εγώ  είμαι   άθεος.
Αλλά  όσο  μεγάλος  και  αν  είναι  αυτός  ο   θεός  αφού  αποφάσισε  να  σε  καλέσει  πάει  το  έκανε  ………..ίσος  να  θέλει  να  δοκιμάσει  τον  πιστό  του,   δεν πρέπει  να  του  το  πούμε  για  να  καλοπιάσει  τον  θεό  του  κάνοντας  καλές  πράξεις ; Η  έστω  δίνοντας  του  την  ευκαιρία  να  μετανιώσει  ειλικρινά  ώστε  η  να  πάρει  αναβολή  κλήτευσης   προς  απολογία  από  τον  θεό  του  η  τουλάχιστον  συγχώρεση ;

kathreftis

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "kisses"Συμφωνώ απόλυτα με την minor... Δεν λέγονται τέτοια πράγματα... Δεν πιστεύω ότι εάν κάποιος μάθει ότι μέσα σε 3 μήνες, πχ, θα πεθάνει θα θελήσει να χαρεί τη ζωή του.  Το πολύ πολύ να περάσει το τελευταίο καιρό του με κατάθλιψη...
Δεν είναι χαρά ο θάνατος, ούτε η ευκαιρία να κάνει κάποιος πράγματα που θέλει εδώ και καιρό. Είναι οδυνηρό να ξέρεις ότι πεθαίνεις και οι άλλοι γύρω σου μπορούν να ζήσουν όσα δε θα ζήσεις εσύ... Κατά τη γνώμη μου, μπορείς να του κρύψεις μεν την αλήθεια, αλλά να προσπαθήσεις να τον κάνεις να νιώσει καλά με το να είσαι κοντά του....
και λιγο λες κισσες με το καταθλιψη! νομιζω οτι μπορει να φτασει και μεχρι αυτοκτονια!
μια τετοια βλακεια ειπαν και οι γιατροι στην μητερα μου :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  κανεις δεν μπορει να φανταστει το τι εχει περασει ολη η οικογενεια μου αυτο το τελευταια διαστημα! και μιλαω για μια γυναικα υπεργηρη, που πασχει απο την καρδια της....φαντασου να ειναι ενας νεος ανθρωπος και η ασθενεια του να ειναι και σοβαρη και ανιατη, τι προκειται να γινει! το χολυγουντιανο στυλ μονον για τα αμερικανακια παρακαλω! εδω ειναι μεσογειος...αλλη κουλτουρα, αλλο ταπεραμεντο!

Kisses  και  minoraki   λυπάμαι  που  θα  διαφωνήσω  μαζί  σας  αλλά  σε   όλα  αυτά  υπάρχει  και     ο  αντίλογος .  Ο  θάνατος  ίσος  να  μην  είναι  ευκαιρία   ούτε  χαρά  (  ίσος  και  να  είναι ) αλλά  ούτε  και  κάτι  που  μπορούμε  να   αποφύγουμε  
-νομίζω  λοιπόν  ότι  καλό  είναι  να  μάθουμε  να  είμαστε  πιο  ρεαλιστές  και  να  συμφιλιωθούμε  
με  την  ιδέα  ότι  ανά   πάσα  στιγμή  μπορεί  να  είναι  το  δικό  μας  λαχείο  αυτό  που  θα  κληρώσει-  
όσο  για  το  αν  είναι  οδυνηρό  να   ξέρω  ότι  πεθαίνω  και  οι  άλλοι  θα  μπορούν  να  ζήσουν  αυτά  που  εγώ  δεν  θα  ζήσω  
-όποτε  και  σε  όποια   ηλικία  και  να πεθάνω  πάντα  θα  υπάρχουν  αυτοί  οι  άλλοι  και  πάντα  
θα  είναι  οδυνηρό  να  ξέρω  ( όχι  εγώ  μιλάω  γενικά  ) ότι  θα  ζήσουν  αυτά  που  εγώ  δεν   προβλέπεται  λόγω  του ότι  
τα  τσίτωσα τα  πέταλα,   ενώ  αν  ξέρω  ότι  ηρθε  η  ώρα  μου  θα  κάνω  όσα  προλάβω .
minoraki  μου  γλυκό  δεν  είμαι  καλός  στην  ιστορία  ούτε  στην  μυθολογία  αλλά  όταν  οι  Έλληνες  είχαν  τον  πλούτωνα  που ήταν  θεός  του  θανάτου  το  Χόλυγουντ  δεν  υπήρχε  καν.  Άρα  μην   μιλάμε  για  χολυγουντιανές  κουλτούρες  αλλά  για  μεσογειακές  και  πολύ περισσότερο  για  ελληνικές  ελληνικότατες   στο  δικό μας  ταπεραμεντο  είναι  να  ζούμε  μαζί  με  τον  θάνατο  και  αντί  να    τον φοβόμαστε  να  τον  θεοποιούμε .
Η  ωριμότητα  και  η  αποδοχή  της  αλήθειας   είναι  υποχρέωση   όλων  μας,  ο  θάνατος   είναι  απλά  τμήμα   της  ύπαρξης  μας .

kathreftis

Παράθεση από: "kuria"κι όμως... εξακολουθώ να με ξαφνιάζω...

Kuria  αντί  να  εξακολουθείς  να  ξαφνιάζεις  τον  εαυτό  σου  πες  μας  και  εσύ   τι  θα  έκανες  ;  ……….αν   και  νομίζω  ότι  ξέρω  τα  νομίσματα   είναι   για  την  τράπεζα  οπότε   θέλω  πολύ να  μου  πεις  τι  θα  έκανες  εσύ .
 :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

kuria

εγώ kathreftako μου ότι ήταν να κάνω ... το έκανα...
και όπως αποδείχτηκε ήμουν η μόνη που μπόρεσε... όσο και αν αυτό με κομμάτιασε βρήκα το κουράγιο να πω: πρέπει να παλέψεις κι άλλο μάτια μου σε έναν άνισο αγώνα, χωρίς να πάψεις να ονειρεύεσαι...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kathreftis

Παράθεση από: "kuria"εγώ kathreftako μου ότι ήταν να κάνω ... το έκανα...
και όπως αποδείχτηκε ήμουν η μόνη που μπόρεσε... όσο και αν αυτό με κομμάτιασε βρήκα το κουράγιο να πω: πρέπει να παλέψεις κι άλλο μάτια μου σε έναν άνισο αγώνα, χωρίς να πάψεις να ονειρεύεσαι...

i  ali8ia  einai  oti  den  amfebala  pote  oti  8a    to   ekanes  ...............

Anonymous

poly sobaro to thema pou prospathoume na anaptyxoume , as po ki ego thn apopsh mou , nomizo oti sto 98% tos peiptoseon ayta ta pragmata de legontai xreiazetai foberh psixikh dynamh kai sthenos xarakthra gia na akouseis kati tetoio , mallon se mia koinh periptosh loipon de tha to elega , paidia h elpida pethainei panta teleytaia , nomizo oti aytos pou tha to akousei tha pesei se katathlipsh kai de mporo na po oti symfono me th glykytath gik peri ideon na prolabei n akanei osa de prolabe , siga pia ti tha kanei(gik mou ola mia idea einai sayth th zoh)
nomizo oti einai pio omorfo na ton bohthisoume emeis me thn agaph mas kai thn frontida mas, na tou deixnoume oti eimaste plai tou kai mexri ekei.
an rotate prosopika gia mena , tha hthela na to akouso , to mono pou tha ekana tha htan na stamathso th douleia fysika , ta ypoloipa tha ta synexiza opos kai tora , de mporo na skefto kati idaitero pou tha hthela na kano pou den to exo tora (isos yperboliko??? alla etsi niotho)
to symperasma pantos einai ena , koitate na pernate kala kai na zeite thn kathe stigmh sa na einai h teleytaia (mporei na mhn prolaboun na sas poun oti arxisan na fytronoun ftera sthn plath sas) matsss

minoraki

Η  ωριμότητα  και  η  αποδοχή  της  αλήθειας   είναι  υποχρέωση   όλων  μας,  ο  θάνατος   είναι  απλά  τμήμα   της  ύπαρξης  μας .[/quote]
και παλι θα μου επιτρεψεις να μην συμφωνησω μαζι σου! δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ωριμοτητας να αποδεχθεις ψυχραιμα το τελος της ζωης σου! επιμενω οτι εδω ειναι μεσογειος, διαφορετικες κουλτουρες, διαφορετικα ηθη διαφορετικα εθιμα! στην ολλανδια π.χ. και μιλαω γι αυτην την χωρα διοτι καλως ή κακως εχω πολλα παρε δωσε μαζι της, αποδεχθηκαν πρωτοι τον γαμο μεταξυ των gays, και σε αυτο το σημειο κανουν πααααραααα ποοοοοολυυυυυ καλα! την εποχη που εγινε ο πρωτος γαμος μεταξυ αντρων ετυχε να βρισκομαι στο αμστερνταμ! δυστυχως ομως η προσκληση ηταν εντελως ατομικη και ετσι δεν μπορεσα να παρακολουθησω αυτη την τελετη! θα ηταν μια παρα πολυ ευχαριστη εμπειρια! η προσωπικη ζωη του καθενος δεν αφορα κανεναν αλλον εκτος απο αυτον τον ιδιο που την ζει! αποδεχθηκαν ομως και την ευθανασια σε μωρα παιδια! ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ πια.....τι αλλο θα ακουσουν τα αυτακια μας! νομιζω οτι η ελλαδιτσα μας, εχει να φαει πολλα ψωμακια ακομα για να φτασει σε τετοιου ειδους νοοτροπιες, τις οποιες εγω προσωπικα ναι μεν τις ασπαζομαι αλλα δεν τις αποδεχομαι....θα μου επιτρεψετε να εχω αυτη την δικη μου αποψη επ αυτου του σημιειου! πολλα φιλια!
υ.γ. η ωριμοτητα εξαρταται απο πολλες παραμετρους.....αποδοχη της αληθειας ναι, αλλα μεχρις ενος ορισμενου σημειου....υπαρχουν και ορια!

kathreftis

Παράθεση από: "minoraki"Η  ωριμότητα  και  η  αποδοχή  της  αλήθειας   είναι  υποχρέωση   όλων  μας,  ο  θάνατος   είναι  απλά  τμήμα   της  ύπαρξης  μας .
και παλι θα μου επιτρεψεις να μην συμφωνησω μαζι σου! δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ωριμοτητας να αποδεχθεις ψυχραιμα το τελος της ζωης σου! επιμενω οτι εδω ειναι μεσογειος, διαφορετικες κουλτουρες, διαφορετικα ηθη διαφορετικα εθιμα! στην ολλανδια π.χ. και μιλαω γι αυτην την χωρα διοτι καλως ή κακως εχω πολλα παρε δωσε μαζι της, αποδεχθηκαν πρωτοι τον γαμο μεταξυ των gays, και σε αυτο το σημειο κανουν πααααραααα ποοοοοολυυυυυ καλα! την εποχη που εγινε ο πρωτος γαμος μεταξυ αντρων ετυχε να βρισκομαι στο αμστερνταμ! δυστυχως ομως η προσκληση ηταν εντελως ατομικη και ετσι δεν μπορεσα να παρακολουθησω αυτη την τελετη! θα ηταν μια παρα πολυ ευχαριστη εμπειρια! η προσωπικη ζωη του καθενος δεν αφορα κανεναν αλλον εκτος απο αυτον τον ιδιο που την ζει! αποδεχθηκαν ομως και την ευθανασια σε μωρα παιδια! ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ πια.....τι αλλο θα ακουσουν τα αυτακια μας! νομιζω οτι η ελλαδιτσα μας, εχει να φαει πολλα ψωμακια ακομα για να φτασει σε τετοιου ειδους νοοτροπιες, τις οποιες εγω προσωπικα ναι μεν τις ασπαζομαι αλλα δεν τις αποδεχομαι....θα μου επιτρεψετε να εχω αυτη την δικη μου αποψη επ αυτου του σημιειου! πολλα φιλια!
υ.γ. η ωριμοτητα εξαρταται απο πολλες παραμετρους.....αποδοχη της αληθειας ναι, αλλα μεχρις ενος ορισμενου σημειου....υπαρχουν και ορια![/quote]

minoraki   mou  den perimeno  na  simfonisis  mazi  mou  perimeno  
omos  na  deis  pio  ka8ara  ( pio  realistika  isos )  milas  gia  koultoura  
kai  les  oti  edw  einai  mesogios  kai  den  mas    teriazoun  ayta .  
pia  den  mas  teriazoun ?  oi  omofilofiloi  gamoi  ?  i  mipos  i  ef8anasia  ton  moron ?  
mipos  gnorizeis  oti  oi  arxeoi  ellines   sproxnan  o  enas  ton  allo  kai  
piponane  ta  neara  agorakia  gia  na  tous  metadosoun  dinami  kai  gnosis ?
(etsi  metadidonte  oi  gnosis  kai i dinami ?)  
sou  kanei  entiposi   i  ef8anasia  ton  moron  kai  kanontas  epiklisis  
ston 8eoulako  anarotiese  ti  alo  8a doun  ta  glika  matakia  sou    
mipos  gnorizis  oti  ta  mora  stin  sparti  ta  prtagane  stin  xaradra  ( keada ) ?  
malon  den  exeis  proseksi  oti  ayta  ola  den  einai  ka8olou  ksena  stin  elliniki  koultoura  
kai  malon  kapoioi  alloi   trogontas  pola  psomakia  akolou8oun  apo  poli  megali  apostasi  tin  elliniki  koultoura  
kai  bebea  exeis  to    anafereto  dikeoma  na  exeis  tin  diki  sou  apopsi  
ala  den  katalaba  otan  les  nai stin  apodoxi  tis  ali8ias  ala  mexri  enos  oriou  
mipos  enoeis  gia  mia  ali8ia  pou  xaidologaei  ta  aytakia  mas  ?  
einai  ali8ia  ayto  ?    xmmmm  !!!!!!!!!!!!!!!

filikotata   aris   :P  :P

minoraki

κουκλεεεεεε.....δεν απαντω αλλο.....γιατι μεσω ενος φορουμ καποιου σαιτ δεν γινονται τετοιου ειδους συζητησεις! και πριν τον κεαδα, καποιοι αλλοι ισως κρεμοντουσαν απο τα δενδρα! αποψη ειναι και αυτο!
οσον αφορα την κουλτουρα μας και το ταπεραμεντο μας, ε ναι! ειναι εντελως διαφορετικο απο τον βορειων ευρωπαιων! αλλο μεσογειος και αλλο βορειος ατλαντικος  :D  :D  :D
and pls dont get me wrong! αλλα εχω εντελως δικες μου αποψεις! εαν και οποτε θελεις τις συζηταμε!
φιλια πολλα!

198 Επισκέπτες, 1 Χρήστης