Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 310
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 230
  • Total: 231
  • Leon

Ton/tin agapo alla...

Ξεκίνησε από tzoylia, Ιανουαρίου 19, 2005, 01:57:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tzoylia

Thelo na ton/ xoriso.......
To exete aisthanthei ayto? kai ti kanate? :cry:

spellbound

χμ...  

δυσκολο ερωτημα..

Και ναι, φυσικα τον χωρισα, πλανταξα στο κλαμμα (ως συνηθως), εβαλα οοοοοτι καψουροτραγουδο εχω... δηλ. καψουρικες ροκιες, ειπα γεια, πηρα οοολους μου τους φιλους τλφ, εκλαψα απαρηγορητα στην αγκαλια του κολλητου μου....

και ναι, μου περασε, και ο κυριος ειναι πια παρελθον... μα δε μπορουσα να κανω και αλλοιως...

Τζουλια, θελει πολυ τσαγανο για να το κανεις, αν δεν ειναι απλα ρητορικη ερωτηση, προετοιμασου καλα..

Μακια πολλα απο τη... σκληρη του σαιτ (my name is vitam.... gikama vitam) ]

kathreftis

Παράθεση από: "tzoylia"Thelo na ton/ xoriso.......
To exete aisthanthei ayto? kai ti kanate? :cry:

oute   ta  xartia  ( diladi  o  gamos  )  oute  ta  prepei  ( diladi h  kinonia )  alla  oute  ta  isos  den  einai  sxesi .  sxesi einai  ta  8elw.  apo  tin  stigmi  pou  ta  dika  sou  8elw  milane  gia  xorismo  exeis  idi  xorisi  to  an  tou  to  pis   einai  diki  sou  doulia  analoga ti einai auto  pou  se  empodizi . ( isos  fobos  isos  iktos  )  .  Egw  prosopika  8elw  h  gineka  na  8elei  na  einai  mazi  mou,  apo  tin  stigmi  pou  8a  katalabw  oti  stamatise  na  to  8elei  ......................................ante  gia .

minoraki

:(  :(  :( δεν τους μπορω τους χωρισμους! τους απεχθανομαι! για μενα ενας χωρισμος ισοδυναμει με θανατο! χωρια βεβαια που πρεπει να ξεχασεις ολα οσα εχεις περασει μαζι με εναν ανθρωπο που εχεις μοιραστει σχεδον τα παντα! νιωθω την ψυχη μου να φευγει, αλλα δινω και δευτερη και τριτη ευκαιρια, εαν χρειασθει και παντοτε προσπαθω να κρατησω μια φιλικη σχεση ενος επιπεδου! δυστυχως ομως δεν εξαρταται μονον απο μενα....πρεπει να θελει και η αλλη πλευρα κατι αναλογο....παντως το κενο, ειναι μεγαλο! τεραστιο! δυσαναπληρωτο!
μακια πολλα απο την soft του σαιτ....(my name is soft....minoraki soft) :)  :)

danai

:shock:  Ναι μεν τον αγαπας..αλλα απ την μια αλλα απ την αλλη θες να τον χωρισεις :?:    :?:    :?:
 :roll: ...ε, τι να πω οτι τωρα εγω το καταλαβαινω?
 :P ...κατι σαν ομπροσθεπισθοχωριση  που κανει τραμπαλα..μου ακουγεται .. και την συγνωμη μου δηλαδη..μα να πως να το κανουμε..οταν αγαπας, ΑΓΑΠΑΣ.. και τον/την θες..και τρελενεσαι  και μονο στη σκεψη πως δε θα σαι με τον καλο/η σου...και αν εχεις προβληματα βουνο, βρισκεις μικρα μικρα παραθυρακια και ανασαινεις..και αν δεν τα βρισκεις σκαβεις σαν αρουραιος και τα δημιουργεις... και οταν η σχεση κουραζεται..δημιουργεις...τοσο απλα και ομως τοσο δυσκολα...
Τωρα αν λες τον/την αγαπω απ την μια αλλα θελω να τον/ην χωρισω ..μαλλον νομιζεις πως αγαπας...και αν χτυπιεσαι και πονας...το ξεπερνας, ακριβως γιατι νομιζες! :wink:

Anonymous

Παράθεση από: "tzoylia"....... kai ti kanate? :cry:

Σε βουτάω από τον σβερκο και παμε για ποτακι κι άμα δω τα ματάκια ....  ]

minoraki

Παράθεση από: "danai":shock:  Ναι μεν τον αγαπας..αλλα απ την μια αλλα απ την αλλη θες να τον χωρισεις :?:    :?:    :?:
 :roll: ...ε, τι να πω οτι τωρα εγω το καταλαβαινω?
 :P ..οταν αγαπας, ΑΓΑΠΑΣ.. και τον/την θες..και τρελενεσαι  και μονο στη σκεψη πως δε θα σαι με τον καλο/η σου...και αν εχεις προβληματα βουνο, βρισκεις μικρα μικρα παραθυρακια και ανασαινεις..και αν δεν τα βρισκεις σκαβεις σαν αρουραιος και τα δημιουργεις... και οταν η σχεση κουραζεται..δημιουργεις...τοσο απλα και ομως τοσο δυσκολα...
! :wink:
πολυ σωστα! προβληματα βουνο....ακριβως ετσι οπως τα ειπες! αλλα εχουμε βρει τον τροπο  για αποδρασεις....ανασες....στιγμες που μας κανουν να ξεφευγουμε! ακομα και σε στιγμες  σιωπης, ξερουμε οτι ο ενας ειναι εκει για τον αλλον! θελει πολυ δουλεια και δυναμη ομως κατι τετοιο! θελει δυναμη ψυχης, θελει αντοχες, υπομονη και επιμονη! γιατι οι μακροχρονιες σχεσεις ειναι αλλου ειδους φιλοσοφια! και ιδιως οταν βαλονται πανταχοθεν και ακομα πιο ιδιαιτερα οταν τα βελη προερχονται απο το οικειο περιβαλλον.....

Pappas10

Κατ' αρχάς άλλο έρωτας, άλλο αγάπη. Και την Αδελφή μου την αγαπάω αλλά δεν γουστάρω να είμαι μαζί της.

Τώρα στο ερώτημα σου, το πρόβλημα δεν νομίζω ότι είναι ότι τον/την αγαπάς αλλά το γιατί θέλεις να χωρίσεις.

Αν έχεις πειστικές απαντήσεις στο "γιατί θέλω να χωρίσω"... απλά χωρίζεις, τραβάς κάνα 3ωρο, 3ήμερο, 3μηνο, 3χρονο (ανάλογα με τις αντιδράσεις του / της καθενός) πόνου και στέρησης, και μετά συνεχίζεις.

Μπορεί να λέω και αρλούμπες αλλά προσωπικά, χωρίς να είμαι το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη, όταν ήθελα να χωρίσω πάντα χώριζα ανεξάρτητα από το πόσο αγαπούσα....

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

κορυφαιο συναισθημα για μενα ειναι η εγνοια......
ειναι να νοιαζεσαι για τον ανθρωπο που εχεις κοντα σου, να τον πονας και να τον σκεπτεσαι!
και λεγοντας εγνοια εννοω και για ολες τις αλλες σχεσεις μας, ειτε αυτες ειναι γονεικες, ειτε φιλικες ή οτιδηποτε αλλο ειδος σχεσης!
αυταααααααααα.........μπορει να κανω και λαθος, αλλα αυτη ειναι η αποψη μου!

danai

Παράθεση από: "Pappas10"Κατ' αρχάς άλλο έρωτας, άλλο αγάπη. Και την Αδελφή μου την αγαπάω αλλά δεν γουστάρω να είμαι μαζί της.

Τώρα στο ερώτημα σου, το πρόβλημα δεν νομίζω ότι είναι ότι τον/την αγαπάς αλλά το γιατί θέλεις να χωρίσεις.

Αν έχεις πειστικές απαντήσεις στο "γιατί θέλω να χωρίσω"... απλά χωρίζεις, τραβάς κάνα 3ωρο, 3ήμερο, 3μηνο, 3χρονο (ανάλογα με τις αντιδράσεις του / της καθενός) πόνου και στέρησης, και μετά συνεχίζεις.

Μπορεί να λέω και αρλούμπες αλλά προσωπικά, χωρίς να είμαι το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη, όταν ήθελα να χωρίσω πάντα χώριζα ανεξάρτητα από το πόσο αγαπούσα....

Με εκτίμηση

Παππάς10

Απο καθαρα προσωπικη μου αποψη να σου πω παπα μου πως λογους για να χωρισει κανεις βρισκει με το τσουβαλι πχ. κλοτσαει σαν αλογο οταν κοιμαται..σκαλιζει την μυτη του ..και τα πεταει εκτος.. τρωει τα πετσακια του..τα νυχια του και τα φτυνει...τρωει σαν ελεφαντας..ντυνεται με πουα..κλπ..κλπ.. :P
Μαλλον θα πρεπει να βρει αν υπαρχει ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ λογος για να Μην χωρισει.. αφου λεει πως αγαπαει!!!

Με Εκτιμηση :wink:

Pappas10

Παράθεση από: "danai"[Απο καθαρα προσωπικη μου αποψη να σου πω παπα μου πως λογους για να χωρισει κανεις βρισκει με το τσουβαλι πχ. κλοτσαει σαν αλογο οταν κοιμαται..σκαλιζει την μυτη του ..και τα πεταει εκτος.. τρωει τα πετσακια του..τα νυχια του και τα φτυνει...τρωει σαν ελεφαντας..ντυνεται με πουα..κλπ..κλπ.. :P
Μαλλον θα πρεπει να βρει αν υπαρχει ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ λογος για να Μην χωρισει.. αφου λεει πως αγαπαει!!!

Με Εκτιμηση :wink:

Δανάη,

Δεν μίλησα για δικαιολογίες αλλά για "πειστικές απαντήσεις". Αν οποιαδήποτε από τις αιτιάσεις που παρέθεσες αποτελούν μέρος της αυτοκριτικής σου πειθούς, τότε σαφώς και έχεις δίκιο ως προς γράμμα, σίγουρα όμως όχι σε σχέση με το πνεύμα της θέσης μου.

Με εκτίμηση,

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

danai

Παράθεση από: "Pappas10"Δανάη,

Δεν μίλησα για δικαιολογίες αλλά για "πειστικές απαντήσεις". Αν οποιαδήποτε από τις αιτιάσεις που παρέθεσες αποτελούν μέρος της αυτοκριτικής σου πειθούς, τότε σαφώς και έχεις δίκιο ως προς γράμμα, σίγουρα όμως όχι σε σχέση με το πνεύμα της θέσης μου.

Με εκτίμηση,

Παππάς10

Παπουλη, μη με κολαζεται  μεσημεριατικα... απλα ενα παραδειγμα εδωσα...και οχι χαλαρες δικαιολογιες πειθους... με ουσια που προφανως σας διεφυγε..καθοτι κρεμαστηκατε απ τις  χλιαρες μου λεπτομερειες.. Η ουσια ετσι για να την εχετε υπ οψιν σας ειναι πως  εγω θα κοιταζα αν υπαρχει κατι (εστω και ενα ...κατι) να με κρατησει σε μια σχεση...και οχι τι δεν θα με κρατουσε, τα οποια μπορει να ηταν ατελειωτα!

Τα Σεβη μου

Pappas10

Παράθεση από: "danai"

Με εκτίμηση,

Παππάς10

Παπουλη, μη με κολαζεται  μεσημεριατικα... απλα ενα παραδειγμα εδωσα...και οχι χαλαρες δικαιολογιες πειθους... με ουσια που προφανως σας διεφυγε..καθοτι κρεμαστηκατε απ τις  χλιαρες μου λεπτομερειες.. Η ουσια ετσι για να την εχετε υπ οψιν σας ειναι πως  εγω θα κοιταζα αν υπαρχει κατι (εστω και ενα ...κατι) να με κρατησει σε μια σχεση...και οχι τι δεν θα με κρατουσε, τα οποια μπορει να ηταν ατελειωτα!

Τα Σεβη μου

Δανάη,

Αν στη σχέση σου σε κρατάει 1 πράγμα ενώ 1000 σε ωθούν να φύγεις... τότε δεν είναι σχέση ρε καμάρι αλλά μαζοχισμός. Επίσης μάλλον δεν πρόσεξες την αρχική μου τοποθέτηση. Άλλο αγάπη, άλλο σχέση. Μία σχέση φυσικά και πρέπει να έχει αγάπη αλλά δεν είναι το μόνο. Και χωρίς καμμία μα καμμία διάθεση "πατροναρίσματος" όσο περισσότερο είσαι σε μία σχέση, τόσο περισσότερο η αγάπη από απόλυτα αυτόφωτο συναίσθημα μετουσιώνεται σε ένα μίγμα σεβασμού, λαχτάρας, έννοιας και.... συνήθειας.

Όπως και να έχει είναι εμφανές ότι έχουμε διαφορετική άποψη. Δεν θεωρώ τη δική σου λάθος... απλά εγώ θέλω τα περισσότερα και όχι απλά κάτι για να με κρατήσει σε μία σχέση.

Με εκτίμηση,

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

minoraki

το εγραψα και εγω παραπανω φιλοι μου, οτι θεωρω κορυφαιο συναισθημα μεσα σε μια σχεση την εγνοια που εχεις για τον συντροφο σου....και βεβαιως και το συναισθημα της συνηθειας δεν ειναι καθολου αμελητεο....ειναι απλα τα πραγματα νομιζω....η θελεις η δεν θελεις να εισαι μαζι με εναν ανθρωπο....τοσο απλα!

danai

Αν στη σχέση σου σε κρατάει 1 πράγμα ενώ 1000 σε ωθούν να φύγεις... τότε δεν είναι σχέση ρε καμάρι αλλά μαζοχισμός. Επίσης μάλλον δεν πρόσεξες την αρχική μου τοποθέτηση. Άλλο αγάπη, άλλο σχέση. Μία σχέση φυσικά και πρέπει να έχει αγάπη αλλά δεν είναι το μόνο. Και χωρίς καμμία μα καμμία διάθεση "πατροναρίσματος" όσο περισσότερο είσαι σε μία σχέση, τόσο περισσότερο η αγάπη από απόλυτα αυτόφωτο συναίσθημα μετουσιώνεται σε ένα μίγμα σεβασμού, λαχτάρας, έννοιας και.... συνήθειας.

Όπως και να έχει είναι εμφανές ότι έχουμε διαφορετική άποψη. Δεν θεωρώ τη δική σου λάθος... απλά εγώ θέλω τα περισσότερα και όχι απλά κάτι για να με κρατήσει σε μία σχέση.

Με εκτίμηση,

Παππάς10

Παπουλη σεβομαι την αποψη σου...μα αν βρεις αυτο το ενα σε καποιον ολα τα αλλα τα δημιουργεις.. και προφτανεις τις συνηθειες και ολα τα κακα  τα και που επερχονται...με μικρες λαμψεις, αυθορμητισμους  και ...μην στα μαθαινω και ολα ... αρκει να το θελουν και οι δυο ...τοσο απλα μα και τοσο συνθετα..καθοτι η περιοχη του απλου ειναι σχεδον παντα απροσιτη!!:wink:

Με Εκτιμηση

230 Επισκέπτες, 1 Χρήστης