Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 226
  • Total: 227
  • Leon

ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ ΙΣΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ!

Ξεκίνησε από tristana, Ιανουαρίου 22, 2005, 08:12:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kouklitsa

Θα την κάνω την υποχώρηση... όχι τίποτα... αλλά το ανοίγουμε που το ανοίγουμε το bakuri club να μην γίνω μέλος; Δε λέει!!!

jasper

λευτεράκο μου για σένα δεν έχει ράφι... έχεις κυτταρίτιδα?????? δεν έχεις....
δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στο καταστατικό... σόρυ...  :(  :P

εσύ θα κάθεσαι απέξω να διώχνεις τις δίμετρες ρωσίδες... ουκρανίδες... ρουμανίδες... βουλγαρίδες.... λαχανίδες... και ο,τι άλλο σε  -ιδες σκάσει μύτη...  :P

jasper

ωραία... για να μετρήσω κεφάλια:

΄Ενια
Κουκλίτσα
Τζάσπερ

άντε και οι υπόλοιπες......ανοίξαμε και σας περιμένουμε...

για περάστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

(πάω να παίξω πριν λαλήσω τελείως και ξαναρχίσω τα κικιρίκου)

Sotis

Παράθεση από: "jasper"λευτεράκο μου για σένα δεν έχει ράφι... έχεις κυτταρίτιδα?????? δεν έχεις....
δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στο καταστατικό... σόρυ...  :(  :P

εσύ θα κάθεσαι απέξω να διώχνεις τις δίμετρες ρωσίδες... ουκρανίδες... ρουμανίδες... βουλγαρίδες.... λαχανίδες... και ο,τι άλλο σε  -ιδες σκάσει μύτη...  :P
καλο  θα  εχεται  και   ρωσιδες... :D  :D  :D

Enia

σότι, συγκεντρώσου! είπαμε: ΟΧΙ ρωσίδες! ότι δεν είναι κοντό, χοντρό ή/και άσχημο το διώχνουμε. μόνο για εμάς τις απλές πλην τίμιες ελληνίδες είναι τα ράφια... οι υπόλοιπες στον Φίλλιπα και τον κάθε Φίλλιπα που κουβαλάει τα ίδια μυαλά! να τις κρατήσετε να τις χαιρόσαστε!!!

jasperάκι μου, σου 'ρχομαιαιαι!!! το ετοίμασα και το καταστατικό, υπογραφές θέλει μόνο!!!  :wink:

Sotis

θα  βρω  ισπανιδα τελικα.... :wink:  :wink:  :wink:

Enia

έχω μια προχειρη, να στην τυλίξω για το σπίτι!?... :P:P:P
και σε αγγλίδα αν θες μας βρίσκονται άφθονες! για σκέψου το!  :P

στο λέω να το ξέρεις όμως, άμα είναι να πάρεις αλλοδαπή, εγώ κουμπάρο μου δεν σε κάνω!! Μ!

jasper

Παράθεση από: "Enia"σότι, συγκεντρώσου! είπαμε: ΟΧΙ ρωσίδες! ότι δεν είναι κοντό, χοντρό ή/και άσχημο το διώχνουμε. μόνο για εμάς τις απλές πλην τίμιες ελληνίδες είναι τα ράφια... οι υπόλοιπες στον Φίλλιπα και τον κάθε Φίλλιπα που κουβαλάει τα ίδια μυαλά! να τις κρατήσετε να τις χαιρόσαστε!!!

jasperάκι μου, σου 'ρχομαιαιαι!!! το ετοίμασα και το καταστατικό, υπογραφές θέλει μόνο!!!  :wink:

σουςςςςς βρε βιαστική...πάρτο πίσωωωω.... ο Φίλιππας είναι με μας.... ο άλλος είναι ο "καλά μυαλά" ο Λαμπροκόφτης  :P

έτοιμο κιόλας το καταστατικό??? κιόλας????? άντε έλα μουυυυυυυυυ γιατί με τρώει το χεράκι μου να υπογράψω.... (δεν χειροδικώ εγώ αν πήγε το μυαλό σας κατά κει)  :P

Labrokratis

Etsi, etsi: Mazeutite oles mazi se ena rafi min pianete kai xwro! Giati twra exete aplw8ei kai xalate to topio! :D

Pate kai apo to IKEA mia bolta: Mporei na breite rafakia se timi eukairias. 3erete, apo auta pou kapoioi 50arides xhroi mporei na xreiazonte; Nai apo auta!

Egw pantos protinw stin kybernisi na dwsei se oles tis Athinaies (den lew Ellinides, lew "Athinaies", giati exei diafora...) sinta3i meta ta 27 an paramenoun bakoures. Na e3asfalistoun diladi gia mia zwi (to oneiro ka8e "A8inaias" apo metapoliteusi kai meta) kai na mporoun na megalwnoun, paxainoun kai na asximenoun eleu8era!
Kalo episeis 8a itan na arxisoun na ginontai kalistia stin xwra mas, opws auta pou ginontai stin Nigiria. Exw hdh titlous na proteinw: Miss Ragada, Miss Fougaro, Miss Prokila, Miss Kytaritida, Miss 1.60 / 72 kila, Miss Sovas, klp. Oi diagonizomenes 8a forane mono pantofles, sandalia kai konta blouzakia, wste na fainete to mege8os tis kylias tous, enw 8a exoun toulaxiston 10 tatouaz epanw tous giati einai trendy. Fysika, konta mallia, karote i mayra kai opwsdipote isia!

Exw ekpliktikes idees telika... Exw mellon!

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "jasper"συνεννόηση κικιρίκου  :P

και παρεμπιπτόντως "τσιμπούρι" να γίνεται κάποιος όταν ποθεί ΚΑΙ τον ποθούν... αν μόνο ποθείς τότε γίνεσαι σκέτο τσιμπούρι  :wink:

αν το αισθημα ειναι αμοιβαιο
δεν υπαρχει η εννοια τσιμουρι...
εχει δει ποτε τσιμπουρι να ειναι κολλημενο πανω σε αλλο τσιμπουρι??
μη τρελλαθουμε τελειως...

jasper

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"οσο για τα τσιμπουρια,
δεν νομιζω να γινεται κανενας-καμμια τσιμπουρι σε καποιον-καποια που δεν ποθει...

σε ελεύθερη μετάφραση: κάποιος/α γίνεται τσιμπούρι σ αυτόν/ήν που ποθεί....

εγώ αιχημηρέ απαντώ σ αυτά που διαβάζω....και η παραπάνω φράση πουθενά δεν υπονοεί αμοιβαιότητα....
επίσης διαβάζω αυτά που γράφω πριν τα ποστάρω...
μη τρελλαθούμε τελείως....

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "jasper"
Παράθεση από: "--AIXMHROS--"οσο για τα τσιμπουρια,
δεν νομιζω να γινεται κανενας-καμμια τσιμπουρι σε καποιον-καποια που δεν ποθει...

σε ελεύθερη μετάφραση: κάποιος/α γίνεται τσιμπούρι σ αυτόν/ήν που ποθεί....

εγώ αιχημηρέ απαντώ σ αυτά που διαβάζω....και η παραπάνω φράση πουθενά δεν υπονοεί αμοιβαιότητα....
επίσης διαβάζω αυτά που γράφω πριν τα ποστάρω...
μη τρελλαθούμε τελείως....

στο θεμα δεν αναφερθηκε πουθενα η αμοιβαιοτητα απο οτι ειδα..
με βαση το αρχικο ποστ εγραψα..
κ οχι δεν θελω να τρελλαθειτε τελειως..

jasper

Παράθεση από: "Labrokratis"Etsi, etsi: Mazeutite oles mazi se ena rafi min pianete kai xwro! Giati twra exete aplw8ei kai xalate to topio! :D

κι άλλος για το "ντιβάνι"!!!!!  :P  ένας-ένας μη σπρώχνεστε .....

λαμπροκόφτη το θέμα έχει ως εξής και είναι καθαρά πρακτικό (νάναι καλά ο Φουστάνος):
ραγάδες: 300 ευρώ
κυτταρίτιδα: 500 ευρώ
στήθος: 1000 ευρώ
ρινοπλαστική: 1000 ευρώ
βλεφαροπλαστική: 500 ευρώ
λιποαναρρόφηση: 400 ευρώ
βάρος: - 300 ευρώ (μείον)
μαλλιά: 50 ευρώ

χμμμμμ...ξέχασα τίποτε? ααααααααααα ναι

μυαλά: εδώ η πλαστική χειρουργική σηκώνει τα χέρια ψηλά  :cheers: εκτός αν ανιχνευτεί παρουσία κάλου...  :D  :P  :P  :P  :P

jasper

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"στο θεμα δεν αναφερθηκε πουθενα η αμοιβαιοτητα απο οτι ειδα..
με βαση το αρχικο ποστ εγραψα..
κ οχι δεν θελω να τρελλαθειτε τελειως..

εμ έλα που δεν έγραψες με βάση το αρχικό ποστ.... γιαυτό λέω συνεννόηση κικιρίκου...

τέσπα... δεν έχει νόημα... πάω να παίξω  :D

Labrokratis

@jasper
3exases to spoudeotero: Ta3idaki stin Kina me miniaies episkepseis gia ena xrono, gia au3isi ypsous! 3ereis, ekeines tis bides pou bazoun sta podia (ekei pou spane to kokkalo) kai pairneis apo 10 ews 18 ekatosta;

BTW: Giati mia Ellinida afise ton eauto tis na xreiazete ola auta pou anafereis? Giati i antistixi allodapi DEN to kanei?

Telos, auto me to mialo einai sxetiko: Ena mialo pou se odigise na 8eleis
gia ραγάδες: 300 ευρώ, κυτταρίτιδα: 500 ευρώ, στήθος: 1000 ευρώ, ρινοπλαστική: 1000 ευρώ, βλεφαροπλαστική: 500 ευρώ, λιποαναρρόφηση: 400 ευρώ, βάρος: - 300 ευρώ (μείον), einai e3ipnotero apo ena mialo pou frontise na min ta xreiazete ola auta;

226 Επισκέπτες, 1 Χρήστης