Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 198
  • Total: 198

ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ ΙΣΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ!

Ξεκίνησε από tristana, Ιανουαρίου 22, 2005, 08:12:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

[size=18][/size]

Θα γνωρίζετε και εσείς αυτή την ειδική συνομοταξία ασπόνδυλων.
Δεν μπορεί. 'Αντρες μόνοι επειδή προτιμούν να πληρώσουν μια Βουλγάρα,
Ρωσίδα και άλλα αλλοδαπά δυστυχή πλάσματα παρά να εμπλακούν -Θεός
φυλάξοι- σε μία συναισθηματική σχέση και σκοτιστούν. Και αναγκαστούν
να "δώσουν αναφορά" και να "καταπιεστούν". Ηλίθιοι, ανεγκέφαλοι που συζητούν για ποδόσφαιρο και γκόμενες με την ίδια ακριβώς ορολογία.
Που σε κοιτούν με μάτι που γυαλίζει και νομίζουν ότι είσαι εύκολη επειδή
φοράς αυτά που φοράς ειδικά για να προκαλέσεις εκείνους, τη μιζέρια
και τις ονειρώξεις τους. Βρε, αλλέ ΥΣΤ!
Είμαι πολύ κακιά απόψε και μ'αρέσει.

cuba

o erotas me plhromh einai ypokatastato.  den linei tipota apo ta problhmata sou,  pali nio8eis monos. siga thn xara poy phres. thn ikanopihsei nio8ies somatika kai meta ena keno pali.

kathreftis

Παράθεση από: tristana[size=18][/size]

Θα γνωρίζετε και εσείς αυτή την ειδική συνομοταξία ασπόνδυλων.
Δεν μπορεί. 'Αντρες μόνοι επειδή προτιμούν να πληρώσουν μια Βουλγάρα,
Ρωσίδα και άλλα αλλοδαπά δυστυχή πλάσματα παρά να εμπλακούν -Θεός
φυλάξοι- σε μία συναισθηματική σχέση και σκοτιστούν. Και αναγκαστούν
να "δώσουν αναφορά" και να "καταπιεστούν". Ηλίθιοι, ανεγκέφαλοι που συζητούν για ποδόσφαιρο και γκόμενες με την ίδια ακριβώς ορολογία.
Που σε κοιτούν με μάτι που γυαλίζει και νομίζουν ότι είσαι εύκολη επειδή
φοράς αυτά που φοράς ειδικά για να προκαλέσεις εκείνους, τη μιζέρια
και τις ονειρώξεις τους. Βρε, αλλέ ΥΣΤ!
Είμαι πολύ κακιά απόψε και μ'αρέσει.

min  ta  isopedonis  ola  giati  an  mi  ti  alo  kindinebeis  na  gineis  omia
  me  aytous  pou  katigoreis  panta  kai  pantou  yparxoun   kai  oi  
eksereseis  kai   ayta  pou   prosartizeis   stous  antres   yparxoun  kai  
poles  gynekes  pou  ta  kanoun  malon   lipon   den  einai  8ema  filou  
alla  an8ropou  kai  teleftea  oi  gynaikes  den  mporoun  na  penebonte
 oti  kobonte  gia kati   sobaro  opote  as  min  kremame  ratsistikes
 tampelitses  toso  abiasta .

zarkvilion

Συμφωνώ με τον φίλο kathrefti!!!   :)
Πρίν ξεκινήσουμε να κρίνουμε και να χαρακτηρίζουμε τόσο άδικα και βιαστικά..καλό θα ήταν να κοιτάξουμε εντός μας! Να αναρωτηθούμε αν και εμείς οι γυναίκες είμαστε αυτό που θέλουμε να λέμε πως είμαστε!
Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός..είναι μεγάλο λάθος να χαρακτηρίζουμε με γνώμονα το φύλο. Θα ήταν πιο φρόνιμο και ώριμο να μπαίνουμε στη διαδικασία να ψάξουμε όλα αυτά...που κληροδότησαν στον καθένα την ιδιοσυγκρασία του, την στάση ζωής  του.

nasia26

egw pisteyo pos na eisai monos einai epilogi soy

tristana

[size=18][/size]

ΟΚ. 'Εχετε δίκιο. Κανείς δεν κατάλαβε το θέμα μου -ανάθεμά το!-

Φυσικά και υπάρχουν και γυναίκες έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα.
Αλλά τα βλέπω από την δική μου οπτική γωνία. ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!
'Ωστε είμαι ρατσίστρια; ΟΚ. Και πάλι ό,τι πείτε.
Δεν έχει νόημα να εξηγείς το αυτονόητο, παιδιά. Χαλαρώστε λίγο, όμως.

Νάσια, σαφώς και είναι επιλογή το να μένει κανείς μόνος του.
Δεν αναφερόμουν σ'αυτό. Αλλά σε όσους δεν τους πλησιάζει θηλυκή γάτα.
Επιτέλους! Λιθοβολήστε αφού κατανοήσετε.

kathreftis

Παράθεση από: "tristana"[size=18][/size]

ΟΚ. 'Εχετε δίκιο. Κανείς δεν κατάλαβε το θέμα μου -ανάθεμά το!-

Φυσικά και υπάρχουν και γυναίκες έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα.
Αλλά τα βλέπω από την δική μου οπτική γωνία. ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!
'Ωστε είμαι ρατσίστρια; ΟΚ. Και πάλι ό,τι πείτε.
Δεν έχει νόημα να εξηγείς το αυτονόητο, παιδιά. Χαλαρώστε λίγο, όμως.

Νάσια, σαφώς και είναι επιλογή το να μένει κανείς μόνος του.
Δεν αναφερόμουν σ'αυτό. Αλλά σε όσους δεν τους πλησιάζει θηλυκή γάτα.
Επιτέλους! Λιθοβολήστε αφού κατανοήσετε.

Κατ’  αρχήν   το  δίκαιο   είναι  υποκειμενικό  σε  πολλές  περιπτώσεις   και  αντικειμενικό  σε  λίγες   οπότε  εγώ  τουλάχιστον  δεν  διεκδικώ  δικαίωση    λέω  την  άποψη  μου    και  αγωνίζομαι  για  το  δικό  μου  υποκειμενικό  δίκαιο  με  σκοπό  να  ανακαλύψω  αν  έχει  στοιχεία  αντικειμενικότητας . Δεύτερον  εγώ  τουλάχιστον  δεν  είπα  ότι  είσαι  ρατσίστρια  και   δεν   θα  το  κάνω  πριν  σε   γνωρίσω  ώστε  να  μπορώ  να  δώσω  στον  εαυτό  μου  το  δικαίωμα  να  εκφράσει  έναν  τόσο  βαρύ   χαρακτηρισμό  
είπα   ότι  -δεν  είναι  καλό  να  κρεμάμε  ρατσιστικές  ταμπέλες-  
και  αυτό  στον  βωμό  της  συζήτησης  και  όχι  της  κακοπροαίρετης  κριτικής . ( όλοι  το  κάνουμε  ενίοτε  δεν  θα  πει  ότι  είμαστε  ρατσιστές  ίσος  εκδηλώνουμε  την  ένταση  που  εκείνη  την  ώρα  νιώθουμε  ίσος  φωνάζουμε  με  τον  τρόπο  μας  για  να  μας  ακούσει  κάποιος  που   θα  συστρατευθεί  μαζί  μας  ο  καθένας  μπορεί  να  έχει  τον  δικό  του  λόγο )
Τους  μόνους  λίθους  που  σκοπεύω  να  σου  πετάξω  είναι  αυτοί  της  συζήτησης

Φιλικότατα   ΑΡΗΣ

Pappas10

Ο Αντίλογος του μπάκουρου.... Παρθενόπες = Βδέλες.

Θα γνωρίζετε και εσείς αυτή την ειδική συνομοταξία ασπόνδυλων υδρόβιων.  Δεν μπορεί. Γυναίκες που προτιμούν να κυκλοφορούν με κάτι αμόρφωτους ηλίθιους μόνο και μόνο επειδή αυτοί οδηγούν καλό αυτοκίνητο και φορούν "Αρμάνι" παρά να εμπλακούν σε μία σχέση αμοβαίων ευθυνών και υποχρεώσεων και σκοτιστούν. Και αναγκαστούν
να "χάσουν τον κοινωνικό κύκλο" τους και να "καταπιεστούν". Ηλίθιες, ανεγκέφαλες που συζητούν για ψώνια και γκόμενους με την ίδια ακριβώς ορολογία. Που σε κοιτούν με μάτι που προκαλεί περιφρονητικά  και νομίζουν ότι είσαι έτοιμος για όλα επειδή φοράς αυτά που φοράς ειδικά για να προκαλέσεις εκείνες, τη μιζέρια και τη ματαιοδοξία τους. Βρε, αλλέ ΥΣΤ!

Μπορεί να κάνω και λάθος.  Μπορεί να γράφω και αρλούμπες.

Με εκτίμηση,

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

Παράθεση από: "Pappas10"Ο Αντίλογος του μπάκουρου.... Παρθενόπες = Βδέλες.

Θα γνωρίζετε και εσείς αυτή την ειδική συνομοταξία ασπόνδυλων υδρόβιων.  Δεν μπορεί. Γυναίκες που προτιμούν να κυκλοφορούν με κάτι αμόρφωτους ηλίθιους μόνο και μόνο επειδή αυτοί οδηγούν καλό αυτοκίνητο και φορούν "Αρμάνι" παρά να εμπλακούν σε μία σχέση αμοβαίων ευθυνών και υποχρεώσεων και σκοτιστούν. Και αναγκαστούν
να "χάσουν τον κοινωνικό κύκλο" τους και να "καταπιεστούν". Ηλίθιες, ανεγκέφαλες που συζητούν για ψώνια και γκόμενους με την ίδια ακριβώς ορολογία. Που σε κοιτούν με μάτι που προκαλεί περιφρονητικά  και νομίζουν ότι είσαι έτοιμος για όλα επειδή φοράς αυτά που φοράς ειδικά για να προκαλέσεις εκείνες, τη μιζέρια και τη ματαιοδοξία τους. Βρε, αλλέ ΥΣΤ!

Με εκτίμηση,

Παππάς10
πολυ καλα τα λες παππακι μου, ομως εαν οι ενα λογω προαναφερθεισες "κυριες", εχουν τις διαστασεις της ματσουκα, αλλα και το μυαλο της....εσεις δεν εχετε νομιζω κανενα προβλημα να "συναναστραφειτε" μαζι τους....και ουκ ολιγες φορες οδηγειστε στα σκαλια της εκκλησιας....υπαρχουν παρα πολλα παραδειγματα.... :D  :D  :D ! φιλια πολλα! φιλικωτατα μινορακι!

Pappas10

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "Pappas10"Ο Αντίλογος του μπάκουρου.... Παρθενόπες = Βδέλες.

Με εκτίμηση,

Παππάς10
πολυ καλα τα λες παππακι μου, ομως εαν οι ενα λογω προαναφερθεισες "κυριες", εχουν τις διαστασεις της ματσουκα, αλλα και το μυαλο της....εσεις δεν εχετε νομιζω κανενα προβλημα να "συναναστραφειτε" μαζι τους....και ουκ ολιγες φορες οδηγειστε στα σκαλια της εκκλησιας....υπαρχουν παρα πολλα παραδειγματα.... :D  :D  :D ! φιλια πολλα! φιλικωτατα μινορακι!

Έτερον εκάτερον Μινοράκι μου. Αντίστοιχα αν το "μπακούρι" οδηγεί κανένα Πορσικό, ελάχιστες κυρίες και "κυρίες" - και όχι μόνο οι Ματσούκα-Style - έχουν πρόβλημα.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, οι περισσότερες διαπροσωπικές σχέσεις διέπονται από πελατειακές ισσοροπίες σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ' ό,τι στηρίζονται σε συναισθηματικές αναπληρώσεις. Φυσικά και δεν συμφωνώ με την πρακτική, αλλά έχω τον κυνισμό να αποδέχομαι την κυριαρχία της και την ψυχραιμία να μην ρίχνω την πέτρα στη μία μόνο πλευρά.

Η Τριστάνα μέμφεται τους "μπάκουρους" για τις Βουλγάρες κλπ. Εμένα αυτοί μου φαίνονται πολύ πιο αξιοπρεπείς από τον Μεγαλοοτιδήποτε που κυκλοφορεί δίπλα του την γλάστρα.
Δεν ξέρω πολλές κοπέλες που ανάμεσα σε έναν συνοδό (πρόσεξε, συνοδό, όχι εραστή) που θα τους ανοίξει την πόρτα στο αυτοκίνητο του και έναν που θα προσφερθει να τις συνοδέψει σπίτι τους με το Λεωφορείο, θα επιλέξουν την συνοδεία του 2ου. Και όμως αυτός ο 2ος είναι που αν μένει μακριά της τρώει όλη την ταλαιπορία μόνο και μόνο για να μην την αφήσει να πάει μόνη σπίτι.

Ο Μεταξάς - πολύ παρεξηγημένη φυσιογνωμία - είχε κάποτε πει (για το θέμα της προίκας) ότι μία γυναίκα είναι πόρνη είτε την αγοράζεις για ένα δεκάρικο, είτε την αγοράζεις για δέκα εκατομμύρια. Τουλάχιστον οι μπάκουροι έχουν την αξιοπρέπεια να μην την κυκλοφορούν και να μην καμαρώνουν δίπλα της. Και η "Βουλγάρα" δεν σου πουλάει αίσθημα. Ούτε εξετάζει τι έχεις και τι δεν έχεις (υλιστικά πάντα) στο δυϊνεκές (δεν το έγραψα σωστά αυτό, το ξέρω).

Η Τριστάνα ανέφερε συναισθήματα, υποχρεώσεις και ανάγκες μίας σχέσης. Και αξήγησε ότι αναφέρεται σ' αυτούς που δεν τους πλησιάζει ούτε θυλυκιά γάτα, όπως και το ότι το βλέπει από την πλευρά της γυναίκας. Σεβαστό, αλλά υπάρχει και η πλευρά του άντρα. Γι' αυτό και δεν λιθοβόλησα, απλά έβαλα μία αντίστοιχη "αντρική" θέση.

Για εμένα δεν είναι θέμα φύλων, είναι κοινωνικό φαινόμενο. Γι' αυτό και σπάνια μέμφομαι την οποιαδήποτε και τον οποιονδήποτε για τις συνιστώσες της σχέσης του/της ή της μή σχέσης του / της.

Πάντα με αγάπη, φιλάκια και εκτίμηση.

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

δεν χρειαζεται τοσο μεγαλη συζητηση....ο καθενας εχει κανει τις επιλογες του και ζει οπως του αρεσει....τοσο απλα!

tristana1

Θα συμφωνούσα μαζί σου αν τα λόγια σου δεν μαρτυρούσαν μία κάποια πίκρα κάπου στο βάθος,πίσω από την κουρτίνα του θυμού σου....
Το τί κάνει ο καθένας στη ζωή του είναι επιλογή του και οι επιλογές πληρώνονται....Το να κρίνεις τις επιλογές κάποιου είναι άστοχο....Αν δεν σε ικανοποιούν προσπερνάς και τις επιλογές και τον ίδιο....Είναι τόσο απλό...

Χωρίς παρεξήγηση

TRISTANA1

minoraki

Παράθεση από: "tristana1"Θα συμφωνούσα μαζί σου αν τα λόγια σου δεν μαρτυρούσαν μία κάποια πίκρα κάπου στο βάθος,πίσω από την κουρτίνα του θυμού σου....
Το τί κάνει ο καθένας στη ζωή του είναι επιλογή του και οι επιλογές πληρώνονται....Το να κρίνεις τις επιλογές κάποιου είναι άστοχο....Αν δεν σε ικανοποιούν προσπερνάς και τις επιλογές και τον ίδιο....Είναι τόσο απλό...

Χωρίς παρεξήγηση

TRISTANA1
+
toso poly fainetai vre fili mou? kai ego i atheofovi nomiza oti to kryvo...den se pareksigo....giati alloste? antitheta me voithas...afti ti stigmi me voithas afantasta....eimai aforita...vatheia pligomeni...kai esy me voithas...dystyxos exoume kanei epiloges...kales h asximes...omos tis exoume kanei...den tis prospernas omos efkola...afti ti stigmi pou grafo klaio...den ksero giati, h mallon ksero, omos ta matia mou einai gemata dakrya...me voithas...nasai kala! filikotata minoraki!

Anonymous

popo maxairomataaaaa
xalara paidiaaaa  , xalara , emena pantos aytes oi gynaikes , oi''ekdidomenes'' mou fernoun katathlipsh opote tis blepo tis lypamai kai de mporo na skeftomai to ti pernane sth zoh tous makari na ekana kati na tis eleytheroso...
tespa

--AIXMHROS--

οταν ζησετε για λιγο καιρο με αυτες τις γυναικες στο χωρο εργασιας τους..
(ναι μιλαω για στριπτιτζαδικο)
θα δειτε οτι ειστε αδικες μαζι τους..
δουλεψα,μιλησα,συζητησα προσωπικα θεματα,εκανα παρεα,βγηκα σαν φιλος μαζι τους...
αδικια να μιλας ετσι τριστανα κ η καθε τριστανα δηλ..
οσο για τα τσιμπουρια,
δεν νομιζω να γινεται κανενας-καμμια τσιμπουρι σε καποιον-καποια που δεν ποθει...

198 Επισκέπτες, 0 Χρήστες