Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 435
  • Total: 436
  • Leon

Μασκες? Γιατι? Αφου δεν εξυπηρετούν σε κατι....

Ξεκίνησε από Ntama, Ιανουαρίου 26, 2005, 01:36:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Γιατι να κρυβόμαστε πίσω από "μάσκες" και να μην είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι εξ' αρχής??
Αφού όλα μετά από λίγο θα βγούν στο φως....γιατι??? ...θα 'ταν όλα πολύ καλύτερα...

minoraki

Παράθεση από: "Mairoula"Γιατι να κρυβόμαστε πίσω από "μάσκες" και να μην είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι εξ' αρχής??
Αφού όλα μετά από λίγο θα βγούν στο φως....γιατι??? ...θα 'ταν όλα πολύ καλύτερα...
ουδεν κρυπτον που να μη βγει μια μερα στο παζαρι! σωστα?
αλλα εξαρταται σε ποιον απευθυνομαστε λεγοντας την αληθεια και εαν ο αλλος ειναι ετοιμος να την ακουσει!
τα κατα συνθηκη ψευδη! σωστα?

Ntama

minoraki....

an kapoios den einai etoimos na akousei tin ali8eia... as katsei spiti tou kalytera ki'as kryftei apo tous an8rwpous... giati mallon den einai etoimos na synanastrafei me allous...

symfwnw mazi sou....poly swsto ayto pou egrapses...

fmas

Μαίρη.......

Αν και δεν είναι στον χαρακτήρα μου να χρησιμοποιώ μάσκα όταν χρειάστηκε την φόρεσα αλλά με κατάλαβαν αμέσως....................

Η μάσκα πολλές φορές μπορεί να βοηθείσει άλλες φορές όμως έχει και αντίθετα αποτελέσματα......

Αυτά... Αν λέω αρλούμπες απλά αγνοήστε την απάντηση..  :)  :)  :)  :)

Φιλικά
Fmas

Ntama

fmas....

φυσικά και δεν λές βλακείες... μιλάς πολύ σωστά, και εγώ προσωπικά δεν σκοπεύω να αγνοήσω την απάντηση σου...

να σαι καλα....

tristana1

Μερικοί φοράνε μάσκες για να φανούν πιο όμορφοι,πιο καλοί ,πιο έξυπνοι.......
Άλλοι τις φορούν για να φανούν πιο κακοί ,πιο σκληροί ,πιο ανθεκτικοί απέναντι στις καταστάσεις που στην πραγματικότητα τους πληγώνουν.....
Οι μάσκες σου προσφέρουν αυτό που ουσιαστικά σου λείπει ή νομίζεις ότι σου λείπει σαν άτομο,σαν χαρακτήρας...........
Μόνο μία κατηγορία να φοβάσαι αγαπητή Μαιρούλα....
Τις μάσκες που καλύπτουν το κενό.........αυτές που όταν πέσουν θα αποκαλυφθεί το τίποτα........αυτές είναι και οι χειρότερες ........
               Φρόντισε να μη τις βγάλεις ποτέ από τη θέση τους........

Φιλικά
                                                           ΤRISTANA1

tristana

[size=18][/size]

Συμφωνώ με τον κλώνο μου, αλλά προτιμώ να μην βγάζουν τις μάσκες τους εφ'όσον μου έχουν παρουσιαστεί μ'αυτές αρχικά.
Είναι ασύλληπτη η ασχήμια που αποκαλύπτεται μετά.
Και δεν συνηθίζεται. Με τίποτα.

Ntama

Mε έβαλε σε περίεργες σκέψεις αυτό που έγραψες... ιδιαίτερα έξυπνο... μελετημένο.... προσεγμένο.... λες και είναι βγαλμένο μεσα απότην ψυχή σου....

Εν μερει, συμφωνεις μαζί μου... ετσι νιωθω... τα λέω σωστα?

Θα το θυμαμαι αυτο που μου γραψες.... καθε συμβουλή είναι παντα καλοδεχούμενη, τουλάχιστον από μένα...

Anonymous

oi mones maskes pou xero einai oi apokriatikes xexe
tora gia tis alles , e ti na kanoume yparxoun anasfaleies polles kai kapoioi-es tis xrhsimopoioun gia na dhmiourghsoun kapoia eikona pseytikh kai na ginoun arestoi-es.
eipame de ginetai na aresoume se olous , toulaxisto as aresoume saytous pou goustaroume na exoume gia periballon -filous -gynaika -eromenes (xexe).....
h maska peftei grhgora kai ekthetei prosopa kai katastaseis kai allous tous plhgonei , giayto xrhsimopoieitai parakalo mono apokriatikes maskes , ki aytes tis apokries!!!

Anonymous

Μαιρη, μια χαρα τα λες. Αλλα πιστευω οτι παντου γυρω μας σε ολες μας τις συναναστροφες υπαρχουν μασκες, βεβαια καποια στιγμη πεφτουν και τοτε αναρωτιωμαστε, (πως εγινε αυτο; ή δεν το περιμενα αυτο). Μονο σε πολυ κοντινες σχεσεις μπορει καποιος να αφεθει και να δειξει ποιος ειναι, αυτο ομως προυποθετει καποιες ΑΞΙΕΣ, οπως τιμιοτητα, σεβασμο, αυτοεκτιμιση και αλλα που δυστυχως εχουν χαθει στις μερες μας.
Τι λεω ο ανθρωπος πρωι-πρωι και ξενυχτησμενος, :lol:  :lol:  :lol:

fmas

Ricky αν και ξενύχτης σωστά τα λες............

Φιλικά
Fmas or μπίγκ Φ. <== κατά την tristana

Kriton

Μαιρούλα ενα χαμογελω απο εμενα.

Απλά ενα χαμόγελω.  :D

Atma

Παράθεση από: "Mairoula"Γιατι να κρυβόμαστε πίσω από "μάσκες" και να μην είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι εξ' αρχής??

αν σου απαντηθεί ποτέ αυτό το ερώτημα
στείλε και ένα μειλ στην άτμα
να της λύσεις την απορία
αν και έχω μια πιθανή απάντηση στην ερώτηση σου

να υποθέσω κάτι
αν δεν είναι μάσκες και είναι διάφορες πτυχές της προσωπικότητας μας
που δεν συμβαδίζουν με το στάτους
και το πχ στάτους του α33 επιθυμεί νέα και εμφανίσημα άτομα
εγώ ως άτμα για να ανήκω στον  κύκλο σας
για να είμαι επιθυμητή ( γιατί αυτό επιθυμούμε όλοι )
δεν θα σας 'παρουσιαστώ' ως νεα και ωραία;;

fmas

Ορθή η παρατήρησή σου Atma...... Αν και δεν το είχα σκεφτεί έτσι..............

Φιλικά
Fmas

Ntama

Λουκα....καλέ μου φίλε.... ενα χαμόγελο και από μένα... ;-)

435 Επισκέπτες, 1 Χρήστης