Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 436
  • Total: 437
  • Leon

Ακρως Ερωτικό.... !!

Ξεκίνησε από Ntama, Ιανουαρίου 27, 2005, 07:45:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gohssa

μινορακι μου καλημερα σου.......
διαβασα την ιστορια σου ....πολυ ερωτικη, πολυ ρομαντικη,
να σου κανω μια ερωτηση θελω που ισως να σου φανει χαζη.....
ειναι αληθινη η ιστορια σου?
αν ναι κουκλα μου τοτε πραγματικα σε ζηλευω που βιωσες μια τετοια καταπληκτικη βραδυα με τον ανθρωπο που ησουν ερωτευμενη!!!
φιλακια!!

minoraki

Παράθεση από: "gohssa"μινορακι μου καλημερα σου.......
διαβασα την ιστορια σου ....πολυ ερωτικη, πολυ ρομαντικη,
να σου κανω μια ερωτηση θελω που ισως να σου φανει χαζη.....
ειναι αληθινη η ιστορια σου?
αν ναι κουκλα μου τοτε πραγματικα σε ζηλευω που βιωσες μια τετοια καταπληκτικη βραδυα με τον ανθρωπο που ησουν ερωτευμενη!!!
φιλακια!!
γοησσουλα μου....ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια...το ξερω οτι ειναι πολυ ερωτικη η ιστορια μου....και ακρως ρομαντικη....και οχι δεν μου φαινεται χαζη η ερωτηση σου....και θα σου απαντησω αμεσως....μακαρι να ηταν αληθινη....αλλα οταν την εγραφα ειχα συγκεκριμενο ανθρωπο στο μυαλο μου....το σπιτακι ομως του ναυπλιου ειναι αληθινο....υπαρχει....και καθε φορα που παω εκει το βλεπω.... :D  :D  :D ....και σου εξομολογουμαι οτι εξακολουθω να ειμαι ερωτευμενη με αυτον το ανθρωπο....δυστυχως ομως δεν γινεται να ειμαστε μαζι....η ζωη παιζει περιεργα παιχνιδια μερικες φορες....το ξερει ομως οτι τον λατρευω....φιλια πολλα απο μενα!

gohssa

μινορακι μου σε ευχαριστω που μου απαντησες....ξερεις μερικες φορες οταν φανταζομαστε πραγματα ειναι τοσο εντονα στην φαντασια μας που νομιζουμε οτι ειναι πραγματικα!!  καταλαβαινω πως αισθανεσαι ολοι μας λιγο πολυ το εχουμε αισθανθει αυτο!!  ποτε δεν εχουμε οτι λαχταραμε  στην ζωη και αυτο ειναι το τιμημα καποιες φορες !!
ας μην σε μελαγχωλω ομως αλλο!!! αιντε φιλεναδα της μπαμπουσκας μου τσιν τσιν ......στους ανεκπληρωτους ερωτες!!!
φιλια

Ntama

Ερωτας...

Κάθε ωραίος, πίνακας τα μάτια σου...

Κάθε όμορφο ποίημα, το χαμόγελό σου...

Κάθε λαμπερή νύχτα, το δάκρυ σου...

Κάθε φωτεινό αστέρι, η μορφή σου...

Κάθε τι δικό σου, η ζωή μου...

Ερωτα μου...

Ntama

Χρήστος

δεν ξέρω αν είναι "άκρως ερωτικό",αλλά δηλώνω άκρως ερωτευμένος!

minoraki

:D  :D  :D  χρηστακη μου, αυτη η δηλωση σου μου αρεσει παααααααααρααααααααα πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!
αλιμονο εαν καποιος δεν ειναι συνεχως ερωτευμενος.....εχει χασει το ιδιο το νοημα της ζωης του! το αυτο με σενα ειμαι εγω.... :D  :D  :D  φιλια πολλα!

Ntama

και γω Mιnoraki mou μαζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σου   :D  :D  :wink:  :wink:

Ntama

Ntama

Ntama

Ntama

Ntama

minoraki

:D μαιρουλι οι χειροπεδες σου σκιζουν....μου βαζεις ιδεες.....εισαγεις καινα δαιμονια   :oops:  :oops:  :twisted:  :?  :roll:

Ntama

Παράθεση από: "minoraki":D μαιρουλι οι χειροπεδες σου σκιζουν....μου βαζεις ιδεες.....εισαγεις καινα δαιμονια   :oops:  :oops:  :twisted:  :?  :roll:

Φιλενάδα μου ζαλισμένη... Μινοράκι μου....ένα ζευγάρι από τις χειροπέδες που σου άρεσαν.... σου έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Δωράκι από μένα  :wink:  :wink:  :wink:  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

436 Επισκέπτες, 1 Χρήστης