Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 285
  • Total: 285

αλλαζουμε σελιδα.......

Ξεκίνησε από minoraki, Ιανουαρίου 28, 2005, 01:07:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

καποια στιγμη στη ζωη μας θελουμε να γυρισουμε σελιδα....να αφησουμε πισω μας οτιδηποτε μας στενοχωρει, μας αποδιοργανωνει, μας πληγωνει και κοιταζοντας μπροστα μας, να συνεχισουμε δυνατοτεροι, σοφοτεροι....ελπιζοντας παντοτε οτι η ζωη μας θα γινει πιο ηρεμη, πιο χαρουμενη, πιο ευκολη.....θα τα καταφερουμε ομως? :?:  :?:  :?:

spellbound

φιλενας..

ω ναι!!! το κανουμε σιγουρα!!!  

φυσικα παντα η προοπτικη ειναι να παμε προς το καλυτερο (ο,τι μπορει να θεωρησει ο καθενας μας για καλυτερο).

μια ζωη ειναι η ρημαδα, αν δε παρουμε τα ρισκα μας, ΔΕΝ θα την ζησουμε!

.... απλη παρενθεση εδω... Δεν το μετανοιωσα ποτε για ολα τα delete που εκανα στη ζωη μου, και ειμαι καλα!

Η ζωη στα χερια τα δικα μας, αυτο ειναι το θεμα.... και οποιος εχει τη ζωη του στα χερια του δεν παει ποτε ασχημα....

Μακια...
(μ'επιασε το flash back τωρα... αχ βρε μινορακι, μου φτιαξες το κεφι λεμε!)

]

Atma

Παράθεση από: "minoraki"καποια στιγμη στη ζωη μας θελουμε να γυρισουμε σελιδα....να αφησουμε πισω μας οτιδηποτε μας στενοχωρει, μας αποδιοργανωνει, μας πληγωνει και κοιταζοντας μπροστα μας, να συνεχισουμε δυνατοτεροι, σοφοτεροι....ελπιζοντας παντοτε οτι η ζωη μας θα γινει πιο ηρεμη, πιο χαρουμενη, πιο ευκολη.....θα τα καταφερουμε ομως? :?:  :?:  :?:

μα δεν πιστεύεις ότι θα ήταν
μαζοχιστικό να μέναμε σε κάτι που μας στενοχωρεί και πληγώνει;
φυσικά και αλλάζουμε σελίδα
ή να πω καλύτερα την κάνουμε 'χ'
και πάντα συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά
γνωρίζοντας πως πάντα η ζωή μας δεν θα είναι ρόδινη
κι όσο θα 'πέφτουμε'
τόσο θα σηκωνόμαστε
για να προχωράμε..

kathreftis

Παράθεση από: "minoraki"καποια στιγμη στη ζωη μας θελουμε να γυρισουμε σελιδα....να αφησουμε πισω μας οτιδηποτε μας στενοχωρει, μας αποδιοργανωνει, μας πληγωνει και κοιταζοντας μπροστα μας, να συνεχισουμε δυνατοτεροι, σοφοτεροι....ελπιζοντας παντοτε οτι η ζωη μας θα γινει πιο ηρεμη, πιο χαρουμενη, πιο ευκολη.....θα τα καταφερουμε ομως? :?:  :?:  :?:

nomizw  oti  meta  apo  ka8e  xamogelo  alla  poli  de  perisotero   meta  apo  ka8e  xastouki,  
ginomaste  pio  orimoi  kai  pio  sofoi  kai  bebea  nomizw  oti   an  koitame  mrosta ,
den  xanoume  alla  kerdizoume   esto  kai  apla  thn  efkeria  na  prospa8isoume  
gia kati  kalitero,  pote  omos  ma  pote  den  mporoume  na  sbisoume   to  parel8on .  
( i  aleksandria  einai  mesa  mas )
kai  se  kamia  periptosi  den nomizw  oti  prepi  na  prospa8isoume na    sbisoume  to  parel8on .
anti8eta   na  8ymomaste  tis  empiries  tou  kai  na  porebomaste  me  tis  gnosis  pou  apokomisame .
se  ayti  tin  periptosi  nomizw  oti  nai  minoraki  mou   gliko  exoume  elpides  polles,
an  omos  arnoumaste  ayta  pou  zisame  arnoumaste  kai  tis  empiries  pou  apokomisame  kata  sinepia,  
menoume  karfomenoi  stin  aleksandria  kai  eimaste  aytokatadikasmenoi.
ara  einai  apolitos  ypokimeniki  ka8e  apantisi  kai  den  mpori  na  exei  efarmogi  se  olous  oute  to  nai,  oute  to   oxi .
kali  tyxi  lipon  ston  diko  sou  dromo  kai  efxome  ta  efodia  sou  na  
min  ta  petakses  giati  8a   sou   xriastoun  sto  taksidi  sou  . opos  kai  tou  ka8enos  sto diko  tou .

oneiropagida

otan apofasisa na allaksw selida sthn zwh mou hmoun sigouri oti tha ta kataferna...kai auto giati den eixa tpt na xasw alla kai giati oti kai na mou eferne to mellon den tha htan xeiroteto apo auto pou eixa ekeinh thn stigmh!!kai ta katafera!!!exei perasei enas xronos apo tote kai me vriskei nikitria oxi mono epeidh tolmisa alla otan to tolmisa htan h katallhlh stigmh kai h monh lush gia thn eutixia olwn mas!
h apofash den parthike sto ftero apaithse polu xrono polu skepsh wste na mhn thn  metaniwsw oute gia mia stigmh se olo auto ton kairo pou exei perasei apo tote!!ena megalo euxaristw sto eauto mou sthn psuxh mou sto kouragio mou pou den epireastike apo tis gnwmes ton allon kai akouse mono thn kardia mou ta thelw mou tous fovous mou.....oxi tous fovous gia to ti prokeite na ferei to mellon me thn allagh alla tous fovous gia to ti tha ferei to mellon an den kanw thn allagh!

minoraki

Παράθεση από: "oneiropagida"otan apofasisa na allaksw selida sthn zwh mou hmoun sigouri oti tha ta kataferna...kai auto giati den eixa tpt na xasw alla kai giati oti kai na mou eferne to mellon den tha htan xeiroteto apo auto pou eixa ekeinh thn stigmh!!kai ta katafera!!!exei perasei enas xronos apo tote kai me vriskei nikitria oxi mono epeidh tolmisa alla otan to tolmisa htan h katallhlh stigmh kai h monh lush gia thn eutixia olwn mas!
h apofash den parthike sto ftero apaithse polu xrono polu skepsh wste na mhn thn  metaniwsw oute gia mia stigmh se olo auto ton kairo pou exei perasei apo tote!!ena megalo euxaristw sto eauto mou sthn psuxh mou sto kouragio mou pou den epireastike apo tis gnwmes ton allon kai akouse mono thn kardia mou ta thelw mou tous fovous mou.....oxi tous fovous gia to ti prokeite na ferei to mellon me thn allagh alla tous fovous gia to ti tha ferei to mellon an den kanw thn allagh!
νομιζω οτι η αποφαση που παιρνουμε για "αλλαγη σελιδας", δεν μπορει να παιρνεται στο φτερο.....οταν αποφασισα να αλλαξω σελιδα, αυτο εγινε συνειδητα! δινω πολλες ευκαιριες στους αλλους, οποιοιδηποτε και εαν ειναι αυτοι....γενικα δινω ευκαιριες σε ολες τις σχεσεις μου (ερωτικες-μητρικες-γονεικες κλπ κλπ).....εαν ομως καταλαβω οτι δεν γινεται τιποτα, τοτε κλεινω οριστικα αυτη την σελιδα της ζωης μου και ανοιγω αλλη! και αυτο το κανω γιατι μελλοντικα δεν θελω να εχω τυψεις, οτι δεν εκανα υπομονη και δεν εδειξα επιμονη.....!!!!!!!

Ntama

minoraki...

υπαρχουν στιγμες που θέλω ν'αλλαξω σελίδα και δεν μπορώ... προσπαθω μήνες, χρόνια και... δεν γινεται τιποτα... και ξαφνικά, ένα πρωί ξυπνώ, και σαν από θαυμα η σελίδα έχει ήδη γυρίσει...

minoraki

τωρα που το σκεπτομαι μαιρουλα μου...εχεις δικιο νομιζω! μερικες φορες η σελιδα της ζωης μας γυριζει απο μονη της....λες και γινεται ενα θαυμα....πιστευω οτι ολο το συμπαν συμβαλλει σε αυτο....οταν πλεον δεν παει αλλο....εξ αλλου "η ζωη μας μια βολτα"!

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"τωρα που το σκεπτομαι μαιρουλα μου...εχεις δικιο νομιζω! μερικες φορες η σελιδα της ζωης μας γυριζει απο μονη της....λες και γινεται ενα θαυμα....πιστευω οτι ολο το συμπαν συμβαλλει σε αυτο....οταν πλεον δεν παει αλλο....εξ αλλου "η ζωη μας μια βολτα"!

Πολλυ μου, μου θυμίζεις το... "όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτει για να το αποκτήσεις..." ...   :wink:  :wink:  ;-) ;-)

minoraki

Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "minoraki"τωρα που το σκεπτομαι μαιρουλα μου...εχεις δικιο νομιζω! μερικες φορες η σελιδα της ζωης μας γυριζει απο μονη της....λες και γινεται ενα θαυμα....πιστευω οτι ολο το συμπαν συμβαλλει σε αυτο....οταν πλεον δεν παει αλλο....εξ αλλου "η ζωη μας μια βολτα"!

Πολλυ μου, μου θυμίζεις το... "όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτει για να το αποκτήσεις..." ...   :wink:  :wink:  ;-) ;-)
:D  :D  :D  :D μαιρουλι μου γλυκο.....η σελιδα γυρισε απο μονη της, για ακομα μια φορα στη ζωη μου.....βεβαια ηταν κατι που το περιμενα χρονια, που το ηθελα παρα πολυ και ηδη ειχε αργησει να γινει....αλλα, οπως λεει και ο σοφοτατος λαος μας <<καλλιο αργα, παρα ποτε>>! και ερχεται αυτη η στιγμη, σαν απο μηχανης θεος, και ολα αλλαζουν.....και θα πρεπει να πιστεψουμε τελικα, οτι παντοτε υπαρχει ελπιδα οτι κατι καλο θα συμβει.....θετικη σκεψη και ολα γινονται! φιλια πολλα!

vasilis

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος!

balland

ο χρονος ειναι ο χειροτερος γιατρος
σε καιει
σε σκορπαει
κ σε παγωνει...

εγω παλι εχω εντοπισει μια σελιδα που θελω να γυρισω,
αλλα ειναι περιεργη περιπτωση κ ευαισθητη..
τσιγαροχαρτο που λενε..
φοβαμαι το ποσο ευθραυστη ειναι μην "σκιστει" κ πληγωθει
η μην μου την παρει ο αερας..

(γιατι σας τα λεω αυτα κ δεν τα σβηνω επι τοπου???) :roll:

SALTARISMENOS

kathe empodio stin zwh mas thelw na to skeftomai pws einai gia kalo pote then prepei na kolame sto parelthon ala na koitame to mellon mas na diorthonoume ta lathh mas kai na proxorame kathe mera pou pernaei mas kanei kai kalyterous arkei na to theloume

SALTARISMENOS

balland o xronos then boithaei se tpt an den to theleis o idios kseperaseis mia katastash aplos sou dinei tin pseydesthisi gia ligo pws to exeis ksexasei ala epanerxete

minoraki

Παράθεση από: "vasilis"Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος!
σοφωτατα εμιλησες και παλι μπιλλακο μου! ( :D  :D welcome back.....)
και μπαλλαντ.....θα διαφωνησω και παλι μαζι σου οσον αφορα τον χρονο.....για μενα ειναι ο καλλιτερος φιλος μου, τον εχω παντοτε συμμαχο μου.....αλλα βεβαια σεβομαι και τη δικη σου αποψη.....φιλικωτατα!

285 Επισκέπτες, 0 Χρήστες