Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 498
  • Total: 499
  • Leon

ΦΙΛΙΑ....

Ξεκίνησε από Ntama, Φεβρουαρίου 01, 2005, 09:26:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

ΦΙΛΙΑ...

Ενα απο τα σημαντικότερα δώρα που μας δόθηκε... και όμως εμείς καμιά φορά την τσαλαπατούμε και την κάνουμε κουρέλι...

Κι΄αλλες φόρες παλι δίνουμε και την ζωή μας για τον/την φιλο/η μας...

Υπάρχει τελικά ακόμη ή μήπως εμεις οι άνθρωποι καταφέραμε να την εξοντώσουμε κι'αυτήν?

Ποια ειναι η δική σας γνώμη για ότι έχει να κανει με την σημαντικότατη, κατά την γνώμη μου,λέξη ΦΙΛΙΑ ??

Kriton

Εσυ τη λές μαιρούλα???

Υπάρχει??

Ntama

Παράθεση από: "loucas"Εσυ τη λές μαιρούλα???

Υπάρχει??

ΛΟΥΚΑ

H αλήθεια είναι πως οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει μανταρα... τις έχουμε κανει εμέις οι ανθρωποι έτσι...

Αλλα αν ψαξεις καλα, σιγουρα θα βρεις την πραγματική φιλία... κι'ας είναι καλά κρυμμένη.... θα την βρείς...

Εγώ παντως έχω λίγους αλλά καλούς φίλους... και ενας από αυτους είσαι εσυ Λουκά μου .... :):)

Anonymous

Φιλία κατά την δική μου πάντα γνώμη υπάρχει και μάλιστα αυτό που λέμε αληθινή φιλία.
Είναι πολύ δύσκολο να την βρεις και πόσο μάλλον να την διατηρήσεις, να μην αφήσεις ο χρόνος  και κανένας να την χαλάσει.
Πως γίνεται αυτό;
απλά πρέπει να ξέρεις πολύ καλά τον/την  φίλο/η σου, να μπορείς να νιώθεις κάθε στιγμή τι είναι αυτό που τον απασχολεί και τι σκέφτεται χωρίς να σου μιλήσει.
Να του λες όχι μόνο τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του χαρίσματα, τι σε ενοχλεί και πολλές φορές ακόμα τι σε πειράζει πάνω του.
Αν σου πει κάτι και σε στενοχωρήσει να του το δείξεις και όχι να το κρατήσεις μέσα σου περιμένοντας να το καταλάβει γιατί απλά δεν θα μπεί στον κόπο.
Να μην αφήσεις ΠΟΤΕ να μπεί τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στη φιλία και πρώτα να ερευνήσεις πριν κατηγορήσεις.
Ο φίλος μένει η σχέση φεύγει... δεν αξίζει να μαλώσεις για έναν άντρα ακόμα και για μια γυναίκα!

Να είσαι ο εαυτός σου..
να αναγνωρίζεις τα λάθη σου,
να δέχεσαι την γνώμη του/της φίλου/φίλης,
να αγαπάς αυτό που έχεις δίπλα όπως κι αν είναι γιατί αυτό 8α είναι δίπλα σου, στην δύσκολη στιγμή σου και όχι μόνο!

Προσωπικά δεν με έχουν προδώσει αυτοί που για μένα είναι οι φίλοι μου και ξέρω πως είμαι κι εγώ γι' αυτούς.

]

Kriton

Γαυρίνα χέρομαι που δεν σε έχεις προδωθεί ποτέ απο φίλους και σου εύχομαι να μην γίνει ποτέ αυτό.
Σημαίνει πως βρήκες τα σωστά άτομα.

Με την σειρά μου τώρα να πώ πως και εγώ πιστεύω στην φιλία.Πιστεύω πάνω της.Και στηριζομαι και πάνω της τις περισσότερες φορές.

Εγώ δυστηχώς έχω πληγωθεί πάρα πολλές φορές απο δήθεν φίλους και έχω πληγωθεί ακόμα περισσότερες φορές.

Το ευχάριστο είναι πώς δεν γνωρίζουν ότι γνωρίζω και έτσι τουλάχιστον αυτοί είναι εντάξει με τον εαυτό τους.

Είμαι απο αυτούς που και να πληγώνονται απεχθάνεται το να πληγώνει.
Έστω και αν σαν άνθρωπος και εγώ το κάνω άθελα μου κάποιες φορές.ΆΝθρωπος είμαι δικαιούμαι και εγώ λάθοι ειδικά όταν δεν γίνονται σκόπιμα.

Αλλά παρόλα αυτά δεν διστάζω να πιστεύω ακόμα στην πραγματική φιλία και να την υποστηρίζω.

Anonymous

Λουκά έχεις τον χρόνο να βρείς τον πραγματικό σου φίλο.
Απλά πρέπει κατά την γνώμη μου κάτι που σε ενοχλεί να το λες για να μπορέσει να κρατήσει αυτό. Να μοιράζεσαι όλα αυτά που θέλεις αλλά όχι να πληγώνεσαι μόνο εσυ.
Ξέρω τι άνθρωπος είσαι και ξέρω πως ποτέ δε θα το κάνεις αυτό. Θα σιωπίσεις προκειμένου να μην πληγωθεί ο άλλος αλλά ΕΣΥ ;;;
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ;;;;
ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!!!!
Το κάνεις γιατί έτσι είσαι, αλλά να ξέρεις πως για τους άλλους είσαι φίλος αλλά οι άλλοι δεν είναι για σένα αφού δεν έκαναν ας πούμε τον "κόπο" να σε καταλάβουν.
Και δεν είναι δύσκολο να σε καταλάβουν απλά χρείαζεται χρόνος για να σε γνωρίσουν και αν σε γνωρίσουν σίγουρα δεν θα θέλουν να σε χάσουν και αυτό θα γίνει από άτομα που ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ και όχι από άτομα που σε εκμεταλλεύονται και σε ζηλεύουν..
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Φιλικά
Γωγώ

]

zarkvilion

..Με την σειρά μου κι εγώ, θα βάλω ένα λιθαράκι στην δημόσια συζήτηση που ανοίξατε!  :)
Δεν αρέσκομαι στο να κάνα αναλύσεις επί αναλύσεων με πομπώδη λόγια..και δεν θα το κάνω ούτε για την ουσία της πραγματικής φιλίας, η οποία περικλείει μέσα της τέτοιο μεγαλείο..τόση δύναμη..τόση αξία, που η σκέψη της μόνο δέος και συγκίνηση μπορεί να μου προκαλέσει!
Ευχαριστώ τον Θεό που μου έστειλε κάποια άτομα, να περπατήσουν μαζί μου στον δρόμο της ζωής..

Kriton

Oso o ανθρωπος αναπνέει έχει τον χρόνο να κάνει τα πάντα.

Η φίλοι είναι πάντα εκεί.Μπροστά μας πίσω πάνω μας.
Ανακατεμένοι με όλους τους άλλους ΄'ομως/

Σε εμάς απομένει να κάνουμε την σωστή επιλογή.
Και λαθος να κανουμε όμως δεν πρέπει να απογοητευόμαστε γιατι υπήρχαν και τα άτομα που είναι για μας κάπου εκεί έξω.

Τώρα για τα πομπώδη λόγια που αναφέρεις zarkvillion απλά να σου αναφέρω πως ΄για κάποια άτομα είναι τρόπος έκφρασης.
Αυτό που εσυ μμπορείς να κανεις με μια δυο λέξεις κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν.Τουλάχιστον έτσι νομίζουν.

Δεν είναι θέμα αρεσκείας αλλά τρόπος έκφρασης.

Εγώ παντως ενα έχω καταλάβει.
Πως η λέξη φιλία είναι παρεξηγημένη την σήμερινη εποχή που ζούμε.
Και είναι σίγουρο πως κανεις δεν ειναι ιδιος με τον άλλο.

Anonymous

Σίγουρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Και οι φίλοι μας δεν είναι ίδιοι αλλά μπορούμε να κάνουμε με αυτούς γιατί μπορούμε να νιώσουμε ο ένας τον άλλον !

ΖΑΡΚΑΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ  ]

Ntama

zark & gavrina....

min ksexnate pws eimai kai gw filaraki sas..... ;-)

vasilis

Αληθινός φίλος είναι αυτός που έρχεται
όταν ο υπόλοιπος κόσμος φεύγει.

spellbound

Παράθεση από: "vasilis"Αληθινός φίλος είναι αυτός που έρχεται
όταν ο υπόλοιπος κόσμος φεύγει.

Προσωπικα βασιλη, μελλοντικε κουμπαρε, εχω βρει σε σεναν και το boston τους καλυτερους φιλους που θα μπορουσα ποτε να βρω. Σαν αδελφια μου (ισως και πολυ καλυτερα) μου σταθηκατε παντα εκει που σας ειχα αναγκη, και  με ανεχτηκατε με οοοοολες μου τις παραξενιες !!!  ]

zarkvilion

loucas...βρισκόμαστε σε έναν χώρο δημόσιας συζήτησης! Αλοίμονο αν εκφραζόμασταν όλοι με τον ίδιο τρόπο, θα ήταν πληκτικό!  :)
gavrinaki..για σένα τί να πρωτοπώ! Είσαι ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, εντός και εκτός διαδικτύου!  :)
Mairoulaaaaaa..παραπονίαρα μου εσύ!  :P  Κάποια πράγματα κουκλίτσα, είναι αυτονόητα!  :wink:

Anonymous

Παράθεση από: "gavrina"Σίγουρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Και οι φίλοι μας δεν είναι ίδιοι αλλά μπορούμε να κάνουμε με αυτούς γιατί μπορούμε να νιώσουμε ο ένας τον άλλον !

ΖΑΡΚΑΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ  ]

Ax, koritsia thelete na ginoume files? :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Anonymous

Μάρτιν μου πρέπει να περάσεις από πολλά τεστ για να γίνεις φίλη μας  ]

498 Επισκέπτες, 1 Χρήστης