Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 306
  • Total: 306

ΦΙΛΙΑ....

Ξεκίνησε από Ntama, Φεβρουαρίου 01, 2005, 09:26:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vasilis

Η μεγαλύτερη δοκιμασία της φιλίας μεταξύ δύο ανδρών είναι η γυναίκα.

Ntama

Παράθεση από: "vasilis"Η μεγαλύτερη δοκιμασία της φιλίας μεταξύ δύο ανδρών είναι η γυναίκα.

πολυ σωστό και έξυπνο το τελευταίο που έγραψες :):) :wink:

vasilis

Μην γκρεμίσεις μια φιλία για την αγάπη γιατί κάποτε θα καταλάβεις ότι έχασες και τα δύο...

fmas

Συνεχίζω να μην μπορώ να μιλήσω για τον Βασίλη και γενικότερα για τις σκέψεις του..... Όποιος τον γνωρίσει από κοντά θα καταλάβει.........

Πάντα Φιλικά
Fmas

Ntama

Παράθεση από: "fmas"Συνεχίζω να μην μπορώ να μιλήσω για τον Βασίλη και γενικότερα για τις σκέψεις του..... Όποιος τον γνωρίσει από κοντά θα καταλάβει.........

Πάντα Φιλικά
Fmas

Φμας πές μου και μένα για το μυαλό αυτού του ευαίσθητου ανθρώπου επιτέλους... :)

fmas

Mairoula πίστεψέ με.... Δεν μπορώ να μιλήσω.... Μόνο αν τον γνωρίσεις από κοντά θα καταλάβεις.......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

vasilis

Παράθεση από: "fmas"Mairoula πίστεψέ με.... Δεν μπορώ να μιλήσω.... Μόνο αν τον γνωρίσεις από κοντά θα καταλάβεις.......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Και τοτε παλι δε θα καταλαβεις Μαιρουλα  :?:

vasilis

Μέσα στο βούρκο της ζωής στην τόση αδικία,
υπάρχει κάτι όμορφο που λέγεται Φιλία!

vasilis

Οι ψεύτικοι φίλοι είναι ωραία άνθη,
που μόνο στο θερμοκήπιο της ευτυχίας διατηρούνται!

vasilis

Η φιλία είναι ένα λεπτό και ευαίσθητο λουλούδι!
Πρέπει να την ποτίζεις συχνά και προσεχτικά αν θέλεις το Άρωμά της!!

vasilis

Οι φίλοι είναι σαν τα αστέρια. Μπορεί να μη τα βλέπεις πάντα, αλλά ξέρεις ότι πάντα είναι εκεί!!!

vasilis

Η φιλία είναι ένα σωσίβιο που μας εμποδίζει να βυθιστούμε στα ύπουλα κύματα της ζωής!

vasilis

Η φιλία είναι κάτι σαν τη θάλασσα.
Ατελείωτο και αστείρευτο.
Μερικές φορές όμως προκαλεί και πνιγμό!

Anonymous

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ...  ΟΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ,ΟΥΤΕ ΑΠΟΣΙΩΠΑΜΕ ΤΟ ΝΑΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟΣ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΑ  ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ,ΟΛΕΣ Ο ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ,ΜΕ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΩΝΗ...
ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΖΕΣΑΙΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΑΙ  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Σ'ΑΥΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΑΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.................................................................
ΜΗΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ...
ΜΗΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΠΙΣΩ ΜΟΥ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΩ...
ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΚΑΙ
ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.......!!!!!!

Ntama

Παράθεση από: "fmas"Mairoula πίστεψέ με.... Δεν μπορώ να μιλήσω.... Μόνο αν τον γνωρίσεις από κοντά θα καταλάβεις.......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Fmas, file, pes mou esy kai pou 3ereis... mporei kati na katalabw... :wink:

306 Επισκέπτες, 0 Χρήστες