Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 400
  • Total: 400

ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ...

Ξεκίνησε από kuria, Φεβρουαρίου 04, 2005, 09:25:49 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

eclipse_heart78

poli diskolo thema....ego tha se evaza galazio!!!....mias kai to xroma thimizei thalassa!!!,,,,,,,vathy aperanto galazio kiria!!! mias kai kriveis omorfies kai galhnh pou mono o wkeanos krivei!!!!!......arkei omos na doseis to xrono se kapious na se gnorisoyn kalitera!!!!.......kai se ayto mporeis mono esi!!!

aggelos!!!!!

fmas

kuria μου......................

Νομίζω ότι ταιριάζεις με όλα τα χρώματα...............

Αν και δεν μπόρεσα να σε γνωρίσω πολύ καλά επιφυλάσσομαι για μια επόμενη φορά....

Φιλικά
Fmas

Ntama

Πιστεύω ότι μέσα σου υπάρχουν όλα τα χρώματα του κόσμου...

Panagiotis

ΤΡΥΦΕΡΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ..ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ....ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΩΣΩ ΧΡΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΔΗ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΟΥΡΑ.ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΜΕΛΟ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ...ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΜΕΣΟΤΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΡΟ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ...   ΠΑΝΟΣ14

Sotis

Παράθεση από: "kuria"και σαν τι θα πέρναγα sot μωρό μου;
ΜΑ ΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ  ΜΟΥ...................ΚΟΥΡΙΑ.....ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ  ΦΙΛΗ...........................ΝΟΜΙΖΩ..................

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"ξέρω pappa μου...
ολόκληρος ο πίνακας... μαζί με την κορνίζα...    

με... ΟΛΑ!!!

Σιγά μην έχει κορνίζα....  

Με... ναι.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

κοκκινο της φωτιας.....γαλαζιο του αιγαιου.....κιτρινο του ηλιου.....πρασινο της ελιας....καφε απο το βρεγμενο χωμα της ελληνικης γης....μαυρο απο το χρωμα του μυστηριου..... :cheers:

kuria

minoraki φιλεναδίτσα μου... είμαι κομματάκι πλουμιστή εννοείς;
χαχαχαχα

σμουτςςςςςςςς μωρό μου....
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

giorgos k

Παράθεση από: "kuria"αν ήμουν λεπτομέρεια στον πίνακα της ζωής σου, τι χρώμα θα μου έδινες και γιατί;
ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑς !!ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ς ΓΛΥΚΟς ΤΟΝΟς ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ!ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙς!!ΑΝΤΕΧΕΙς ΟΜΩς ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΑΝΟ??? ΕΧΕΙς ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗς ΖΩΗς??ΑΝΤΕΧΕΙς ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ/?ΤΟΤΕ ΕΧΕΙς ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΑΝΟ !ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΘΕΛΕΙ.-

giorgos k

ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "giorgos k"ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

proponeisai gia kounoupi ??  :shock:  :shock:  :shock:

zarkvilion

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "giorgos k"ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Μάλλον εκοιμήθη πάνω στο πληκτρολόγιο και δεν το πήρε χαμπάρι!   :mrgreen:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "zarkvilion"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"

Μάλλον εκοιμήθη πάνω στο πληκτρολόγιο και δεν το πήρε χαμπάρι!   ]

xixixixi! psittt giorgo ksupna !! psittttttt ! ksupna leme ... wra gia nanizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Y.G. plaka plaka o giwrgos einai mesa sto 8ema pantws !! zwgrafise ! LooooooooL !  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kuria

εσείς να τα βλέπετε κορίτσια τι ποιητής είναι ο γιώργης μου ο κου...
γι' αυτό τον αγαπάω και λατρεύω την παρέα του...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

400 Επισκέπτες, 0 Χρήστες