Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 578
  • Total: 579
  • Leon

΄΄Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.΄΄

Ξεκίνησε από Panagiotis, Φεβρουαρίου 06, 2005, 05:47:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

Παράθεση από: "minoraki"συνεχεια....
πανουλη επανερχομαι παλι στη μεση ελληνιδα γυναικα....την οποια ολοι θελουν να ειναι μια πολυ καλη μητερα, εξαιρετικη νοικοκυρα, τρυφερη και πιστη συζυγο, υπακουη νυφη, αξιοπρεπη κορη (για τους γονεις της), απιαστη στη δουλεια της, επισης πιστη φιλη για τους φιλους της και εαν κανει το λαθος να μην ανταποκρινεται στα συζυγικα της καθηκοντα ετσι οπως το επιβαλουν τα διαφορα σημερινα προτυπα, τοτε ολοι ειναι ετοιμοι να της προσαψουν το φταιξιμο για ενα πιθανο κερατωμα του συντροφου της! πιστευω οτι οι γυναικες εχουν αναλαβει παρα πολυ δυσκολους ρολους, τους οποιους ειναι λιγο ανεφικτο να πετυχουν σε ολους! ισως μπορει να φταιει και το οτι οι γυναικες θελουν να ειναι ισοτιμες με τους αντρες! εγω ειμαι λιγο αντιθετη σε αυτο, ειμαι παραδοσιακη....ισως γιατι προερχομαι απο μια γενια που θελαμε λιγο τον αντρα να μας προστατευει, να μας οδηγει, να μας προσεχει! και για να πω την αληθεια, δεν απετυχα στο θεμα του γαμου μου...αντιθετα ειμαι πολυ καλα μαζι με τον συντροφο μου....ισως γιατι ποτε δεν αφησαμε να μπει τριτο ατομο αναμεσα μας....ολες οι αντιξοοτητες και οι δυσκολιες προηλθαν απο το περιβαλον μας....και το παλεψαμε! ακομα εξακολουθουμε να παλευουμε....και αυτο μας ενωνει ακομα περισσοτερο!
αυτη ειναι η αποψη μου....φιλικωτατα Π Ο Λ Λ Υ!
καλησπερα πολλυ..αν και θα μας δοθει η ευκαιρια το βραδυ να μιλησουμε και απο κοντα παρα ταυτα θα σου απαντησω σε αυτο που εγραψες.απ ολα οσα ειπες [που με βρισκουν συμφωνο απολυτα σχεδον]το μονο που μπορει αμεσα να οδηγησει στο κερατωμα η σε ενα διαζυγιο ειναι  το ΄΄πιστη και τρυφερη συζυγος΄΄ολα τα αλλα απλα μπορει να οδηγησουν σε καποιεσ τεταμενες καταστασεις αλλα χωρις ιδιαιτερς συνεπειες.εκεινο που προεχει ειναι το ζευγαρι και μονο αυτο.δηλαδη αυτο που πετυχες εσυ με την προσπαθεια σου τοτε αλλα και τωρα ακομα οπως ομολογεις.και μπραβο σου που παραδεχεσαι οτι η προσπαθεια ειναι και απο τους δυο και οχι μονομερης.και το λεω αυτο πολλυ γιατι πολλες γυναικες ισχυριζονται οτι μονες τους παλευουν και παρ ολα αυτα δεν καταφερνουν τιποτα.το κακο ειναι οτι πρεπει τις ασχημες φασεις της ζωης να τις αντιμετωπισεις εν τη γενεσει τους και οχι μετα να προσπαθεις να τις θεραπευσεις..ειναι αυτο που ειπα και σε αλλο μου κειμενο.σιγουρα και εσυ με τον αντρα σου δεν τα βρηκατε ολα ροδινα.σιγουρα αντιμετωπισατε και αντιμετωπιζετε αντιξοοτητες.το παλευετε ομως απο κοινου και γιαυτο εχετε επιτυχει αυτα που εχετε επιτυχει μεχρι σημερα.και μακαρι ετσι ευτυχισμενοι να συνεχισετε να εισαστε παντα...  πανος

Atma

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"
αμαν βρε βασουλα μας ξεφτυλισες τελειως εμας τους αντρες.....ε δεν ειμαστε και ολοι ετσι βρε κοριτσι μου.εγω πχ θα την πηγαινα και στις πουτανες...παντως αρκετα πετυχημενα τα σκιτσακια σου..πανος

Atma

πάνο τους αγαπώ τους άντρες!!

ναι να με πας στις .....
τα καλύτερα .... στο Λονδίνο
περαστική και από εκεί :wink:

xhmeia

ΠΑΝΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ..
ΠΟΡΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΧΟΣ?ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΒΡΕ ΠΑΝΟΥΛΗ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΙΤΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ,ΜΑ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ  ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ(ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΤΑ Κ Τ ΑΥΓΟ)...ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ  ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΛΙΚΙΑ?ΝΑΙ Κ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΜΩΣ....
ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΜΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ....."ΓΚΑΣΜΑ"ΘΕΛΕΙ....ΒΑΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΛΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ......ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΦΥΣΕΙ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙ ...ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕΓΕΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ...ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΕΣ Κ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....ΧΑΧΑ.
ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ Σ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ,ΘΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Κ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ ....ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΙ ΟΝΤΩΣ.(ΔΕΝ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ)
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΟΤ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΑ.ΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΩΖΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΡΙΣΚΟ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ.
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ......ΠΟΣΟΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ.....ΑΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.....Κ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ .ΑΠΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΤΩΡΑ Κ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.
Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΘΕΩΡΩ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ (Κ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΗ ΧΑΧΑ) ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ Κ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .ΑΠΛΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΗ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ........

Panagiotis

Παράθεση από: "xhmeia"ΠΑΝΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ..
ΠΟΡΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΧΟΣ?ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΒΡΕ ΠΑΝΟΥΛΗ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΙΤΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ,ΜΑ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ  ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ(ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΤΑ Κ Τ ΑΥΓΟ)...ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ  ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΛΙΚΙΑ?ΝΑΙ Κ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΜΩΣ....
ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΜΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ....."ΓΚΑΣΜΑ"ΘΕΛΕΙ....ΒΑΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΛΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ......ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΦΥΣΕΙ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙ ...ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕΓΕΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ...ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΕΣ Κ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....ΧΑΧΑ.
ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ Σ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ,ΘΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Κ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ ....ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΙ ΟΝΤΩΣ.(ΔΕΝ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ)
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΟΤ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΑ.ΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΩΖΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΡΙΣΚΟ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ.
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ......ΠΟΣΟΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ.....ΑΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.....Κ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ .ΑΠΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΤΩΡΑ Κ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.
Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΘΕΩΡΩ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ (Κ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΗ ΧΑΧΑ) ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ Κ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .ΑΠΛΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΗ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ........
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑΤΑΣΑ.ΕΜΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΙ Ε;ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΑΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΨΙΛΟΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΟ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΕΓΩ Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ...Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ;ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΄΄ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ΄΄ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΒΡΕ ΝΑΤΑΣΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΄΄ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ΄΄ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΠΙΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΑΣ ΄΄ΕΛΑ ΜΩΡΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ΄΄ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΙ....ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΝΑΤΑΣΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 700 ΑΤΟΜΩΝ 5 ΦΑΝΕΡΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 3-4 ΠΟΥ ΕΙΚΑΖΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΚΤΕΟΙ.ΤΩΡΑ ΑΚΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ..ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 800 ΑΤΟΜΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 60 ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ.ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΜΠΕΡΟΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.   ΠΑΝΟΣ

minoraki

ax vre panoulh mou....pos na antimetopiseis tis asxhmes katastaseis ths zohs en th genessei tous....afou einai apo xeri xamenes. :(  :(  :( ...monaxopaidia gar! katalavainomaste....ti na syzhtame tora....sou eipa kai sto mhnyma mou oti emeis ta monaxopaidia eprepe na exoume idrysei ena club! isos kai na min xreiazomaste tote na trexoume se psyxanalytes kai na skorpame ta xrhmata mas tsampa kai verese! kai pou na sou po oti kai o antras mou einai monaxopaidi :evil:  :evil:  :evil: ....kai klaaaaaaaamaaaaaaaaa h kyria vre paidaki mou :(  :(  :(

Atma

για να ξαναθυμήσω το ποσοστό στην ερεύνα που αναφερε ο Πάνος

ΤΟ 85/100 ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΟ 55/100.

εγώ λέω κάτι άλλο
να πάρουμε τους μεν 85 και τους δε 55
και να τους ρίξουμε στην πυρά!! :P
θάνατος δια λιθοβολισμού αμάρτησαν
πάντως η κόλαση γεμάτη θα ναι
και ένα τραπεζάκι το χω κλεισμένο!!

Το ξέρεται το ανέκδοτο
ο  κωστήκας και ο γιωρίκας πάνε στον παράδεισο
κάνουνε βόλτες και είναι οπως τα περιέγραφαν στην ζωή
πράσινα λιβάδια λουλούδια ηρεμία
αλλά δεν συναντούν κανέναν άνθρωπο
Αποφασίζουν να πάνε μια βόλτα στη κόλαση
μόλις μπαίνουν χαμός
τραγούδια κόσμος διασκέδαση..ζήλεψαν
Πάνε στον Α. Πέτρο και τον ρωτάνε
γιατί αυτοί στον Παράδεισο δεν έχουν όργανα
Και τους απαντά
- Τι για 2 άτομα θα φέρουμε και όργανα;;

ύστερα από το διαφημιστικό σποτ συνεχίζω
Η έλλειψη ερωτικής έλξης σπάει το συμβόλαιο του γάμου.
Η έλλειψη επικοινωνίας σπάει το συμβόλαιο του γάμου.
και επειδή οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι
είναι γεμάτοι πάθη και αδυναμίες ενδίδουν
δεν είμαστε θεοί για να τους καταδικάσουμε
άλλωστε στην ζωή
ερχόμαστε γεννιομαστε προβληματιζόμαστε πεθαίνουμε.

Panagiotis

Παράθεση από: "minoraki"ax vre panoulh mou....pos na antimetopiseis tis asxhmes katastaseis ths zohs en th genessei tous....afou einai apo xeri xamenes. :(  :(  :( ...monaxopaidia gar! katalavainomaste....ti na syzhtame tora....sou eipa kai sto mhnyma mou oti emeis ta monaxopaidia eprepe na exoume idrysei ena club! isos kai na min xreiazomaste tote na trexoume se psyxanalytes kai na skorpame ta xrhmata mas tsampa kai verese! kai pou na sou po oti kai o antras mou einai monaxopaidi :evil:  :evil:  :evil: ....kai klaaaaaaaamaaaaaaaaa h kyria vre paidaki mou :(  :(  :(
μινορακι καλησπερα.μιλαμε για πολυ κλαμα η κυρια βρε παιδακι μου.ευτυχως ομως που εσυ εχεις τον ανθρωπο σου με το ιδιο μειονεκτημα αρα μπορει να σε καταλαβει...και ομως ξερεις σε οσους το λεω οτι αισθανομαι ασχημα που ειμαι μοναχοπαιδι μου απαντανε οτι ειμαι ευτυχισμενος μια που στα αδερφια επικρατει μεγαλη φαγωμαρα για διαφορους διαφορους λογους...ε αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.ειναι δυνατον να υπαρχει μισος και κακια μεταξυ των αδερφων;;;;;;;;;;;;;;;ειναι αν μη τι αλλο εγκλημα.δεν ξερω τι αποψη εχεις επι τουτου αλλα εγω το θεωρω α π α ρ α  δ ε  κ τ ο...φιλια καλο βραδυ   πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"για να ξαναθυμήσω το ποσοστό στην ερεύνα που αναφερε ο Πάνος

ΤΟ 85/100 ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΟ 55/100.

εγώ λέω κάτι άλλο
να πάρουμε τους μεν 85 και τους δε 55
και να τους ρίξουμε στην πυρά!! :P
θάνατος δια λιθοβολισμού αμάρτησαν
πάντως η κόλαση γεμάτη θα ναι
και ένα τραπεζάκι το χω κλεισμένο!!

Το ξέρεται το ανέκδοτο
ο  κωστήκας και ο γιωρίκας πάνε στον παράδεισο
κάνουνε βόλτες και είναι οπως τα περιέγραφαν στην ζωή
πράσινα λιβάδια λουλούδια ηρεμία
αλλά δεν συναντούν κανέναν άνθρωπο
Αποφασίζουν να πάνε μια βόλτα στη κόλαση
μόλις μπαίνουν χαμός
τραγούδια κόσμος διασκέδαση..ζήλεψαν
Πάνε στον Α. Πέτρο και τον ρωτάνε
γιατί αυτοί στον Παράδεισο δεν έχουν όργανα
Και τους απαντά
- Τι για 2 άτομα θα φέρουμε και όργανα;;

ύστερα από το διαφημιστικό σποτ συνεχίζω
Η έλλειψη ερωτικής έλξης σπάει το συμβόλαιο του γάμου.
Η έλλειψη επικοινωνίας σπάει το συμβόλαιο του γάμου.
και επειδή οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι
είναι γεμάτοι πάθη και αδυναμίες ενδίδουν
δεν είμαστε θεοί για να τους καταδικάσουμε
άλλωστε στην ζωή
ερχόμαστε γεννιομαστε προβληματιζόμαστε πεθαίνουμε.
βασουλα καλησπερα...αρκετα δροσιστικο το ανεκδοτακι σου..σε οτι εχει να κανει με τους λογους του σπασιματος των συμβολαιων ναι δεν εχεις αδικο μια και ολοι αυτοι οι λογοι ειναι ικανοι να δημιουργησουν προβληματα σε μια σχεση...εαν ομως σου ελεγα να επιλεξεις την αποφυγη ενος λογου απ ολους αυτους τι θα επελεγες εσυ;η για να στο θεσω και αλλιωςποιος απο αυτους τους λογους θεωρεις οτι ειναι μη ''αναστρεψιμος''.  περιμενω την απαντηση σου η οποια θα ειναι και η εξαρτηση του επομενου θεματος που θα βαλω στο φορουμ....καλο βραδυ.   πανος

Atma

αν κατάλαβα σωστά, για το μη αναστρέψιμο

για μένα 50% δίνω στην επικοινωνία

το υπόλοιπο στο σεξ :P

Anonymous

Παράθεση από: "Atma"αν κατάλαβα σωστά, για το μη αναστρέψιμο

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΩΣ (ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ) ΔΙΝΩ ΤΟ 100% ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ 100% ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ :salut:  :salut:  :salut:  :salut:  :salut:  :salut:  :salut:  :salut:  :salut:  :salut:  :salut:  :salut:  :salut:  :salut:  :salut:

minoraki

Παράθεση από: "Panos69"
Παράθεση από: "minoraki"ax vre panoulh mou....pos na antimetopiseis tis asxhmes katastaseis ths zohs en th genessei tous....afou einai apo xeri xamenes. :(  :(  :( ...monaxopaidia gar! katalavainomaste....ti na syzhtame tora....sou eipa kai sto mhnyma mou oti emeis ta monaxopaidia eprepe na exoume idrysei ena club! isos kai na min xreiazomaste tote na trexoume se psyxanalytes kai na skorpame ta xrhmata mas tsampa kai verese! kai pou na sou po oti kai o antras mou einai monaxopaidi :evil:  :evil:  :evil: ....kai klaaaaaaaamaaaaaaaaa h kyria vre paidaki mou :(  :(  :(
μινορακι καλησπερα.μιλαμε για πολυ κλαμα η κυρια βρε παιδακι μου.ευτυχως ομως που εσυ εχεις τον ανθρωπο σου με το ιδιο μειονεκτημα αρα μπορει να σε καταλαβει...και ομως ξερεις σε οσους το λεω οτι αισθανομαι ασχημα που ειμαι μοναχοπαιδι μου απαντανε οτι ειμαι ευτυχισμενος μια που στα αδερφια επικρατει μεγαλη φαγωμαρα για διαφορους διαφορους λογους...ε αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.ειναι δυνατον να υπαρχει μισος και κακια μεταξυ των αδερφων;;;;;;;;;;;;;;;ειναι αν μη τι αλλο εγκλημα.δεν ξερω τι αποψη εχεις επι τουτου αλλα εγω το θεωρω α π α ρ α  δ ε  κ τ ο...φιλια καλο βραδυ   πανος
πανουλη μου καλημερα γλυκειε μου.... σου απαντω στην αποψη σου οσον αφορα τα αδελφια....τωρα τι να πω? οτι το 99,9% οσων εχουν αδελφια οι σχεσεις τους ειναι επιεικως απαραδεκτες? ειτε για περουσιακα, ειτε για συγγενικα, ειτε για δεν ξερω και γω τι, ειναι συνεχως στα μαχαιιρια....τι να πω βρε πανουλη μου....ισως εαν εγω ειχα εναν αδελφο ή αδελφη να ηταν καλλιτερα τα πραγματα...αλλα συμφωνω μαζι σου στο οτι θεωρεις α π α ρ α δ ε κ τ ο να υπαρχουν μιση και κακιες μεταξυ των αδελφων....φιλια πολλα! καλη συνεχεια της ημερας!

Panagiotis

Παράθεση από: "rickymartin"
Παράθεση από: "Atma"αν κατάλαβα σωστά, για το μη αναστρέψιμο

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΩΣ (ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ) ΔΙΝΩ ΤΟ 100% ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ 100% ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ ]λοιπον βασουλα δεν εχουμεκαι μεγαλη αποκλιση στα πιστευω μας....απλα εγω πιστευω οτιπανω απ οτιδηποτε ειναι ο ερωτας...οσο επικοινωνιακο και αν ειναι ενα ζευγαρι οταν αντιμετωπιζει ερωτικα προβληματα οιασδηποτε φυσης τοτε το παιγχνιδι ειναι χαμενο απο χερι.αντιθετα πολλες φορες εχω ακουσει παραδειγματα μη επικοινωνιας σε αλλους τομεις αλλα θαυμασια ερωτικη λειτουργια κατι που συνεβαλε και στην λυση πολλων αλλων προβληματων....πανος

Panagiotis

μινορακι ειναι τραγικα φαινομενα ολα αυτα που βέπουμε στην καθημερινοτητα μας σχετικα με τα μιση και παθη μεταξυ αδερφων....καλα ολοι αυτοι δεν μπορουν να πιασουν εμας και να ρωτησουν το τι αισθανομαστε πρωτ απ ολα απο την ελλειψη της συντροφιας ενος αδερφου αλλα και απο την σιχαμαρα που μας προκαλουν ολα αυτα΄;λιγη ντροπη δεν βλαπτει...πανος

578 Επισκέπτες, 1 Χρήστης