Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,325
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,461
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1472
  • Total: 1472

ΗΛΙΟΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Φεβρουαρίου 07, 2005, 06:52:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

είναι λαμπερός, όμορφος, καθολικά αποδεκτός γιατί όπου ρίχνει τις ακτίδες του χαρίζει ζωή, ζεστασιά, ασφάλεια...
κι όμως είναι καταδικασμένος να γυροφέρνει μονάχος...
κανείς δεν μπορεί να τον πλησιάσει γιατί θα καεί και η ευλογία θα γίνει κατάρα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

cuba

eroteytike thnn selinh alla pote den pantreytikan. katadikastiian na synantioyntai mia fora thn hmera sthn dysh toy hlioy kai sthn anatolh tis selhnhs. ti pikra kai ayth? mia zoi eroteymeni kai pote pantremenoi.

minoraki

δεν νομιζω οτι ειναι πικρα cuba μου! αντιθετα μαλιστα...θα ελεγα οτι ειναι πολυ τυχεροι....ζουν τον ερωτα τους καθε δειλινο και καθε ανατολη! ερωτας εως την αιωνιοτητα! τι τυχη!
εγω προσωπικα θεωρω τον ηλιο τον μεγαλυτερο και πιο αγαπημενο εραστη!  χαιρομαι την αγκαλια του και τα ζεστα-καυτα χαδια του! τον λατρευω.....

Pappas10

Αμάν αυτός ο εγωκεντρισμός σου ρε Κούρια....

Με... ναι

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Ntama

Παράθεση από: "kuria"είναι λαμπερός, όμορφος, καθολικά αποδεκτός γιατί όπου ρίχνει τις ακτίδες του χαρίζει ζωή, ζεστασιά, ασφάλεια...
κι όμως είναι καταδικασμένος να γυροφέρνει μονάχος...
κανείς δεν μπορεί να τον πλησιάσει γιατί θα καεί και η ευλογία θα γίνει κατάρα...

διαβάζω ευλαβικά καθε σου λέξη...σαν να μου θυμιζει κάποιον από το παρελθόν μου... χαμογελώ...

να σαι καλα Μαρία μου...

fmas

Minoraki...........

Η δικιά μου σχέση με τον ήλιο είναι κάτι ενδιάμεσο...........

Ναι μεν αγαπάω την ζέστη του αλλά πάντα κινούμενη σε λογικά πλαίσια....

Ποιό καλά τα πάω με την δροσιά.... Εφαρμόζω το δόγμα ότι στο κρύο κάτι θα βάλεις στην ζέστη τι να βγάλεις....... Το πετσί σου???????????

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Anonymous

Ο ήλιος ανέτειλε,
τα μάτια έκλεισαν,
η μορφή σου σχηματίστηκε,
το δάκρυ κύλισε,
οι αναμνήσεις πόνεσαν,
η ψυχή ταράχτηκε
και η καρδιά σταμάτησε
πριν προλάβει να πεί αντίο...
[/b]

minoraki

Παράθεση από: "fmas"Minoraki...........

Ποιό καλά τα πάω με την δροσιά.... Εφαρμόζω το δόγμα ότι στο κρύο κάτι θα βάλεις στην ζέστη τι να βγάλεις....... Το πετσί σου???????????

Πάντα Φιλικά,
Fmas
εχεις δικιο φαμασουλινι μου....αλλα για φαντασου να μην υπηρχε ο ηλιος....δεν θα υπηρχε ζωη....τον ηλιο τον αγαπω, αλλα με μετρο!

fmas

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "fmas"Minoraki...........

Πάντα Φιλικά,
Fmas
εχεις δικιο φαμασουλινι μου....αλλα για φαντασου να μην υπηρχε ο ηλιος....δεν θα υπηρχε ζωη....τον ηλιο τον αγαπω, αλλα με μετρο!

Σίγουρα minoraki ο ήλιος είναι μεγάλο δώρο για εμάς..... Απλά πρέπει να προσέχουμε το τι γίνεται γύρω μας για να μην τα καταστρέψουμε όλα........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

minoraki

το ξερω οτι πρεπει να προσεχουμε γυρω μας και να μην καταστρεφουμε τα παντα......γι αυτο και εγω ειμαι εκ πεποιθησεως οικολογος.....

fmas

Παράθεση από: "minoraki"το ξερω οτι πρεπει να προσεχουμε γυρω μας και να μην καταστρεφουμε τα παντα......γι αυτο και εγω ειμαι εκ πεποιθησεως οικολογος.....

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ή να το παίξω τρελλός οικολόγος...... Απλά φροντίζω και προσέχω σε κάποια πράγματα να είμαι σωστός..........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Atma

[size=18]ήλιος=φως[/size]

Όσο για τους προβληματισμούς
του φμας και της μινοράκι
ο γαλαξίας μας έχει τον ήλιο του
δεν είναι τυχαία που η γη κρίθηκε κατοικήσιμη(..?..)
αλλά ο ήλιος σαν ήλιος δεν είναι μοναδικός και στο σύμπαν
χιλιάδες ή εκατομμύρια ήλιοι

ελπίζω να μην προβλημάτισα

kuria

θα συμφωνήσω μαζί σου atma μου πως ο ήλιος είναι ένα από τα 100 δισεκατομμύρια αστέρια του γαλαξία μας και το σύμπαν έχει περίπου 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες... όμως καθένα από αυτά είναι προορισμένο να εκτελεί μια συγκεκριμένη τροχιά και να προσφέρει την ενέργεια του στα ετερόφωτα σώματα που  περιστρέφονται γύρω του, μέχρι κάποτε να συσταλεί, να χάσει το λαμπερό του χρώμα και να σβήσει αργά μεταβαλλόμενο σ' ένα μικρό μαύρο και ψυχρό σώμα...
ο ήλιος λοιπόν, όχι απλά είναι μοναδικός αλλά και αιώνια καταδικασμένος να γυροφέρνει μέσα στη μοναξιά του...

ελπίζω να προβλημάτισα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Atma

Παράθεση από: "kuria"θα συμφωνήσω μαζί σου atma μου πως ο ήλιος είναι ένα από τα 100 δισεκατομμύρια αστέρια του γαλαξία μας και το σύμπαν έχει περίπου 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες... όμως καθένα από αυτά είναι προορισμένο να εκτελεί μια συγκεκριμένη τροχιά και να προσφέρει την ενέργεια του στα ετερόφωτα σώματα που  περιστρέφονται γύρω του, μέχρι κάποτε να συσταλεί, να χάσει το λαμπερό του χρώμα και να σβήσει αργά μεταβαλλόμενο σ' ένα μικρό μαύρο και ψυχρό σώμα...
ο ήλιος λοιπόν, όχι απλά είναι μοναδικός αλλά και αιώνια καταδικασμένος να γυροφέρνει μέσα στη μοναξιά του...

ελπίζω να προβλημάτισα...

στάθηκα σε αυτό που είπε ο φμας

Κώδικας [Επιλογή]
Σίγουρα minoraki ο ήλιος είναι μεγάλο δώρο για εμάς..... Απλά πρέπει να προσέχουμε το τι γίνεται γύρω μας για να μην τα καταστρέψουμε όλα........

δεν καταστρέφεται...

ημερομηνία λήξεως ναι

fmas

Ημερομηνία Λήξης Ήλιου......... Περίπου 1.000.000 έτη (αν θυμάμαι καλά)... Θα γίνει κόκκινος Γίγαντας και μετά θα σβήσει για πάντα...............

Η Nasa Βέβαια κάτι ψάχνει αλλά.......................

Πάντα Φιλικά,
Fmas

1472 Επισκέπτες, 0 Χρήστες