Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,969
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1147
  • Total: 1147

ΗΛΙΟΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Φεβρουαρίου 07, 2005, 06:52:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

fma μωρό μου...
άσε τη NASA να ψάχνει... εμένα να ψυχανεμίζομαι και κοίταξε να τον απολαύσεις όσο είναι ακόμα ζεστός...
φαντάζεσαι τι θα απογίνεις σε 1.000.000 έτη (αν θυμάσαι καλά) που θα σβήσει;     :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Anonymous

ΚΑΛΕ ΚΑΝΤΕ ΠΙΟ ΚΕΙ,  :wink:  :wink: ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

kuria

διογένη... sorry αντρέα μωρό μου ήθελα να πω... προσπαθώ να προφυλάξω με την κορμάρα μου το τριανταφυλλένιο δερματάκι σου...     :P

fmas

Παράθεση από: "kuria"fma μωρό μου...
άσε τη NASA να ψάχνει... εμένα να ψυχανεμίζομαι και κοίταξε να τον απολαύσεις όσο είναι ακόμα ζεστός...
φαντάζεσαι τι θα απογίνεις σε 1.000.000 έτη (αν θυμάσαι καλά) που θα σβήσει;     :lol:

Μήπως Λίπασμα????????????????????  :)  :)  :)  :)  :)  :)

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Anonymous

Παράθεση από: "kuria"διογένη... sorry αντρέα μωρό μου ήθελα να πω... προσπαθώ να προφυλάξω με την κορμάρα μου το τριανταφυλλένιο δερματάκι σου...     :P
den tragoudaw sto diogenh,   sto romeo tha me breis   :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Anonymous

o hlios einai kolhtos mou , ton apolambano sthn paralia kato apo omprela panta (gerasa de mporo talaipories ) me frapedia alla kai sto bouno se stigmes xekourashs apo to ski me ena jagermeister  araxtos se xaplostra
e de xreiazetai kai poly n akatalabete oti einai kolhtos mou , ti summer time eimai
nomizo se olous aresei , mas anebazei psixologika , mas ftiaxnei thn diathesh , mas prokalei gia kafe sthn paralia kai kopana apo thn douleia to xeimona , gia kopana sth xalkidikh to kalokairi
as einai kala o kolhtos mou

kuria

κολλητός ε;
έχει κι εκείνος την ίδια γνώμη για σένα summerako μου;

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. εγω παλι .. με τον ηλιο τα ψιλοτσουγκρισαμε .. ουτε τον βλεπω ουτε με βλεπει  :?
Εχω πολλα παρε δωσε απο μικρη με την Σεληνη .. γιαυτο σεληνιαζομαι ευκολα ! (το νου σας !)   :twisted:

fmas

Ήλιος.......... Εμένα με βλέπει συνέχεια.... Αφού κάθε μέρα βρίσκομαι στον δρόμο είτε για την σχολή μου είτε για δουλιές..... Γι αυτό μάλλον απέκτησα την χειρότερη των σχέσεών μου με αυτόν........... Αν και αυτήν την εβδομάδα μας σάπισε με την Βροχή..........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

PoiSoN_GiRL

Εγω την αγαπω πολυ την βροχουλα Γιαννακο μου !! Ειναι απο τις αδυναμιες μου !
Οσο για τον ηλιο ... ντροπη του .. δεν φτανει που δημιουργει προορη γηρανση του δερματος .. με τυφλωνει καθε πρωι που βγαινω απο το κλουβι μου .. παλι καλα που δεν εχω προκαλεσει κανενα θανατηφορο τροχαιο μεχρι σημερα (φτου φτου φτου ... )

riaghul

Εγω αγαπω και τον Ηλιο
και τη Βροχη...
Οπως ειναι τωρα εδω...ηλιος με βροχη... :)

Τελος παντων...ευεργετικα και σαν βαλσαμο
ερχονται και τα δυο στη ζωη μου....
Η παρατεταμενη διαρκεια ενος απο τα δυο ..κουραζει...
 :)

Evitaki

ποιος ηλιος?????/
τωρα εχει μια μαυριλα αστα να πανε......... :?  :?  :?
αλλα θα ριξει βροχουλα  οντως η βροχη ειναι αδυναμια

fmas

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Εγω την αγαπω πολυ την βροχουλα Γιαννακο μου !! Ειναι απο τις αδυναμιες μου !
Οσο για τον ηλιο ... ντροπη του .. δεν φτανει που δημιουργει προορη γηρανση του δερματος .. με τυφλωνει καθε πρωι που βγαινω απο το κλουβι μου .. παλι καλα που δεν εχω προκαλεσει κανενα θανατηφορο τροχαιο μεχρι σημερα (φτου φτου φτου ... )

Poisonaki μου γλυκό.................

Δεν έχω πρόβλημα ούτε με την βροχή ούτε με τον ήλιο...... Απλά δεν μπορώ την υπερβολή... Δεν γουστάρω να έχει έξω κουφόβραση και να μην ξέρω τι να βάλλω ή καλύτερα τι να βγάλω..... Η βροχή καλή είναι αλλά στην εποχή της... Όχι τόσο έντονη και τώρα..............

Πάντα Φιλικά,
Fmas

PoiSoN_GiRL

Γιαννακο το μυστικο ειναι το εξης :
Τον χειμωνα θα κυκλοφορεις μονιμως χωρις μπουφαν και χωρις πολλα ρουχα !
Το καλοκαιρι με ενα φανελακι ! (μην ξεχασεις να φορεσεις και παντελονακι απο κατω!!)
Φθινωπορο και ανοιξη ... με κατι ενδιαμεσο !!
θυμησου την επομενη φορα να σου κανω ιδιεταιρα !! Εγω γιαυτο αρρωσταινω σπανια !! Μονιμως κυκλοφορω λες και εχουμε καυσωνα !! Εδω Χριστουγεννα πραγμα και πηγα στην Αγγλια με κοντομανικο !!  :lol:  :lol:

Evitaki

ποιζονακι δεν πας καλα........αγγλια με κοντομανικο????????
τωρα θα μου πεις εγω πηγα βενετια ιανουαριο με οχι ιδιαιτερα βαρια ρουχα κ δαγκωσα αυτο που δεν εχω
για αυτο ειρθα με σουβενιρ μια πνευμονια

1147 Επισκέπτες, 0 Χρήστες