Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 603
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 650
  • Total: 651
  • Leon

Όταν....

Ξεκίνησε από Atma, Φεβρουαρίου 08, 2005, 08:47:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Egw den eimai akoustikos typos :wink:  eimai optikos, opote petaw sto dvd to : (PALAMARI TOU BARKARH) kai oti prokypsei  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: Pali kokkinisa gmt :evil:

fmas

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D  :D  panta thavmaza kai thavmazo ta eghefalika atoma!

Minoraki mou.....................  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

minoraki

Παράθεση από: "rickymartin"Egw den eimai akoustikos typos :wink:  eimai optikos, opote petaw sto dvd to : (PALAMARI TOU BARKARH) kai oti prokypsei  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: Pali kokkinisa gmt :evil:
:D  :D  :D  afou vre agaph mou glykeia vlepeis oti den sou kathetai na mhn kokkinizeis....ti ta theleis kai ta grafeis, ta skeptesai kai pano ap ola ta prateis ki olas?
p.s. alhtheia vghke se dvd to "palamari tou varkarh"?...gia koita ekseliksh oi tsontes? vreeeeeeee ti pathameeeeeeee!

minoraki

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D  :D  panta thavmaza kai thavmazo ta eghefalika atoma!

Minoraki mou.....................  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)
famasoulini.....kai monon to oti hsoun ethelontis stous olympiakous agones....afto apo mono tou apodeiknyei to poso evaisthitos kai apsogos eisai....filia pollaaaaaaa!

Atma

Παράθεση από: "rickymartin"Egw den eimai akoustikos typos :wink:  eimai optikos, opote petaw sto dvd to : (PALAMARI TOU BARKARH) kai oti prokypsei  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: Pali kokkinisa gmt :evil:

χαχαχαχαχαχα γεια σου τσολιά μας εσύ!!!

γκουζγκουνολάτρη των μπλου μουβις :P

ελληνική τσόντα μόνο γέλιο προκαλεί + οι ατάκες έμειναν στην ιστορία

Ναι, καλά μαντέψατε, ο Γκουζγκούνης είναι και πάλι πρώτη μούρη στο πλάνο και η τύπισσα του κάνει τσιμπούκι. Σε μια στιγμή τελειώνει ο Γκουζγκούνης, οπότε η Tσιμπουκίδου γυρνάει και αρχίζει να τα φτύνει. Η ατάκα που ακολουθεί απογειώνει τον αισθησιασμό της, ούτως ή άλλως, ρομαντικής σκηνής:

"Τι φτύνεις μωρή; Κουκούτσια έχουν;;"

kuria

μετά την επεξήγηση του όρου ξηροκαρπώνομαι, μπορώ να απαντήσω πλέον αβίαστα...
λοιπόν καθότι λόγω ιδιοσυγκρασίας αντλώ τη μουσικότητα κάθε ήχου, η μουσική υπόκρουση που προτιμώ είναι οι αναστεναγμοί, τα βογκητά και οι καρδιακοί παλμοί που ανακατεύονται με τους δικούς μου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

tststststststststststststststststststststststststststtststststststststststststststtstststststststtstststststststtststststststststststststststststststststststststststststststtstststststststststtststststs............................................................................................se afto to site......oloi erotiarides proekhpsan........... :shock:  :!:  :?:

Sotis

ΑΤΜΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ  ΝΤΑΛΑΡΑ..................ΜΕ ΔΙΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΑΝΙΝΑ

Atma

μινοράκι ετόλμησες να κάνεις τς τς τς τς;;;;;;;;
χαχαχαχα εσύ που δεν απάντησες στο θέμα;;;
για απάντα και τα λέμε !!!

---

σοτ ναι μου το πες Νταλάρα με λένε πόπη
 σαν τον παπού μου τον προκόπη :P

---

κυρία δεκτό κάπου εκεί βρίσκομαι και εγώ

---

minoraki

:D  :D  :D  :D ατμαααααααα εσκισες με την φωτογραφια του γκουσγκουνη....που πας και τις βρησκεις κουκλα μου?

Atma

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D  :D ατμαααααααα εσκισες με την φωτογραφια του γκουσγκουνη....που πας και τις βρησκεις κουκλα μου?

χμμμ στο νετ φυσικά
αν πας σε κάποια μηχανη αναζήτησης
και βάλεις ως θέμα γκουζγκούνης θα βρεις ουκ ολίγες!!
----

*Απορώ ποιος δεν πατάει έντερ όταν γράφει
και μου εμφανίζεται και η οριζοντια μπάρα κύλησης*

skou70

arage an valeis skou70 stin anazitisi ti tha vgalei? 8)

skou70

kai gia na apantisw sto thema...otan fystikwma yparxei stin atmosfaira (LOLOL) i moni mousiki pou akougetai einai to derma mou sto derma tis :roll:

minoraki

Παράθεση από: "Atma"
Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D  :D ατμαααααααα εσκισες με την φωτογραφια του γκουσγκουνη....που πας και τις βρησκεις κουκλα μου?

χμμμ στο νετ φυσικά
----

vre filenada epeidh esy eisai genius se afta nomizeis oti eimaste oloi oi alloi.... :(  :(  :(

fmas

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "Atma"

χμμμ στο νετ φυσικά
----

vre filenada epeidh esy eisai genius se afta nomizeis oti eimaste oloi oi alloi.... :(  :(  :(

Atma γιατί νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι ανάλογα με την ανάλυση προσαρμόζεται και το Forum................

Πάντα Φιλικά,
Fmas

650 Επισκέπτες, 1 Χρήστης