Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 537
  • Total: 537

πιστευετε......

Ξεκίνησε από minoraki, Φεβρουαρίου 10, 2005, 09:56:17 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

......στον αγιο βαλεντινο?
εγω παντως οχι!

spellbound

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:

γιατι δε πιστευεις βρε Μινορακι????

ειναι μια πρωτης ταξεως αφορμη να περιμενεις α) σοκολατακια, β) λουλουδια, γ) ρολεξ , δ) εκεινη το black diamond παλτο που χεις βαλει στο ματι, ε) το μονοπετρο που επιθυμεις... ]

Sotis

ΓΙΚ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ  ΜΕΓΑΛΗ  ΓΥΝΑΙΚΑ.............

spellbound

minoraki

:wink:  :wink:  :wink:  τι λες καλε φιλενας μου που θα περιμενω μια φορα τον χρονο για να γιορταζω τον ερωτα και να παιρνω τα δωρα μου! δεν φτανει που δεν εχω ονομαστικη γιορτη.....σωωωωωωωπααααααα καλεεεεεεεε!!!!
υ.γ. θελω και εγω τετοιο αβαταρ λεμεεεεεεε.....μονο εσυ θα εχεις? μονοφαγου ε μονοφαγου! μακιαααααα

spellbound

χε χε... μα ΕΔΩ σφαλλεις βρε μινορακι... ]και κανει ενα ψωφοκρυο που η black diamond θα ταν ο,τι πρεπει[/size]

fmas

1) Gik... την εγκατάσταση μπορώ να την κάνω και εγώ αν το επιθυμεί η minoraki.........................

2) Θεωρώ ότι του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια γιορτή επινοημένη από τους Έλληνες Ανθωπόλας για να πουλάνε λουλούδια.... Άλλωστε υπάρχει ο αντίστοιχος Έλλην Άγιος Βαλεντίνος...... (Απλά μου διαφεύγει η ημερομηνία).... [size=9]Πόπο σαν τον Χριστόδουλο έγινα.........[/size]

Πέραν από τις κλασικές πλέον μπαρούφες που πετάω ώρες - ώρες υπάρχει ένα άσμα που με εκφράζει την τρέχουσα χρονική στιγμή............ Οι Χωρισμένοι δεν γιορτάαααααααααααααααααααζουνεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

[size=9]Είπαμε.... Τείνω να γίνω ψυχάκιας...........[/size]

Gik πρέπει να έρθεις εδώ να δεις κρύο καρτνιά μου  :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: ......

Πάντα φιλικά,
Fmas.

Atma

Παράθεση από: "minoraki"......στον αγιο βαλεντινο?
εγω παντως οχι!

την ημέρα αυτή γιορτάζει ο έρωτας
άρα πιστεύω στον έρωτα

κάργα ερωτιάρα

minoraki

συμφωνω απολυτα με το φαμασουλινι μου! μαλλον επινοηση των ανθοπωλων και των ζαχαροπλαστειων ειναι η γιορτη του αγιου βαλεντινου! ΜΕΓΑΣ ΤΖΙΡΟΣ ΓΑΡ!
οσο για το εαν πιστευω στον ερωτα ατμουλα μου φιλενας....και βεβαια πιστευω! ζω μονον οταν ειμαι ερωτευμενη και μαλιστα φουλ! τον αγιο βαλεντινο δεν πιστευω! αλλο το ενα και αλλο το αλλο! μην μπερδευουμε την βουρτσα με την.....για αλλη μια φορα! (ψιιιιιιιιιτττττττ κουκλε ρικυ...μην ξανακοκκινισεις παλι :D  :D  :D !)

Anonymous

γιατι δε πιστευεις βρε Μινορακι????

ειναι μια πρωτης ταξεως αφορμη να περιμενεις α) σοκολατακια, β) λουλουδια, γ) ρολεξ , δ) εκεινη το black diamond παλτο που χεις βαλει στο ματι, ε) το μονοπετρο που επιθυμεις...  (εχω κι αλλα αλλα που να τα αναφερω ολα πια!  )

(πιστευε και μη ερευνα  )

αντε, παρε ενα προκαταβολικο δωρακι τωρα

να γιατι πρεπει να ξεχναμε αυτη τη γιορτη........   χαχχαχαχαχα

minoraki

Παράθεση από: "fmas"1) Gik... την εγκατάσταση μπορώ να την κάνω και εγώ αν το επιθυμεί η minoraki.........................

2) Θεωρώ ότι του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια γιορτή επινοημένη από τους Έλληνες Ανθωπόλας για να πουλάνε λουλούδια.... Άλλωστε υπάρχει ο αντίστοιχος Έλλην Άγιος Βαλεντίνος...... (Απλά μου διαφεύγει η ημερομηνία).... [size=9]Πόπο σαν τον Χριστόδουλο έγινα.........[/size]

Πέραν από τις κλασικές πλέον μπαρούφες που πετάω ώρες - ώρες υπάρχει ένα άσμα που με εκφράζει την τρέχουσα χρονική στιγμή............ Οι Χωρισμένοι δεν γιορτάαααααααααααααααααααζουνεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

[size=9]Είπαμε.... Τείνω να γίνω ψυχάκιας...........[/size]

Gik πρέπει να έρθεις εδώ να δεις κρύο καρτνιά μου  :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: ......

Πάντα φιλικά,
Fmas.[/quo
ευχαριστω πολυ φαμασουλινι μου! και βεβαια να κανεις την εγκατασταση του αβαταρ!

spellbound

Παράθεση από: "summer_time"γιατι δε πιστευεις βρε Μινορακι????

ειναι μια πρωτης ταξεως αφορμη να περιμενεις α) σοκολατακια, β) λουλουδια, γ) ρολεξ , δ) εκεινη το black diamond παλτο που χεις βαλει στο ματι, ε) το μονοπετρο που επιθυμεις...  (εχω κι αλλα αλλα που να τα αναφερω ολα πια!  )

(πιστευε και μη ερευνα  )

αντε, παρε ενα προκαταβολικο δωρακι τωρα

να γιατι πρεπει να ξεχναμε αυτη τη γιορτη........   χαχχαχαχαχα

Αχχχχ..... μωρο μου, να γιατι εμεις δεν προκειται ποτε να ταιριαξουμε  ]

fmas

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "fmas"1) Gik... την εγκατάσταση μπορώ να την κάνω και εγώ αν το επιθυμεί η minoraki.........................

2) Θεωρώ ότι του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια γιορτή επινοημένη από τους Έλληνες Ανθωπόλας για να πουλάνε λουλούδια.... Άλλωστε υπάρχει ο αντίστοιχος Έλλην Άγιος Βαλεντίνος...... (Απλά μου διαφεύγει η ημερομηνία)....
ευχαριστω πολυ φαμασουλινι μου! και βεβαια να κανεις την εγκατασταση του αβαταρ!

Ok minoraki...............

Θα τα πούμε on-line............

Πάντα Φιλικά
Fmas, Το μεγάλο γραμματόσημο.........

minoraki

einai akatanohto na eortazetai mia fora to xrono h mera twn erotevmenwn kai pio akatanohto kai apokroustiko aftoi na exoun san agio-prostath kai empnefsti ena leipsano ths Katholikhs Ekklhsias, dld ton <<agio Valentino>>!
Otan h Ellhnikh Arxaiologia exei dwsei tis wraioteres istories kai symvolismous gia ton Erwta, emeis apo mimhtismo na akolouthoume thn barbarikh Dysh kai na perifronoume ton megaleiwdh fterwto theo E R W T A!

Anonymous

Παράθεση από: "minoraki"συμφωνω απολυτα με το φαμασουλινι μου! μαλλον επινοηση των ανθοπωλων και των ζαχαροπλαστειων ειναι η γιορτη του αγιου βαλεντινου! ΜΕΓΑΣ ΤΖΙΡΟΣ ΓΑΡ!
οσο για το εαν πιστευω στον ερωτα ατμουλα μου φιλενας....και βεβαια πιστευω! ζω μονον οταν ειμαι ερωτευμενη και μαλιστα φουλ! τον αγιο βαλεντινο δεν πιστευω! αλλο το ενα και αλλο το αλλο! μην μπερδευουμε την βουρτσα με την.....για αλλη μια φορα! (ψιιιιιιιιιτττττττ κουκλε ρικυ...μην ξανακοκκινισεις παλι :D  :D  :D !)

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

537 Επισκέπτες, 0 Χρήστες