Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ...

Ξεκίνησε από Ntama, Φεβρουαρίου 13, 2005, 02:02:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Παράθεση από: "Atma"να τα πάρουμε από εκει και να τα φέρουμε εδώ;;;

Αν δεν γκρινιάξεις θα σκάσεις εσύ

αααα.... και επ ευκαιρία με την γκρίνια

Κάντε και λίγο οικονομία στα Quote. Να τα χρησιμοποιούμε με μέτρο και με περίληψη διότι γίνονται  μακρινάρια το κάθε Post και πιθανά να αρχίζει να κουράζει.
Απ ότι πρόσεξα ξεχωρίζει ως πρωταθλητές σε Quete το minoraki και ο Fmasios

Γκρίνιαξα κι εγώ και χαλάρωσα τώρα loll

Υ.Γ.
Μπας και στο μοναδικό θέμα που λεει γράφτε κάτι που σας αντιπροσωπεύει γκρινιάζουμε σημαίνει ότι είμαστε γκρινιάρηδες.
Ατμααα εσύ φταις και με παρέσυρες..... έχεις να φας δόνηση στο MSN μόλις σε πετύχω που θα είναι όλη δικιά σου

minoraki

:D  :D  :D  :D  δεχομαι καθε γκρινια σου κωστη....ειναι καλοπροαιρετη....και μην ανησυχεις....εχω καταλαβει και εγω οτι θα πρεπει να κανω οικονομια στο quote!

Ntama

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "Mairoula"
Παράθεση από: "Mairoula"Σε κανει να νιώθεις έρωτα, μίσος, συναισθήματα...

Mairoula επίτηδες το κάνεις?????????

Τέλος Πάντων..... Για αυτό το κομμάτι που επέλεξα ταιριάζει το Είσαι το άλλο μου μισό.............

Μου θυμίζει μια υπέροχη κατάσταση με πολύ άσχημο τέλος........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Συμπατριωτη και φιλε ΦΜΑΣ να σαι σιγουρος πως μόνο κατι καλο προσπαθώ ν'αποκομίσω με το θέμα που έθεσα...
Μπορει η κατάστασή σου να είχε ασχημο τέλος αλλα... δεν παυει ποτέ να ειναι, όπως λες και συ, ΥΠΕΡΟΧΗ !!

φιλικα

Ήταν υπέροχη πραγματικά αλλά πονάει το τέλος ρε γαμώτο..........

Ftmas συμπατριώτη.... ο έρωτας με έρωτα περνάει λένε..... ;-) :wink:

φιλικά
το συμπατριωτάκι σου :)

fmas

Παράθεση από: "Mairoula"Fmas συμπατριώτη.... ο έρωτας με έρωτα περνάει λένε..... ;-) :wink:

φιλικά
το συμπατριωτάκι σου :)

Το ξέρω Mairoula......... Αλλά τι να κάνω...............

Φιλιά,
Fmas......

minoraki

:D  ειναι απλο φαμασουλινι μου.....next case.....αλλαζουμε σελιδα! γι αυτο αλλωστε εχω βαλει ενα τετοιο θεμα στο φορουμ πριν λιγο καιρο!

fmas

Παράθεση από: "minoraki":D  ειναι απλο φαμασουλινι μου.....next case.....αλλαζουμε σελιδα! γι αυτο αλλωστε εχω βαλει ενα τετοιο θεμα στο φορουμ πριν λιγο καιρο!

Το ξέρω minoraki μου αλλά επειδή ακόμα και τώρα δεν έχω την δυνατότητα να αλλάξω τόσο εύκολα την σελίδα, αν και προσπαθώ, γι αυτό και περίτεχνα απέφυγα να απαντήσω στο θέμα σου...........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Ntama

Παράθεση από: "minoraki":D  ειναι απλο φαμασουλινι μου.....next case.....αλλαζουμε σελιδα! γι αυτο αλλωστε εχω βαλει ενα τετοιο θεμα στο φορουμ πριν λιγο καιρο!

Το ξέρω minoraki μου αλλά επειδή ακόμα και τώρα δεν έχω την δυνατότητα να αλλάξω τόσο εύκολα την σελίδα, αν και προσπαθώ, γι αυτό και περίτεχνα απέφυγα να απαντήσω στο θέμα σου...........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Φμακο φιλε, περιμένω να μάθω νεότερα αν γινει κατι γι'αυτο που λέγαμε εεεε??   :wink:  :wink:

το ευχομαι ολόψυχααααααααααααα  :wink:  :)

fmas

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Φμακο φιλε, περιμένω να μάθω νεότερα αν γινει κατι γι'αυτο που λέγαμε εεεε??   :wink:  :wink:

το ευχομαι ολόψυχααααααααααααα  :wink:  :)

Mairoula..... Keep Fingers crossed.........   :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

minoraki

φαμασουλινι μου......i have already crossed mine!

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"φαμασουλινι μου......i have already crossed mine!

minoraki mou prepei na "w8isoume" to filo mas ton Fmas na kanei o,ti kalytero gia na kerdisei pali auto pou agapa.... :):)

kap

2 στιχάκια μου έρχονται στο μυαλό και απο τον ίδιο τραγουδιστή μάλιστα.
"εμπερδευτικα στον πάτο/όύτε πάνω ούτε κάτω" δεν χρειάζεται εξηγήσεις και "μην μου μιλάς για ερωτες // για αγάπες δεν μιλάνε // κι όσοι μιλουν το κάνουνε για να παιρνούν την ώρα"και συνεχίζει ο ποιητής στο τελευταίο ρεφραίν "στο πα μια και άλλη μια στο γιαλο γηιαλο // στο πα μια κι άλλη μια ψαράκια κυνηγώ" . Το πρώτο κομμάτι παίρνει μεγάλη ανάλυση το δεύτερο είναι αυτονόητο, η πλάκα με αυτό το τραγούδι είναι ότι ξεκινάει κάπως έτσι "το μονο μου παράπονο είναι που δεν σε βλέπω". Και τα δύο τραγούδια τα έχω ακούσει απο Κώστα Δούσα (ρεμπέτης το '30).

fmas

Παράθεση από: "minoraki"φαμασουλινι μου......i have already crossed mine!

minoraki mou prepei na "w8isoume" to filo mas ton Fmas na kanei o,ti kalytero gia na kerdisei pali auto pou agapa.... :):)

Minoraki και Mairoula...........................

Δεν μπορώ να πω τίποτα.....................

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Ntama

fmas φιλαρακο σταυρωνω δαχτυλακια!!!
με όλη μου τη  καρδια!
και ευχομαι το καλυτερο!
και φυσικα περιμενω ΑΜΕΣΩΣ να μαθω τι εγινε μολις γινει κατι.... :):)

Ntama

Παράθεση από: "kap"2 στιχάκια μου έρχονται στο μυαλό και απο τον ίδιο τραγουδιστή μάλιστα.
"εμπερδευτικα στον πάτο/όύτε πάνω ούτε κάτω" δεν χρειάζεται εξηγήσεις και "μην μου μιλάς για ερωτες // για αγάπες δεν μιλάνε // κι όσοι μιλουν το κάνουνε για να παιρνούν την ώρα"και συνεχίζει ο ποιητής στο τελευταίο ρεφραίν "στο πα μια και άλλη μια στο γιαλο γηιαλο // στο πα μια κι άλλη μια ψαράκια κυνηγώ" . Το πρώτο κομμάτι παίρνει μεγάλη ανάλυση το δεύτερο είναι αυτονόητο, η πλάκα με αυτό το τραγούδι είναι ότι ξεκινάει κάπως έτσι "το μονο μου παράπονο είναι που δεν σε βλέπω". Και τα δύο τραγούδια τα έχω ακούσει απο Κώστα Δούσα (ρεμπέτης το '30).

χμμμ... λεω....χμμμ.... ;-)
(καλοπροαίρετα πάντα)

Atma

αν και παραμύθι είναι αγαπήμενο όμως

530 Επισκέπτες, 1 Χρήστης