Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 459
  • Total: 460
  • Leon

ΜΗΠΩΣ....??

Ξεκίνησε από Ntama, Φεβρουαρίου 13, 2005, 11:19:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sun-sweet

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "sun-sweet"Τα όνειρά μας γλυκειά μου, αντικατοπτρίζουν τον εαυτό μας, αν τα όνειρά μας είναι ανέφικτα, οφείλεται στο ότι δεν γνωρίζουμε καλά τον εαυτό μας, όταν λοιπόν μάθουμε ποιοι είμαστε και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, τότε και τα όνειρά μας θα γίνουν πραγματικότητα.

Sun-sweet...........

Για πες μας πως μπορείς να μάθεις τον ευατό σου???????? Γιατί προσωπικά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα (και ούτε θα μπορέσω ποτέ)..........

Ζω με όνειρα και σκέψεις γιατί χωρίς αυτά δεν θα ήμουν αυτός που είμαι...

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Το πως γνωρίζουμε τον εαυτό μας δεν μπορώ να σου πω καλέ μου fmas βρίσκομαι ακόμη στην αρχή κι εγώ, ωστόσο σ'αυτή την διαδρομή που έχω διανύσει, έχω καταλάβει ότι πολλά από τα όνειρά μου είναι ανέφικτα διότι υπερτιμούσα κάποιες δυνατότητές μου, γι'αυτό και είπα ότι όταν θα καταλάβουμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε, ποιές είναι οι δυνατότητές μας, ποιοι στην ουσία είμαστε,  μόνο τότε και τα όνειρά μας θα είναι πραγματοποιήσιμα.

Χρήστος

Παράθεση από: "minoraki"λες κουκλα μου να μην γνωριζω καλα τον εαυτο μου? μπορει και να ειναι ετσι οπως τα λες! θα ηθελα ομως να ηξερα ποιος ειναι αυτος που ξερει πολυ καλα τον εαυτο του....και θα του εδινα ενα μεγαλο φιλι αντι συγχαρητηριων!
προσωπικα νομιζω οτι δεν θα παψω ποτε να ονειρευομαι, εστω και εαν μερικα ονειρα μου δεν πραγματοποιηθουν! γιατι τοτε δεν θα ειμαι αυτη που ειμαι, αλλα θα προκειται για εναν διαφορετικο ανθρωπο! φιλικωτατα!

αυτο για την μαιρουλα....δεν κανω αλλο quote....θα γκρινιαζει παλι ο κωστης!
υ.γ. ψιιιιιιιιιττττττττ μαιρουλα....η πολλιτσα μονιμως ειναι ερωτευμενη!  :D

kai gw eimai synexeia erwteumenos pollitsa   :wink:

Ntama

Παράθεση από: "eclipse_heart78"den mporoume giati poli apla polles fores ta oneira einai outopies....kai para ton dinatotiton mas.....gia na pragmatopoihthoyn tha prepei na ta vroyme me ton eayto mas....!!!! mesa apo tin apotixia ton oneiron poy ginonte stoxoi erxete kai i prosopiki apogoiteysei!!

AGGELOS!

ουτοπίες??? χμμμ...

Υπάρχει όμως και η άλλη άποψη... αυτή που λέει ότι μπορεί να ξέρουμε ότι το ονειρο μας δεν προκειται να πραγματοποιηθεί αλλα και μόνο που είναι "το 'όνειρο μας" να μας δίνει ζωή από μόνο του... κι'ας μην πραγματοποιηθεί ποτε Αγγελε...

Το παν στη ζωή είναι να μπορούμε να κάνουμε όνειρα, να έχουμε ελπίδες... γιατι χωρις ελπίδα δεν υπαρχει ζωη... :)

goiteutikos

telika oloi einai erwtevmenoi.maria moy nasai panta kala.filia polla sto minoraki.

minoraki

Παράθεση από: "Χρήστος"
Παράθεση από: "minoraki"λες κουκλα μου να μην γνωριζω καλα τον εαυτο μου? μπορει και να ειναι ετσι οπως τα λες! θα ηθελα ομως να ηξερα ποιος ειναι αυτος που ξερει πολυ καλα τον εαυτο του....και θα του εδινα ενα μεγαλο φιλι αντι συγχαρητηριων!
προσωπικα νομιζω οτι δεν θα παψω ποτε να ονειρευομαι, εστω και εαν μερικα ονειρα μου δεν πραγματοποιηθουν! γιατι τοτε δεν θα ειμαι αυτη που ειμαι, αλλα θα προκειται για εναν διαφορετικο ανθρωπο! φιλικωτατα!

αυτο για την μαιρουλα....δεν κανω αλλο quote....θα γκρινιαζει παλι ο κωστης!
υ.γ. ψιιιιιιιιιττττττττ μαιρουλα....η πολλιτσα μονιμως ειναι ερωτευμενη!  :D

kai gw eimai synexeia erwteumenos pollitsa   :wink:
....LOVE IS IN THE AIR....xristakh mou kai  vevaia na eisai pantote erotevmenos....monon etsi eimaste paragorikoi..hremoi..xamogelastoi!

Ntama

Παράθεση από: "Nightingale"σε μας τους ονειροπόλους δεν υπάρχει μήπως :)

ευα...
συνέχισε κορίτσι μου...

εχεις δίκιο... στα όνειρα δεν έχει "μήπως"... !!

ευα

459 Επισκέπτες, 1 Χρήστης