Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 555
  • Total: 555

IT IS NON OF MY....

Ξεκίνησε από minoraki, Φεβρουαρίου 17, 2005, 03:29:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

F.....G BUSINESS.....ή δεν ανακατευομαι ή δεν ειναι δικη μου δουλεια αυτο....ποσες φορες το εχουμε πει? ή μηπως μας αρεσει να "χωνουμε την μυτη μας" παντου?

Ntama

χμμμ...  το λέμε, το λέμε, αλλα καμια φορά την χώνουμε και μετα το μετανιώνουμε... ασε που βρίσκουμε τον μπελα μας αν παμε να κανουμε και κανενα καλο!

fmas

Παράθεση από: "Mairoula"χμμμ...  το λέμε, το λέμε, αλλα καμια φορά την χώνουμε και μετα το μετανιώνουμε... ασε που βρίσκουμε τον μπελα μας αν παμε να κανουμε και κανενα καλο!

Άστα mairoula..............

Προσπαθούμε να βοηθήσουμε και όταν βοηθάμε είτε καλό κάνουμε, είτε κακό στο τέλος αντί για ευχαριστώ τα ακούμε και από επάνω......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Anonymous

sinithos den anakateyomai stis douleies ton allon , ektos ki an einai toso sobaro , h an h adiaforia mou mporei na xarakthristei egklhmatikh , e tote parembeno
apo to na to exo baros sth syneidhsh mou
pantos to apofeygo

minoraki

μαιρουλα μου γλυκεια, εγω την εχω πατησει...."πηγα για μαλλι και βγηκα κουρεμενη"! να βοηθησω ηθελα και βρηκα τον μπελα μου! βεβαια δεν εμπλεξα απο μονη μου, αλλοι ζητησαν την βοηθεια, αλλά....αστα να πανε! ασε που χαλανε και φιλιες ετσι!
αλλά συνηθως εαν δεν μου ζητηθει η αναμειξη μου ή η γνωμη μου αποφευγω να ανακατευομαι....

spellbound

μινορακι...

δεν αξιζει... συνηθως βγαινεις μειον..  ]

Ntama

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "Mairoula"χμμμ...  το λέμε, το λέμε, αλλα καμια φορά την χώνουμε και μετα το μετανιώνουμε... ασε που βρίσκουμε τον μπελα μας αν παμε να κανουμε και κανενα καλο!

Άστα mairoula..............

Προσπαθούμε να βοηθήσουμε και όταν βοηθάμε είτε καλό κάνουμε, είτε κακό στο τέλος αντί για ευχαριστώ τα ακούμε και από επάνω......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Fmasmakoooooooo φιλε μου ετσι ειναι !! αστα να πανεεεεεεε   :(  :)

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"μαιρουλα μου γλυκεια, εγω την εχω πατησει...."πηγα για μαλλι και βγηκα κουρεμενη"! να βοηθησω ηθελα και βρηκα τον μπελα μου! βεβαια δεν εμπλεξα απο μονη μου, αλλοι ζητησαν την βοηθεια, αλλά....αστα να πανε! ασε που χαλανε και φιλιες ετσι!
αλλά συνηθως εαν δεν μου ζητηθει η αναμειξη μου ή η γνωμη μου αποφευγω να ανακατευομαι....

Πολλυ μου, φιλεναδίτσα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα !!
Δεν σκάμε όμως την καρδιά μου και προχωράμε μπροστά  :wink:  :)

minoraki

mairoulini mou kai vevaia den skame thn kardia mas....alla eipame, san filoi na vohthisoume oso mporoume mia katastash....genikws eimai anthropos pou koitao mono thn oikogeneia mou kai ton eafto mou....kai meta apo mia sygekrimenh periptosh pou opos eipa "phga gia mali kai vghka kouremenh", apo tote orkisthka na mhn po pote thn gnwmh mou se kanena....

555 Επισκέπτες, 0 Χρήστες