Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 705
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Φεβρουαρίου 20, 2005, 09:08:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΓΔΥΘΩ ΦΕΤΟΣ :wink:  :wink:  :wink:  :wink: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΕΞΤΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ...........ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ  :afro:  :afro:  :afro:  :afro:  :afro:  :afro:  :afro:  :afro:  :afro:

Ntama

άντε και καλές μας απόκριες.......  ;-)

kuria

εγώ πάντως δε σκέφτομαι να μασκαρευτώ...
απλά θα συνεχίσω να φοράω τα δερμάτινα και τις ψηλοτάκουνες μπότες μου...        :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

riaghul

Εγω παλι ποτε ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΤΥΘΕΙ.....
τις Αποκριες ...ε???
ουτε κι φετος.....
 :)

kuria

το ότι εγώ φαντασιώνομαι πως ντύνω κάποιους (και γδύνω αλλά ας μην το κάνουμε θέμα διότι δεν είναι της παρούσης  :P  ) με συγκεκριμένες αμφιέσεις είναι πολύ κακό;

kathreftis

Παράθεση από: "kuria"το ότι εγώ φαντασιώνομαι πως ντύνω κάποιους (και γδύνω αλλά ας μην το κάνουμε θέμα διότι δεν είναι της παρούσης  :P  ) με συγκεκριμένες αμφιέσεις είναι πολύ κακό;

TO  KAKO  EINAI  POU  DEN  MAS  LES  SE  PIES  AMFIESIS  ANAFERESE  ............. :oops:  :oops:  ( TAXA MOU  KAI  DI8EN  TO KOKINISMA )  :twisted:  :twisted:  :twisted:

kuria

καλά kathreftako μου θα μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις φαντασιώσεις μου αν κάνετε κι εσείς ανερυθρίαστα το ίδιο...
αρχίζω λοιπόν...

τον kostakid στρουμφίτα (με το απαραίτητο λουλουδάκι πάντα στα κρινοδαχτυλάκια του...)
τον fotako κοκκινοσκουφίτσα (τρέμετε λύκοι και λυκόπουλα...)

έπεται συνέχεια...

metanastis

χμμμ...........

Δε θα ήταν άσχημα.........

Η kuria με στολή νοσοκόμας.....

vasilis

Εγω λεω να ντυθω ανθρωπος

kuria

vasili μου.... μας είπες τι θέλεις να ντυθείς εσύ, αλλά ούτε κουβέντα για το πως φαντασιώνεσαι εμάς τους υπόλοιπους...      :wink:

vasilis

Παράθεση από: "kuria"vasili μου.... μας είπες τι θέλεις να ντυθείς εσύ, αλλά ούτε κουβέντα για το πως φαντασιώνεσαι εμάς τους υπόλοιπους...      :wink:

Δεν θα πω ετσι να σκασετε  :P  :P  :P  :P  :P  :twisted:

Panagiotis

αν και φανταζομαι οτι 364 ημερες τον χρονο ειμαστε ντυμενοι με διαφορετικα προσωπεια και μονο μια μερα κανουμε οτι προσποιουμαστε εγω τις φετινες αποκριες οπως ηδη διαπιστωσατε ντυθηκα ''μητροπολιτης''και επιδη ειναι και αρκετα επικαιρο το θεμα καταλαβαινεται τι εγινε οπου εκανα εμφανιση με τα πολυχρωμα ρασα.χαρακτηριστικη ατακα που μου εμεινε απο ενα αγνωστο που με ειδε στο δρομο και μου φωναξε''γεια σου ρε χριστοδουλα''ναι καλα διαβαστε ''χριστοδουλα''....πανος

KiSSeS

hr8a ki egw na pw tis ka(kies)losunes mou peri tou 8ematos.... apla 8a pw pws fantazomai kapoia atoma gia tis fetines apokries (isws kai tis epomenes) ]

:lol:

aklonitos

Οκ λοιπον ας γραψω και εγω..
Φανταζομαι οτι ο KostasD33 θα ταιριαζε να ντυθει Νέρωνας.. και να απολαμβανει την ζεστη του σοκολατα καθως θα παρακολουθει  την Ρωμη
να παραδιδετε στις φλογες και να γελαει τρανταχτα για το επιτευγμα του..
σ.σ (αυτος την εκαψε..οχι ο KostasD33 μας ο Νέρωνας εεε..?)
Συνεχιζω...και καθως καιγετε η Αιωνια Πολη..απο το πουθενα εμφανιζεται..
ο FOTIS..ντυμενος..πυροσβεστης..περιστοιχισμενος βεβαια απο τον απαραιτητο αριθμο πιπινιων (και οχι μονο)..και με απιστευτη απαθεια μπροστα σ αυτο το θεαμα....ζηταει μια τεκιλα ακομα....
Αφου την καταπινει σε ρυθμο d.t.....σηκωνει την μανικα του..
και αφηνει την φυση να κανει την δουλεια της..
Πεφτωντας αυτη η απιστευτη ποσοτητα τεκιλας πανω στην φωτια καταλαβατε τι εγινε...
Μεσα σ αυτη την βιβλικη  καταστροφη εμφανιζετε η Kuria ντυμενη...
sexy woman( δερματα,βυνιλια,μαστιγια κτλπ)....
και τι λεει η αθεοφοβη.....????
''Μια που δεν γλιτωνω την κολαση..και με τετοια φωτια..
δεν ψηνουμε κανενα πα'ι'δακι............?????????????????

ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ..
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ...
 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...

Χρήστος

εγω σκέφτομαι να ντυθώ αρχιμανδρίτης! επίκαιρο!  :D  :D  :wink:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

615 Επισκέπτες, 1 Χρήστης