Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

΄΄πατριδα, θρησκεια, οικογενεια΄΄

Ξεκίνησε από Panagiotis, Φεβρουαρίου 27, 2005, 11:35:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D ....δεν υπαρχει θεμα αντιπαραθεσης παιδια.....ο καθενας διασκεδαζει οπως θελει....κοινως "οπως την βρησκει".....εξ αλλου την αποψη μας αναφερουμε ολοι εδω....δεν επιβαλλει ο ενας την αποψη του στον αλλον.....ημαρτον!
πολλυ μου καλημερα..ελπιζω να εισαι καλα.συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες..και βεβαια δεν θελω να αντιπαρατεθω με κανενα.ισως βεβαια εγινα λιγο περισσοτερο καυστικος με τον τροπο που εγραψα οτι εγραψα αλλα πιστεψε με δεν ειχα καμια διαθεση να αντιπαρατεθω...εσυ τουλαχιστον που εχεις ζησει και τις δυο εποχες μπορεις να με καταλαβεις γιατι τα λεω αυτα..και βεβαια ο τροπος που διασκεδαζει ο καθε ενας ειναι επιλογη του και την σεβομαι.ασχετα εαν την δεχομαι και την επικροτω...φιλακια ....πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "Panos69"
Παράθεση από: "Atma"άλλα λέω εγώ
άλλα εσύ....

Για να αποδεχθώ κριτική
θα πρέπει να κάνω κριτική
αλλά κριτική κάνω μόνο στην Βάσω

ποιος σου είπε ότι δεν δέχομαι τα
κακά κείμενα της εποχής μου;
μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου σε παρακαλώ..
η διαφορά μας έγκειται στον τρόπο
που αντιδρούμε..
η διαφορά μας έγκειται στο τι θεωρώ εγώ κακό κείμενο της εποχή μας
σε σχέση με σένα..
και αυτό γιατί του καθενός η άποψη ειναι υποκειμενική και διαφορετική..
αλλιως κρίνεις εσύ, αλλιως εγώ, αλλιως ο δίπλα..

και αύριο θα σου πω
πως αντιδρώ ...
...βασουλα καλημερα.ταμπουρωμενος πισω απο αναχωματα περιμενω να μου δειξεις σημερα την αντιδραση σου.εχω λαβει αμυντικη σταση και περιμενω...ελπιζω να το αντεξω η αν μη τι αλλο να το παλεψω.μεχρι ομως εκεινη την στιγμη μπορω να απαντω στα κειμενακια σου οπως και εσυ στα δικα μου.ενα απο τα τελευταια πραγματα που θα ηθελα να κανω ειναι να διαστρεβλωσω τα λογια σου.εαν και εφ οσον το εκανα θα επρεπε να το κανω για ''ιδιον οφελος''κατι το οποιο επετρεψε μου να πιστευω οτι δεν εχω.δεν σου ασκω καμια κριτικη.απλα σου λεω την αποψη μου σαν ενας ανθρωπος που εχει ζησει και τις δυο εποχες και μπορει αν μη τι αλλο να εχει μετρο συγκρισης.και εαν εχεις ανθρωπους οι οποιοι εχουν ζησει και τις δυο εποχες και σου πουν το αντιθετο απο αυτο που σου λεω εγω τοτε πραγματικα θα δεχθω και τον τροπο διασκεδασης πανω στην μπαρα.πιστεψε με ομως βρε βασω και στο λεω χωρις κανενα ιχνος διαθεσης για κοντρα.  το ανεβασμα στην μπαρα ειναι τροπος καταναλωσης ποτου απο τους λιγουρηδες και προσπαθεια επιδειξης απο τις ''ηρωιδες''.και σου επαναλαμβανω δεν προσπαθω να σε πεισω για τιποτα.απλα σου λεω οτι καθε τι ειναι στην θεση που ειναι για καποιο σκοπο.εαν παραδειγματος χαριν σε ενα τασακι αρχισεις και φτυνεις[σιχαμερο το ξερω]θα σε πουνε βρωμιαρη παρα το γεγονος οτι δεν θα το εχεις κανει  με τροπο σε καποιο πατωμα η μωσαικο....τι αλλο να πω αγαπητη ''σοραγια''της μπαρας[αστειευομαι].περιμενω την αντιδραση που μου υποσχεθηκες.[σπευδω για να παρω ξηρα τροφη γιατι με περιμενει δυσκολος καιρος σαν αμυνομενος]χαχαχα..καλο μεσημερι.    πανος
και βεβαια δεν ξεχνω τον τελευταιο ''θεσμο''που δεν σου ανεφερα βασουλα και που δικαιως ισως και θα με κατεκρινες οτι το εκανα σκοπιμα...οχι απλα σου απαντουσα σε κατι αλλα επιμερους θεματακια και γιαυτο και αμελησα.''οικογενεια''λοιπον.θα σου απαντησω με τον τροπο που θα σου απαντουσε ενα μικρο παιδακι μια και μεσα απο τα χειλη του βγαινει και η αποψη η δικη μου σχετικα με το θεμα.[ο πατερας η μητερα τα παιδια το στρωμενο τραπεζι οι αντιθεσεις τα ναι και τα οχι οι αγωνιες η αγαπη ολων σε ολα και ολους τα λαθη αλλα ακομα αν θελεις και ο φοβος συνθετουν ενα παζλ για το πως καταλαβαινω την ''οικογενεια''.ισως εαν θελεις να το πεις και ετσι ειμαι επηρεασμενος απο την δικη μου οικογενεια που τωρα πλεον δεν υπαρχει μια που και οι δυο μου γονεις εδωσαν ραντεβου στον αλλο κοσμο κατι που σε μενα φανταζει[ετσι θελω να πιστευωμακρνο ταξιδι και οχι αμεσο] για να συνεχισουν εκει να αγαπανε ο ενας τον αλλο οπως ειχαν μαθει και με εμενα παροντα.σου φανηκα ισως λιγο μελλοδραματικος αλλα σου ειπα οτι θα σου μιλησω οπως ισως θα σου μιλαγε ενα παιδακι που εχει σωστα προτυπα οικογενειας σπιτι του...αυτα.   πανος

Atma

...βασουλα καλημερα.ταμπουρωμενος πισω απο αναχωματα περιμενω να μου δειξεις σημερα την αντιδραση σου.εχω λαβει αμυντικη σταση και περιμενω...ελπιζω να το αντεξω η αν μη τι αλλο να το παλεψω

χαχαχαχαχαχα
οσι οσι ταμπουρωμένος
πρόταξε τα στήθη σου έξω
οσι οσι αμυντική στάση
βουρρρρ στην επίθεση
φυσικά θα το αντέξεις
αφού θα σε γιομίσω φιλάκια

σμουατς Πάνο
χαχαχαχαχα

Atma

Ψιιιιιιιιιιτττττττττττ Πάνο

άσε τα περίεργα κουότε βρε παιδί μου..

Atma

Μπρε τύπε ΒαράτεΜεΚαιΑςΚλαίω είσαι ον λάιν;;; :P  :P  :P

minoraki

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D ....δεν υπαρχει θεμα αντιπαραθεσης παιδια.....ο καθενας διασκεδαζει οπως θελει....κοινως "οπως την βρησκει".....εξ αλλου την αποψη μας αναφερουμε ολοι εδω....δεν επιβαλλει ο ενας την αποψη του στον αλλον.....ημαρτον!
πολλυ μου καλημερα..ελπιζω να εισαι καλα.συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες..και βεβαια δεν θελω να αντιπαρατεθω με κανενα.ισως βεβαια εγινα λιγο περισσοτερο καυστικος με τον τροπο που εγραψα οτι εγραψα αλλα πιστεψε με δεν ειχα καμια διαθεση να αντιπαρατεθω...εσυ τουλαχιστον που εχεις ζησει και τις δυο εποχες μπορεις να με καταλαβεις γιατι τα λεω αυτα..και βεβαια ο τροπος που διασκεδαζει ο καθε ενας ειναι επιλογη του και την σεβομαι.ασχετα εαν την δεχομαι και την επικροτω...φιλακια ....πανος
:D  :D  :D το ξερω πανουλη μου οτι δεν θελεις να ελθεις σε αντιπαραθεση με κανεναν....το ξερω παααααααραααααα πολυυυυυυυ καλα!  :D  :D  :D

Panagiotis

Παράθεση από: "minoraki"
:D  :D  :D το ξερω πανουλη μου οτι δεν θελεις να ελθεις σε αντιπαραθεση με κανεναν....το ξερω παααααααραααααα πολυυυυυυυ καλα!  :D  :D  :D
το κακο πολλυ μου ειναι οτι το ξερεις μονο εσυ και κανενας αλλος.αυτο ειναι κριμα και αδικο...πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"Μπρε τύπε ΒαράτεΜεΚαιΑςΚλαίω είσαι ον λάιν;;; :P  :P  :P
....βασουλα οχι.τωρα μπηκα μεσα και σου απανταω.δεν ξερω γιατι με εδειχνε μεσα...πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"Ψιιιιιιιιιιτττττττττττ Πάνο

άσε τα περίεργα κουότε βρε παιδί μου..
βρε κολημα που εχεις με τα ''quote''γιατι βρε βασουλα;που μπερδευεσαι για πες μου...[ο βαρατε με και ας κλαιω]

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"...βασουλα καλημερα.ταμπουρωμενος πισω απο αναχωματα περιμενω να μου δειξεις σημερα την αντιδραση σου.εχω λαβει αμυντικη σταση και περιμενω...ελπιζω να το αντεξω η αν μη τι αλλο να το παλεψω

χαχαχαχαχαχα
οσι οσι ταμπουρωμένος
πρόταξε τα στήθη σου έξω
οσι οσι αμυντική στάση
βουρρρρ στην επίθεση
φυσικά θα το αντέξεις
αφού θα σε γιομίσω φιλάκια

σμουατς Πάνο
χαχαχαχαχα
και εγω εκανα τοσες προετοιμασιες για κανονικη ''μαχη''.ηταν λοιπον τοσο απλο; ευχαριστω για τα φιλακια και ανταποδιδω...πανος

Atma

Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 08, 2005 4:18 pm

χεχεχεχεχε

στις 4:18 ησουν μέσα...βαθιά όμως ...πολύ βαθιάααα

νιαρρρρρρρρρρρρρρ

Atma

αχ αχ θέλεις να γίνει μάχη;;;

μέσα !!

Panagiotis

τελικα δεν μου ειπες βασω.σχετικα με την ''οικογενεια ''συμφωνεις η οχι βρε παιδι μου; αντε να βρουμε και ενα σημειο να συμφωνησουμε γιατι ''νισαφι''πια...καλο βραδυ.    πανος

Atma

Παράθεση από: "Panos69"τελικα δεν μου ειπες βασω.σχετικα με την ''οικογενεια ''συμφωνεις η οχι βρε παιδι μου; αντε να βρουμε και ενα σημειο να συμφωνησουμε γιατι ''νισαφι''πια...καλο βραδυ.    πανος

συμφωνούμε !

:)

Atma

σου αρέσει το άβαταρ μου;;

478 Επισκέπτες, 1 Χρήστης