Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 487
  • Total: 488
  • Leon

TI EINAI H ΑΓΑΠΗ ???

Ξεκίνησε από Ntama, Φεβρουαρίου 28, 2005, 10:36:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

flower732

Σ' αγαπώ δε σημαίνει θέλω να με αγαπάς.
Σημαίνει θέλω να κάνω τον κόσμο σου ίδιο με τον παράδεισο
για να δεις τι όμορφο θέαμα βλέπουν τα μάτια μου όταν σε αντικρίζω!

vasili mou,when you love someone and will you be happy when in her eyes you see the same?
the paradise for me is the moments when i can feel your love,when we were worried each other from the big wind,when you take my tears at the bus station,when we have Ambra for a present and were happy together.the time at the church,when i wanted to see your eyes.....

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"μαιρουλα μου γλυκεια.......<<η αγαπη ειναι ζαλη...>>(χαρουλα αλεξιου)....δεν εχω να κανω κανενα σχολιο, διοτι εχω ζησει μεχρι μεσα στο πετσι μου αυτη τη ζαλη....
ααααααααααα βρεεεεεεε φιλεναδα μου, πως καταλαβαινομαστε.....

φιλενάδα μου ζαλισμένηηηηηηηηηηηηηηηη  :wink:  :wink:
μα σε όοοοοοοοοοολα ταιριάζουμε????

....τελικά... τίποτα δεν είναι τυχαίο σ'αυτήν τη ζωή...  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "flower732"Η αγάπη είναι το πιο μεγάλο ρίσκο. Είναι να δίνεις το μέλλον και την ευτυχία σου στα χέρια ενός άλλου. Είναι να μπορείς να εμπιστεύεσαι χωρίς επιφύλαξη.

but if you never take a risk,always will stay alone.sometimes you won bad things,sometimes good,this is thje life,i hope at least you take the good!

flower "λουλουδακι μου", βόηθησε με να θυμηθώ πως είναι να εμπιστεύομαι χωρις επιφύλαξη....

Ntama

Fmas φίλε μου....
γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχουγκούχου-γκούχου-γκούχου-γκούχου  :wink:  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "vasilis"Σ' αγαπώ δε σημαίνει θέλω να με αγαπάς.
Σημαίνει θέλω να κάνω τον κόσμο σου ίδιο με τον παράδεισο
για να δεις τι όμορφο θέαμα βλέπουν τα μάτια μου όταν σε αντικρίζω!

Vasili... διακρίνω πολλές ευαισθησίες... και πρέπει να έχεις πληγωθεί στη ζωή σου... διακρίνω ευαίσθητες χορδές...

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"μαιρουλα μου γλυκεια....
...<<η αγαπη ειναι ζαλη...>>(χαρουλα αλεξιου)....δεν εχω να κανω κανενα σχολιο, διοτι εχω ζησει μεχρι μεσα στο πετσι μου αυτη τη ζαλη....
ααααααααααα βρεεεεεεε φιλεναδα μου, πως καταλαβαινομαστε.....

φιλενάδα μου ζαλισμένηηηηηηηηηηηηηηηη    :wink:  :wink:
μα σε όοοοοοοοοοολα ταιριάζουμε????  :)  :)

....τελικά... τίποτα δεν είναι τυχαίο σ'αυτήν τη ζωή...  :wink:  :wink:

gohssa

καλησπερα σας!!
συμφωνω μαζι σας  ειδικα με σενα μαιρουλα!!
ειναι ζαλη και χειροτερη απο αυτη του ποτου......
βεβαια το να αγαπας εσυ δεν ειναι απαρραιτητο να σε αγαπουν και οι αλλοι ...ετσι νομιζω ειναι η πραγματικη αγαπη......να αγαπας χωρις να περιμενεις ανταλλαγματα, να ξερεις να συγχωρεις.......

minoraki

:D  :D  :D  :D  μαιρουλινι μουυυυυυυ....αυτο το "ζαλισμενη" ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ! αστα....ετσι ειμαι ομως εγω....ή του υψους ή του βαθους....τα ημιμετρα Μ Α Κ Ρ Υ Α!
και γοησσα....φιλη μου συμφωνω μαζι σου....να ξερεις να συγχωρεις....μεγαλη κουβενα αυτη! welcome to the club! :D  :D  :D

Anonymous

Τι να πει κανείς για την αγάπη..
Συμφωνώ γόησα με αυτό που είπες αλλά κάπου κι' εμείς που αγαπάμε βαθιά μέσα μας θέλουμε να μας αγαπούν αληθινά. Πόσο πια εμείς δεν θα αποζητάμε αυτό που δίνουμε απλόχερα;
Δε νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που να μην την αποζητά την αγάπη.
Καλό είναι να την ζητάμε, κακό είναι να επιβάλλουμε να μας την δώσουνε. Δεν λέω πως αν εμείς έχουμε την δική μας " τρέλλα " και αγαπάμε να έχουμε απαίτηση να το κάνει και ο άλλος αλλά  να έχουμε κι' εμείς την ηθική αυτή ικανοποίηση πολύ ή λίγο τη θέλουμε.

fmas

Mairoula μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...

Γι αυτό σε πάω... (Για να δανειστώ και μία έκφραση του Χριστόδουλου.......)

Πάντα με καταλαβαίνεις.............  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Φιλικά,
Fmas

vasilis

Ρώτησα ένα λουλούδι, ένα πουλί και έναν άνθρωπο τι είναι η αγάπη
και το λουλούδι άνθισε, το πουλί κελάηδησε και ο άνθρωπος δάκρυσε.

vasilis

Όταν έρχεται η αγάπη, ποτέ δεν τη βλέπουμε.
Όταν φεύγει τότε το καταλαβαίνουμε!

vasilis

Οταν για όλο τον κόσμο θα είσαι κάποιος,
τότε για κάποιον θα είσαι όλος ο κόσμος!

vasilis

Η αγάπη είναι σαν το πυρωμένο σίδερο.
Αν το ακουμπήσεις θα καείς, ο πόνος θα φύγει, αλλά το σημάδι θα μείνει εκεί για πάντα!

Anonymous

"ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΤΗ ΛΥΠΗ,ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ..ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΑΖΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΑΓΚΑΛΕΙΑΖΕΣ...ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΕΣ  Σ' Α Γ Α Π Ω!! ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΣΦΙΧΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΚΡΑΤΩ ΣΦΙΧΤΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.. ΣΕ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΛΑΩ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.... ΜΑ ΣΕ ΖΗΤΩ ,ΣΕ ΖΗΤΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΦΩΝΑΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΟΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΧΕΙΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ,ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣΑ!!!
ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ...
ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΩΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ,ΟΠΩΣ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ...
ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ,ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ... Μ Ο Ν Ο   ΔΙΚΟ ΜΟΥ... ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΓΙΓΜΑ ΣΟΥ.....    ΘΑ   ΣΕ   ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!      

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Α  Γ  Α  Π  Η   !!!!!!!!!!!!!

487 Επισκέπτες, 1 Χρήστης