Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 276
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 331
  • Total: 332
  • Leon

ΑΝΔΡΕΣ vs ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ξεκίνησε από KiSSeS, Μάρτιος 01, 2005, 02:35:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

Φιλίες γυναικών

Μια γυναίκα γυρίζει στο σπίτι της το πρωί και όταν ο άντρας της την ρωτάει που ήταν όλη την νύχτα εκείνη του απαντάειότι κοιμήθηκε στο σπίτι της καλύτερής της φίλης.

Ο άντρας τηλεφωνάει σε 10 από τις καλές φίλες της γυναίκας του και καμία δεν του επιβεβαιώνει οτι την προηγούμενη η γυναίκα του κοιμήθηκε εκεί.

Φιλίες αντρών

Ένας άντρας γυρίζει στο σπίτι του το πρωί και όταν η γυναίκα του τον ρωτάει που ήταν όλη την νύχτα εκείνος της απαντάει ότι κοιμήθηκε στο σπίτι του καλύτερού του φίλου.

Η γυναίκα τηλεφωνάει σε 10 από τους καλούς φίλους του άντρα της και οι 8 της επιβεβαιώνουν οτι κοιμήθηκε σπίτι τους. Οι 2 επιμένουν οτι ο άντρας της είναι ακόμα εκεί.

fmas

kisess  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Ntama

Κισσούλα μου...

ευχαριστώ τον Θεο που γεννήθηκα Γυναικα...  :wink:  :wink:

Anonymous

Είναι ένας τύπος λοιπόν σε μια ξένη πόλη περαστικός και το βραδάκι
μπαίνει
σ' ένα καφέ να περάσει λίγο την ώρα του
 Το καφέ είναι άδειο εκτός από μια κοπέλα
 "Να της πιάσω κουβέντα", σκέφτεται . . . "Να μην είμαι έτσι μόνος και
χαμένος"
Την πλησιάζει λοιπόν και τι άλλο πιο έξυπνο να πει? Συστήνεται:  "Νίκος
Χιόνης"  Η κοπέλα δεν μιλάει . . .  Αυτός εξακολουθεί να έχει απλωμένο
το χέρι του και επιμένει "Νίκος Χιόνης, δεσποινίς. Δεν θα μου χαρίσετε
το ονοματάκι σας?"  "Άνοιξη", του λέει αυτή "Άνοιξη? Ωωωω εμείς οι δυο
ήταν γραφτό να βρεθούμε. Όλος ο κόσμος θα μιλάει
για μας! Θα μας γράψουν οι εφημερίδες"
Η κοπέλα τον κοιτάζει απορημένη . . .
"Μα γιατί . .. ?" προσπαθεί να ρωτήσει
Κι αυτός:
"Φανταστείτε το πρωτοσέλιδο: Είκοσι πόντοι χιόνι μέσα στην άνοιξη!"

Anonymous

Τι είναι 4 λάστιχα και τι είναι 365 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά;

Τα 4 λάστιχα είναι GOODYEAR...... ..ενώ......

.....τα 365 προφυλακτικά........ ..είναι....... VERY GOOD YEAR!!!

KiSSeS

kai opws mporoume na doume... o ricky einai akoma ena paradeigma andros! oi apanthseis tou kinounte mesa sto 8ema!!!! ]

Anonymous

Παράθεση από: "KiSSeS"kai opws mporoume na doume... o ricky einai akoma ena paradeigma andros! oi apanthseis tou kinounte mesa sto 8ema!!!! ]
ναι ναι ξερω κισσεζ  ολοι οι αντρες ειναι  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:

minoraki

Παράθεση από: "rickymartin"Τι είναι 4 λάστιχα και τι είναι 365 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά;

:twisted:  :twisted:  :twisted:  σιγα ρικυ μου μη χρειαζοσαστε 365 προφυλακτικα εσεις οι αντρες.....μη τρελλαθουμε και τελειως!

Τα 4 λάστιχα είναι GOODYEAR...... ..ενώ......

.....τα 365 προφυλακτικά........ ..είναι....... VERY GOOD YEAR!!!

KiSSeS

Παράθεση από: "rickymartin"
Παράθεση από: "KiSSeS"kai opws mporoume na doume... o ricky einai akoma ena paradeigma andros! oi apanthseis tou kinounte mesa sto 8ema!!!! ]
ναι ναι ξερω κισσεζ  ολοι οι αντρες ειναι  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:

ρικυ μου εγω δεν ειπα τιποτα!!!!!  ]

Anonymous

Πρόεδρε, τελικά είσαι πολύ καλός!
δεν έχω ξαναδεί κάποιον άλλον τέτοιον όπως εσύ που να ξέρει τι είναι και να το λέει δημοσίως. ΕΥΓΕ!!!!!
 ]

PoiSoN_GiRL

XiXiXiXiXiXi...Xik!  :lol:  :lol:  :lol:

KiSSeS

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"XiXiXiXiXiXi...Xik!  :lol:  :lol:  :lol:

μοσχος φιλεναδα!  ]

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "KiSSeS"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"XiXiXiXiXiXi...Xik!  :lol:  :lol:  :lol:

μοσχος φιλεναδα!  ]

aman vre kisses... oute na gelasw den me afhneis ... vre ti pa8ame..  :roll:  :P

Ntama

Αφήστε βρε πια το φιλεναδάκι μου το Ποϊζονακι να εκφραστει και να γελάσει με την ησυχία του!!!! :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Επειδή ξέρω τι είμαι και ποιός είμαι, δεν ασχολούμε με τα σχολιάκια σας. Κουκλάρες μου, σας Αγαπώωωωωωωωω,  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink: όπως και σεις άλλωστε :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

331 Επισκέπτες, 1 Χρήστης