Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 508
  • Total: 509
  • Leon

ΑΝΤΡΕΣ....!!

Ξεκίνησε από Ntama, Μάρτιος 06, 2005, 10:28:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vasilis

Έχω ακούσει ότι οι άντρες δεν δακρύζουν. Τελικά η ζωή σε μαθαίνει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο πόνος του άντρα είναι αβάσταχτος... Και πρέπει να τον σέβονται. Ο άντρας θα κλάψει για δύο λόγους. Για τον χαμό κάποιου αγαπημένου προσώπου και δυστυχώς για το χαμό της αγάπης του. Τι μια ορκίζεσαι να μην ξαναγαπήσεις και την άλλη σε βρίσκει το πρωί βυθισμένο στις σκέψεις και στα ερωτηματικά.
Αυτά, που σε βασανίζουν τόσο απάνθρωπα! Και όμως είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος και ας ξέρεις ότι έχεις παραβεί τον όρκο σου. Τελικά το λάθος το έχεις κάνει ξανά και ξανά και θα συνεχίσεις να το κάνεις. Γιατί έχεις φτιαχτεί για ν' αγαπάς, ακόμα και χωρίς ανταπόκριση. Βουρκώνεις όμως γιατί ξέρεις ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο σε έχει προδώσει.
Μα σε φίλησε, και σε έκανε να δώσεις τα πάντα και τα πήρε. Και τον Χριστό τον φίλησαν. Το ήξερε ότι θα τον προδώσουν. Δεν έπαψε όμως ν' αγαπά. Στο τέλος βλέπεις ότι όλα ήταν ψεύτικα και ας έλεγε η αγαπημένη σου ότι ενδιαφέρεται για 'σένα. Εκεί είναι και το σημείο που δακρύζουν οι άντρες.
Εδώ είναι και το σημείο που θα δακρύσω κι εγώ. Γιατί είμαι ένας από αυτούς και έχω ψυχή! Μαύρη ψυχή μου και ραγισμένη καρδιά μου... Πότε θα πάψεις να πονάς; Θέλω να βγω και να φωνάξω όλα όσα έζησα. Να πάψω να κρύβομαι. Γιατί δεν το άρχισα μόνος μου αυτό το μαρτήριο.
Πήρες τις νύχτες σου, τις καληνύχτες σου, χάθηκες μες στη βροχή. Άφησες μια φωτογραφία για να μιλάμε μαζί. Ό,τι παράτησες είναι όπως τ' άφησες, όλα είναι ίδια εδώ. Όλα βουλιάζουνε όλα ριμάζουνε πάντα στον ίδιο σκοπό κι εγώ ακόμα εδώ...

Ntama

Οι αντρες είναι ανθρωποι κι'αυτοί όπως και οι γυναίκες...

Αγαπούν, πονούν, κλαίνε, μισούν, νιώθουν, ευαισθητοποιούνται...

Οι αντρες είναι μεγάλα παιδιά... και δεν θα πάψω ποτέ να τους αγαπώ!

PoiSoN_GiRL

Ntama

ΑΝΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!

Ntama

Ποϊζονάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

τρισεκατομμύρια φιλάκιαααααααααααααααααααααααααααα  κι'από μένααααααααααααααααααα   :D  :D  :D :)  :)  :)

Anonymous

kai apistes poisonaki mou , diakriseis tha  kanoume tora??
(oxi den eimai ratsisths ego....)

giorgos k

Παράθεση από: "Mairoula"ΑΝΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!
:wink:  :D

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "summer_time"kai apistes poisonaki mou , diakriseis tha  kanoume tora??
(oxi den eimai ratsisths ego....)

mpravo summer_time mou ! o kalos o mulos ta ale8ei ola  :wink:  :wink:

fmas

Αυτό που λέει ο Βασίλης συνοψίζεται σε ένα τραγούδι.............

Κι όμως κυρία μου κι αντρές κλαίνε..........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "fmas"Αυτό που λέει ο Βασίλης συνοψίζεται σε ένα τραγούδι.............

Κι όμως κυρία μου κι αντρές κλαίνε..........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Fmas 8a sumfwnisw apoluta kai malista 8a pros8esw oti einai isws mia apo tis pio truferes stigmes !!

sun-sweet

Παράθεση από: "Χρήστος"οι άντρες αγαπούν πολύ αυτά τα άτιμα πλάσματάκια τις γυναίκες!
τι άλλο θέλετε απο τους άντρες;;;;

Έπιασες ακριβώς το πρόβλημα φίλε Χρήστο, οι άντρες έχετε μάθει να αγαπάτε πολλές γυναίκες μαζί, ενώ οι γυναίκες αγαπούν μόνο αυτόν που έχουν δίπλα τους :roll:  :D

Ntama

Sun-sweet.... Δεν σχολιάζω ΚΑΝ την απάντηση σου!!!  :wink:  :wink:

Τα λόγια περισσεύουν....  :)  :)  :)

Ntama

Ntama

Ntama

508 Επισκέπτες, 1 Χρήστης