Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Top μωρακια στα καλυτερα τους ;-)

Ξεκίνησε από spellbound, Μάρτιος 07, 2005, 06:14:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vasilis

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D ΑΤΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....χαχα......εισαι πρωτη λεμε.....
....τα νευρα μου, τα χαπια μου και ενα ταξι να φυγωωωωωωω......!
που πουλανε τετοιου ειδους στρινγκ, για τετοια κορμια κουκλα μου?
 :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
(κωστακημ....μη μας το χαλας τωρα λεμε!)

Το στρινγκ το εβαλα εγω αγαπητο μινορακι

vasilis

vasilis

minoraki

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: ουπς....μπιλλακο μου....γραψε λαθος.....λογω κεκτημενης ταχυτητας(μονον η ατμα και η γκικ με εχουν συνηθισει σε κατι τετοιες φωτογραφιες), αλλα και λογω βιασυνης (φορτος εργασιας, ειμαι στο γραφειο και εχω δουλεια), μπερδεψα τις φωτογραφιες....ελπιζω να με συγχωρησεις  :(  :(  :(  :( ....φιλια πολλα!

vasilis

Παράθεση από: "minoraki":oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: ουπς....μπιλλακο μου....γραψε λαθος.....λογω κεκτημενης ταχυτητας(μονον η ατμα και η γκικ με εχουν συνηθισει σε κατι τετοιες φωτογραφιες), αλλα και λογω βιασυνης (φορτος εργασιας, ειμαι στο γραφειο και εχω δουλεια), μπερδεψα τις φωτογραφιες....ελπιζω να με συγχωρησεις  :(  :(  :(  :( ....φιλια πολλα!

κανενα προβλημα καλη μου τωρα για το που θα τον βρεις δεν σου λεω το εχω μυστικο  :P

minoraki

:D  :D  :D  :D thanks a lot billako μου για την κατανοηση σου.....
αλλα ομως που θα μου παει? θα βρω τα στρινγκακια  8)  8)  8)
.....και βρε αγορακι μου...ηρεμα με τις φωτογραφιες, θα παθω καμμια καρδιακη προσβολη!  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
εχει μεγαλα κεφια ο θεος οταν δημιουργει τετοια πλασματα!
ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ!

vasilis

vasilis

vasilis

vasilis

spellbound

minoraki

........ΓΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΡΕΜΑ! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΛΙΚΙΑ....ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

vasilis

Mινορακι ακομη δεν ειδες τιποτα αυτα ειναι μονο η αρχη

vasilis

vasilis

488 Επισκέπτες, 1 Χρήστης