Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,969
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 738
  • Total: 738

ΓΛΩΣΣΟΠΛΑΣΤΙΚΗ! :D

Ξεκίνησε από zarkvilion, Μάρτιος 08, 2005, 01:52:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jasper

ΝΟικοκυρά (το σήμα κατατεθέν μας χαχαχαχαχα....πάντως εγώ παίζω και σιδερώνω συνάμα... :P )

PoiSoN_GiRL

ΡΑπτομηχανη

(jasperoula mou egw kamia -ma kamia- sxesh me to antikeimeno...  :oops:  :oops:  :oops: )

Y.G. xreiazomai epeigontws idietaira ...  :?  :?  :?

jasper

ΝΗσσα (εκ του "ποιώ την νήσσαν"....τουτέστιν κάνω τουμπεκί!!!)

(ποϊζονάκι...μουά ουσί...αλλά πετάω σπόντες περί νοικοκυριού μπας και ξεστραβωθεί κανένας φέρελπις...να σταματήσει κι η μαμά μου τα προξενιά με τον αδερφό του ταχυδρόμου - γουναράς παρακαλώ!!!!! θα του κάψω τη γούνα του χριστιανού χαχαχαχαχα....)

PoiSoN_GiRL

ΣΑνιδα

(jasperoula mou se pantreuoune????? oxi mhhhhhhhhhhhh den to dinw to pareaki mou  :cry:  :cry:  :cry:  me poion 8a paizw egw meta sta ksenuxtia mou ??  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: )

jasper

ΔΑγκωτό όχι.......... (στον γαμπρό....δε σ' αφήνω εγώ συνταξιδιώτισσα στα μονοπάτια αυτουνού του φόρουμ....... καλέεεεεεεε....ώρα ελλάδος 5.43... έλα να πούμε το "τσομπανάκος ήμουναααα" και νανάκια γρήγορα....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ποϊζονάκι μου...μάκιαααααααααααααα)

PoiSoN_GiRL

ΤΟμαρι ....

(o gampros... 8a steilw egw tin greenpeace na ton mazepsei jasperoula mou mhpws hsuxasoume !!!! ante na pas nanakia... egw 8a to paw seri giati stis 7 etoimazomai gia grafeio  :wink:  :wink:  polla makia kai kalh ksekourash zouzouna mou  :lol: )

xhmeia

Παράθεση από: "jasper"Καλή βδομάδα κοριτσάκια και μουατςςςςςςςςςςςςς

Χημειούλα μου γλυκιά... μη μου την ξαναπείς ορθογραφικά εμένα γιατί θα σου κόψω τα νύχια...

πώρωση... με ΩΜΕΓΑ και κόβω και τα νύχια και το κεφάλι μου...

πορώδης...ναι... με όμικρον...με πόρους δηλαδή (σα να λέμε μπιμπικιάρης  :P )

και συνεχίζω από το ΛΑΜΠΑΔΑ

:arrow:  ΔΑγκώνω
H TZASPER ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ (Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ?ΠΑΛΙΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΤΑΝ?)ΠΩΡΩΝΟΜΑΙ ,ΠΩΡΩΣΗ,
ΜΕ "Ω" Κ ΟΧΙ ΜΕ ¨Ο" ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ
ΕΧΩ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.Κ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟΕΜΑΘΑ

(ΑΣΕ ΠΟΥ Κ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ  ΣΥΓΝΩΜΗ ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ)
(ΕΜΑΘΑ Κ ΤΟ QYOTE XAXAXAXA)

FILAKIAAAAAAAAAAAAAAAA

xhmeia

KAI SYNEXIZOYME APO TO TOMARI......

ΡΙΖΙΚΟ

(ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΤΟ ΡΙΖΙΚΟ ΣΟΥ?Ε ΑΥΤΟ)

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

metanastis

PoiSoN_GiRL

metanastis

Anonymous

minoraki

.....βιολογια..... :roll:  :roll:

Limnios

KO-πα-νοι  ( οι κόπανοι είναι εργαλεία που χρησιμοποιούσαν οι νοικοκυρές παλιά . Εκτοτε κυκλοφορούν κι ανάμεσά μας , ενίοτε ανοίγουν και site και δεν έχουν καμιά σχέση μ΄εμάς . Μακριάααααααααα ... )

Limnios

Μέχρι να γράψω λέξη από "κο" φτάσαμε να πρέπει να βρω από "για" . " Γιαούρτι " λοιπόν , ταιριάζει και με την προηγούμενη......

738 Επισκέπτες, 0 Χρήστες