Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 206
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 214
  • Total: 215
  • Leon

ΓΡΑΜΜΑ....

Ξεκίνησε από Ntama, Μάρτιος 10, 2005, 03:47:45 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

goiteutikos

tha egrafa sto pio agapito atomo sto kosmo ???????????????

Ntama

Παράθεση από: "goiteutikos"tha egrafa sto pio agapito atomo sto kosmo ???????????????

γοητευτικέ, ερωτευμένος?????? :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

vasilis

Άλλη μια μέρα ξεκινά μα δεν ξέρεις που θα καταλήξει, τι σου επιφυλάσει το μέλλον ποτέ δεν ξέρεις θα δείξει, λες και θυμάσαι σα να 'τανε χθες, μερικές φορές κλαις, θυμάσαι κάποιον που έφυγε μακριά και θέλεις κι εσύ να φύγεις, να ησυχάσεις πάλι μόνος να μείνεις. Καλύτερα όμως να το ξεχάσεις, το παιχνίδι της επιβίωσης πρέπει κι εσύ να το περάσεις.
Πες μου πόσα χρόνια θα περάσουν, πόσοι αγώνες, πόσο αίμα πρέπει να χυθεί για να δεις πως όλα είναι ψέμα, απ' την αρχή μέχρι το τέρμα της διαδρομής λίγες μάλλον θα είναι οι στιγμές που θα ξεκουραστείς, βλέπεις κι εσύ θα τρέχεις και θα συναγωνίζεσαι την αδικία, τον πόνο, το χρόνο. Μην απελπίζεσαι σου λένε κάποιοι που τα ονειρά σου εξαγοράζουνε με ψεύτικη αγάπη, μια καλοστημένη απάτη γεμάτη με ψεύτικες υποσχέσεις, πως δήθεν για να πάς μπροστά πρέπει και να διαλέξεις.
Τον τρόπο που θα φέρεσαι ρουφιάνος πρέπει να 'σαι, τον τρόπο που θα στέκεσαι στρατιώτης πάλι θα 'σαι, το πως πρέπει να σκέφτεσαι μονόδρομος κι ευθεία. Το άλλοθι θα είναι στην εν ψυχρώ δολοφονία της δικιάς σου της ψυχής εκτός κι αν αντισταθείς, εκτός κι αν καταφέρεις μόνος τη λύση για να βγεις. Κι έτσι βλέποντας όλα αυτά μόνο μια λύση έχω, μάλλον θα το 'χει η μοίρα μου με το(...)να αντέχω.
μα είναι όσα έχω, με το (...) αντέχω, σ' αυτή τη μάχη της ζωής φοβάμαι μα δεν τρέχω. Και σε όλα αυτά που βλέπω αντίδοτο θα έχω ένα πρίσμα φαντασίας και από μέσα του θα βλέπω.

vasilis

Γελούσαν, μα ο λευκός θάνατος κυλούσε αργά μέσα στις φλέβες τους... Γελούσαν, μα Ήταν όλα τους νέα παιδιά...
Μιλούσαν με τα βλέμματα... Αγαπούσαν τη ζωή και τη χαρά,
μα ήταν κιόλας νεκροί... Αγαπουσαν...
Ρωτουσαν γιατί; Κάθε φορά που συναντούσαν το θάνατο...
Ρωτούσαν, κοιτάζοντας μια σύριγγα αδειανή...
Κι όμως... Ήταν όλα τους νέα παιδιά. Σαν κι εμένα... Σαν κι εμένα...

Anonymous

protimo ta taxidia opote tha phgaina na ta po apo konta
e nai......

Ntama

Παράθεση από: "summer_time"protimo ta taxidia opote tha phgaina na ta po apo konta
e nai......

Σαμμεράκο, έλα να μου τα πεις από κοντα!!  :wink:  :wink:  :wink:  χεχεχε

PoiSoN_GiRL

poios feugei gia taxidi ?? aman prolavainw na kanw valitses ?? perimenete ki emenaaaaaa eftasaaaaaaaaaaaaa  :lol:  :lol:  :lol:

Ntama

Ωππππππππππππππππππππ

Κατι για ταξίδι ακουσα αλλά ταξίδι δεν βλέπω...  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Mairoula"Ωππππππππππππππππππππ

Κατι για ταξίδι ακουσα αλλά ταξίδι δεν βλέπω...  :wink:  :wink:

Mairoula exw fugei egw twra ... edw kai wres !! LoooooooooL ! ki ante psakse na me vreis !! (pou leei kai to laikon asman !)  :lol:  :lol:

fmas

Παιδάκια ετοιμάζομαι σιγά σιγά να σκάσω μύτη στην Αθήνα.... Θα σας ενημερώσω εκτενέστερα......  :)  :)  :)  :)  :)

sun-sweet

Θα έγραφα στην κόρη μου:Είσαι ότι πολυτιμότερο υπάρχει για μένα στον κόσμο, θα προσπαθήσω να μην σε απογοητεύσω ποτέ, κι αν κάποιες στιγμές σε μαλώνω και κάνω τα ματάκια σου να δακρύζουν και τα χειλάκια σου να σουφρώνουν απο λύπη να ξέρεις ότι εγώ πονάω πιο πολύ εκείνη την ώρα, αλλά πρέπει να σου διδάξω ότι δεν είμαστε μόνοι στον κόσμο άρα ότι κάνουμε έχει αντίκτυπο και στους γύρω μας, θέλω να μάθεις να μοιράζεσαι, δεν θέλω να μου γίνεις υπερόπτρια και εγωπαθής, γιατί θα πληγωθείς πολύ στην ζωή σου. Για μένα είσαι μοναδική, δεν είσαι όμως και για όλον τον κόσμο καρδιά μου, πρέπει να σε πονέσω τώρα για να μάθεις... Σ'αγαπώ καρδούλα μου, αυτό να μην το ξεχνάς ποτέ.

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "fmas"Παιδάκια ετοιμάζομαι σιγά σιγά να σκάσω μύτη στην Αθήνα.... Θα σας ενημερώσω εκτενέστερα......  :)  :)  :)  :)  :)

fmas mhn ksexaseis na fereis tis shmeiwseis apo to diplano topic ... mhn meinw me apories pali  :?  :?

Ntama

Ποιζονάκι μου...... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Φασμάκο σε περιμένωωωωωωωωωω με τα χίλια!!  :)  :)

Sun sweet το γράμμα σου είναι εκπληκτικό... Συγκινητικότατο!!!

PoiSoN_GiRL

loipon apofasisa na vgalw sti fora to teleutaio mou gramma .... (to sunetaksa me polu kopo fetos ta xristougenna kai gia na deite ti kalh pou eimai 8a sas dwsw kai tin apantish pou phra.... ki opoios anteksei...)

Dear Santa,
Do you see us when we're sleeping, Do you really
know when we are awake, like in the song?
Your friend
PoiSoN_GiRL

Dear PoiSoN_GiRL,
Are you really that stupid?
I hope my reindeer crash into your window and
trample your family in their sleep for having
such a stupid child!

P.S. I'm skipping your house.
Santa

minoraki

πολυαγαπημενο μου παιδι,
σου γραφω αυτο το γραμμα για να σου πω το ποσο πολυ χαιρομαι με την προοδο της υγειας σου....ξερω παρα πολυ καλα, γιε μου, την τεραστια προσπαθεια που κανεις....ξερω παρα πολυ καλα, το ποσο πολυ υπεφερες και ποσο πολυ ηθελες να ξαναγυρισεις και παλι πισω στην αληθινη ζωη....εγω, αγορι μου, ειμαι εδω....κοντα σου....μαζι κανουμε αυτη την προσπαθεια και ξερεις με τι αγωνια περιμενω καθε φορα να ακουσω την καλη ειδηση....θελω να κοιταξω τα ομορφα γαλανα σου ματια και να τα δω και παλι  να μου χαμογελουν....θελω να ακουσω το υπεροχο γελιο σου να γεμιζει και παλι το σπιτι μας....οταν εφυγες, πηρες μαζι σου και ολοκληρη την ψυχη μου....η καρδια μου βουλιαξε τη στιγμη που εβλεπα το αεροπλανο να απογειωνεται....τα ματια μου ειναι παντοτε γεματα δακρυα οταν σκεπτομαι αυτη τη στιγμη....υποσχεθηκε ο ενας στον αλλον οτι θα ξαναβρεθουμε και παλι, για να ξεκινησουμε την ζωη μας απο την αρχη....το ξερεις, γιε μου, οτι σε περιμενω....οσο διαστημα θα λειπεις η σκεψη μου, η καρδια μου, η ψυχη μου θα βρισκεται κοντα σου και θα σου συμπαραστεκομαι απο μακρυα στο δυσκολο αγωνα που δινεις.....εισαι πολυ μακρυα μας, ομως ολοι μας και εγω και ο πατερας σου και οι αδελφες σου, σε περιμενουμε....αγορι μου, γιε μου, ψυχη μου....ευχομαι να γυρισεις υγειης, δυνατος και ομορφος ετσι οπως ακριβως ησουν οταν σε εφερα στον κοσμο....σε περιμενω, πολυαγαπημενο μου παιδι....φιλια πολλα....η μητερα σου!

214 Επισκέπτες, 1 Χρήστης