Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 650
  • Total: 650

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΑΣ!

Ξεκίνησε από Anonymous, Μάρτιος 10, 2005, 06:27:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

fmako μην την κολαζεις καλε! ειναι υπο περιορισμο...... :D

minoraki

:(  :(  :(  δεν υπαρχει η φιστικια....παλι ημιτελης εμεινα..... :?  :?  :?  :?:  :?:

PoiSoN_GiRL

fmas !!!! se agapisa !! 8elw fountoukiaaaa (ferte mou thn fountoukia oloklhrh !) an kai eimai upo periorismo ... kommatia na ginei! mia zwh thn exoume ! kisses piase mia lacta kai tria kila galaktompourekaki  :mrgreen:

kap

Όχι συκιά ρε gamoto μου θίγεται ο ανδρισμός, πάω κάπου να κλάψω.

PoiSoN_GiRL

kap min ptoeisai agori mou ... einai mia kalostimenh apath olo auto.. den vlepeis ta dika mas xalia ..?  :shock:  :shock:

Anonymous

Παράθεση από: "rickymartin":twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: Γωγώ το οτι θα μας έβγαζες και .........συκιές, δεν το φανταζόμουνα :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: Gikama, παρεούλα τα δυό μας εμεις να  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: όλη μέρα.

Αντρέα μου δεν σας έβγαλα εγώ συκιά.... δες παραπάνω τι γράφτηκε και μετά μου λες  ]

KiSSeS

re paidia emena 8a mou peis auto to SFENDAMOS ti einai?????????????????????????????????  

]

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ΓΑΥΡΟΣ (Καλή γεύση)
της ψυχρής ομορφιάς, νοιάζεται για την εμφάνισή του και την κατάστασή του, καλή γεύση, δεν είναι εγωιστής, κάνει την ζωή όσο πιο άνετη μπορεί να γίνει, καθοδηγεί μία λογική και πειθαρχημένη ζωή, ψάχνει για ευγένεια και αναγνώριση σε έναν αισθηματικό σύντροφο, ονειρεύεται ασυνήθιστους εραστές, είναι σπανίως χαρούμενος με τα αισθήματά του, δυσπιστεί τους περισσότερους ανθρώπους, δεν είναι ποτέ σίγουρος για τις αποφάσεις του, πολύ ευσυνείδητος.

wraia ta leei o suggrafeas alla na rwtisw kati me to ptwxo mou mualo ... YPARXEI DENTRO POU NA LEGETAI GAYROS ???  :roll:  :roll:  :roll:

(na perasw kai sto parasun8hma : THRYLE GIA PARTH SOU THRYLE MAZI SOU EMEIS OI ARRWSTOI OI OPADOI SOU !! O/ O/ O/ )

Είναι καινούριο δέντρο αυτό καλή μου.... Πρωτοποριακό  ]

KiSSeS

Παράθεση από: "KiSSeS"re paidia emena 8a mou peis auto to SFENDAMOS ti einai?????????????????????????????????  

]

pei oxi peis..... xexex ]

KiSSeS

Παράθεση από: "KiSSeS"
Παράθεση από: "KiSSeS"re paidia emena 8a mou peis auto to SFENDAMOS ti einai?????????????????????????????????  

]

pei oxi peis..... xexex ]

isws h ekfrash einai pio oloklhrwmenh me to]

PoiSoN_GiRL

Anonymous

kisses μου,
Ο Σφένδαμνος είναι ένα δέντρο κάτι σαν το φοίνικα.
Βγάζει έναν πολύ γλυκό χυμό από τον κορμό του, ο οποίος συλλέγεται όπως το ρετσίνι από το Πεύκο ή όπως η μαστίχα.
Ο χυμός λοιπόν είναι πολύ πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
Ο σφένδαμνος λοιπόν χρησιμοποιείται σαν υποκατάστατο ζάχαρης ( λόγω της γλυκιάς του γεύσης ), σε καφέ, τσάι, ζαχαροπλαστική και μαγειρική. Επίσης είναι ένας καλός χυμός στο να κάνουμε μία κούρα ( καλή αποτοξίνωση ) του οργανισμού μας έτσι ώστε όχι μόνο να καθαρίσουμε κάποια βασικά όργανα τους σώματός μας αλλά και να βοηθήσουμε στον έλεγχο του βάρους μας ( χάνοντας κιλά ), χωρίς παρενέργειες και άλλες ανεπιθύμητες επιδράσεις.
Περισσότερα θα σου πω από κοντά αν έχεις απορία   ]

KiSSeS

Παράθεση από: "gavrina"kisses μου,
Ο Σφένδαμνος είναι ένα δέντρο κάτι σαν το φοίνικα.
Βγάζει έναν πολύ γλυκό χυμό από τον κορμό του, ο οποίος συλλέγεται όπως το ρετσίνι από το Πεύκο ή όπως η μαστίχα.
Ο χυμός λοιπόν είναι πολύ πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
Ο σφένδαμνος λοιπόν χρησιμοποιείται σαν υποκατάστατο ζάχαρης ( λόγω της γλυκιάς του γεύσης ), σε καφέ, τσάι, ζαχαροπλαστική και μαγειρική. Επίσης είναι ένας καλός χυμός στο να κάνουμε μία κούρα ( καλή αποτοξίνωση ) του οργανισμού μας έτσι ώστε όχι μόνο να καθαρίσουμε κάποια βασικά όργανα τους σώματός μας αλλά και να βοηθήσουμε στον έλεγχο του βάρους μας ( χάνοντας κιλά ), χωρίς παρενέργειες και άλλες ανεπιθύμητες επιδράσεις.
Περισσότερα θα σου πω από κοντά αν έχεις απορία   ]

κουκλα μου... συμφωνα με αυτα..... τοτε ειμαι ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΧΤΗ!!!!!!

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!! επιτελους κατι καλο που ακουσα σημερα!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

SmoutS!

:lol:  :oops:

PoiSoN_GiRL

emena 8a mou pei kaneis ti einai telika o GAUROS ??? (parakalw na episunapsete kai apodeiktika stoixeia na parw tekmiriwmeni apantish)  :roll:

Anonymous

ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΧΤΗ!!!!!!

είσαι έτσι κι αλλιώς, απλά το δέντρο στο επιβεβαίωσε !   ]

650 Επισκέπτες, 0 Χρήστες