Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,410
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 538
  • Total: 538

kAmA SoUTRa Gia pRoXwRHmEnOUS !!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μάρτιος 11, 2005, 10:30:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

σνιφ ! τιποτα δεν μου εχει πει το Λιλακι !!
Τωρα για να καταλαβω .. ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ ??  :roll:  :roll:  :roll:

Υ.Γ. κομπλιμεντα δεν κανω .. τωρα αν σε ζουζουνιζω λιγουλακι μην δινεις σημασια .. ειναι του χαρακτηρα μου αυτο δεν το κανω για να σε ψαρωσω μωλεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :cry:  :cry:  :lol:  :lol:

τα σεβη μου κι εμενα freak (ετσι για να μαθεις !)  :P

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"σνιφ ! τιποτα δεν μου εχει πει το Λιλακι !!
Τωρα για να καταλαβω .. ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ ??  :roll:  :roll:  :roll:

Υ.Γ. κομπλιμεντα δεν κανω .. τωρα αν σε ζουζουνιζω λιγουλακι μην δινεις σημασια .. ειναι του χαρακτηρα μου αυτο δεν το κανω για να σε ψαρωσω μωλεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :cry:  :cry:  :lol:  :lol:

τα σεβη μου κι εμενα freak (ετσι για να μαθεις !)  :P

ma ayto lew k egw....oti ayta ta ''zouzounismata'' pou les ta 8elw k gw...einai tou xarakthros mou. pws sympe8eriasame me thn lila les? logw toy oti htan naziara.....aaaaaaaante dwse pswmi leme........

PoiSoN_GiRL

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ! ε πες το ετσι .. με τρομαξες .. μου εκοψες και τη φορα ..  (σνιφ!) πανω που ειχα μπει στην μικρη περιοχη και ετοιμαζομουν να σουταρω .. τσουπ κλωτσια και παρτην ανασκελα την PoiSoN_GiRL ..  :?
Τωρα που εχω και την συγκαταθεση σου μη μασας καθολου !! Ελα να ζουζουνιαστουμε darling θα καταντησουμε !!  :lol:  :lol:  :lol:
Να αρχισω απο σημερα τα γουτσου γουτσου ή να περιμενω να γνωριστουμε καλυτερα ?? ( κατα τις 12 που θα ξυπνησω για πρωι εννοω !!) λολ !
μακια μουκια στα μουτρακια σου συντροφε ζουζουνε ! λολ
 :lol:  :lol:  :lol:

ksenixths

xaxaxaxaxaxax perastika sou twra freak 8)  8)  8)  8)

ta htheles kai twra tha ta patheis leme :P  :P  :P  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

Μην μου τρομαζεις τον νεο μου φιλο μικρο μου ποντικακι ενταξει ??????
τοσο κοπο εκανα να τον ''ξεψαρωσω'' που λεει κι ο ιδιος ! λολ
και να χαιρεσαι που κανω νεους φιλους γιατι διαφορετικα το βαρος θα επεφτε αποκλειστικα σε εσενα .. και ειμαι χοντρουλα εγω ενταξει ?? 48 ολοκληρα κιλα κουβαλαω λεμε !! αν καθισω πανω σου παιζει και να σε ισοπεδωσω ! λοοοοοοοολ
μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια !

ksenixths

se mena??!?!?!?!?! :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
oxi se parakalw kane ki alloys filous amesws :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

den to antexw tetoio barros :!: mhn me iswpedoneis

PoiSoN_GiRL

λολ !  :lol:  :lol:
αχμμ .. γιατι γελαω το απροσαρμοστο ??
Με ειπε χοντρη ??  :shock:  :shock:  :shock:

Αν υποψιαστω οτι με ειπες χοντρη ... θα κλειστω στον εαυτο μου και ο μονος φιλος που θα εχω θα εισαι εσυ ... μηπως θελεις να διορθωσεις την τελευταια δηλωση σου ?? (τωρα που προλαβαινεις δηλαδη .. πριν παθω το συνδρομο ''μπετονιερα'' )  :P

ksenixths

xmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
twra me bazeis se skepseis :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

freak

ksenyxth mia filikh symboulh....an mia gynaika anafer8ei pote sta kila ths H AGNOHSE TO H ALLAKSE AMESWS 8EMA......H empeiria mou k h fysh h idia mou exei deiksei oti se ayto to 8ema den yparxei swsth apanthsh. EINAI OLES LA8OS.
Filika panta.

poison ksekina giati an perimeneis na gnwristoume kahkame.....dwse twra k krata k ligo gia otan pame gia mpyres...kata ta alla dwse.

ksenixths

freak symfwnw palikari mou alla ayta einai gi'aytous pou exoun myalo :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

egw den kserw tetoia leksh.mou einai agnwsth :D  :D  :D  :D

egw eimai apo allo anekdoto leme :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Evitaki

pali me tis gynaikes ta balane........... :?  :?  :?  :?  :?

freak

Ti pali mwre......amesws na synaspis8eite k na organw8eite......katw oi antres k oi gynaikes k o polemos metaksy twn.

Evitaki

poios polemos kale moy?
egw den blepw kanenan polemo.........
 :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

freak μην το γενικευεις το θεμα !!!!!!!!!! εγω δεν συνασπισθηκα με κανεναν (ωραια λεξη .. αναρωτιεμαι αν υπαρχει κιολας λολ)
Οργανωνομαι ομως να σου κανω ζουζουνοντου !! λολ

Υ.Γ. πειραζει αν αντικαταστησουμε τις μπυρες με τεκιλες ?? δεν τις αντεχω τις μπυρες .. εχουν ανθρακικο λοοοοοοοοολ ! χικ !  :drunken:

PoiSoN_GiRL

Πολυ αντικουκου εχει πεσει τελευταιως ...
να ανησυχησω ??  :roll:  :roll:

538 Επισκέπτες, 0 Χρήστες