Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 539
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 568
  • Total: 568

kAmA SoUTRa Gia pRoXwRHmEnOUS !!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μάρτιος 11, 2005, 10:30:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

skou70

twra meta to add reply egw ti grafw???????????? :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

antikoukou?????? to koukou pou einai?  :shock:  :shock:

PoiSoN_GiRL

[size=18]KoUkOU is everywhere !![/size]  :lol:  :lol:

(τωρα παταω υποβολη ??)  :shock:

skou70

gmt kai emena pws den me enimerwse kaneis kai psaxnw olo to site na to vrw??????? :shock:  :shock:  :shock:

(pou stadiala einai ekeino to quote pou nai kai trendy??????????)

PoiSoN_GiRL

skou στην πρωτη σελιδα του θεματος εχω επισυναψει και φωτογραφικο υλικο (λολ)  :P

(το quote -που ειναι και trendy- βρισκεται πανω δεξια ... )  :wink:

freak

synaspizw= enwnw pollous mazi gia koinh amyna k epi8esh. aaaaaaaaara loipon poison yparxei to synaspis8eite.

tekiles den pinw.......alla ok as allaksoume tis mpyres k 8a brw na piw kana daquiri kana malibu.........ola ta sxetika pou 8a exe to american bar.

freak

PoiSoN_GiRL

ινταξ !!
ωραια μου τα λες φιλτατε ! λολ Αυτο σημαινει πως οποιαδηποτε απορια εχω θα μπορεις να μου την λυνεις ??  :lol:  :lol:

Υ.Γ. το ''απορια'' γραφεται με ''ι'' ή με ''οι'' ??  :P  :P  :shock:  :shock:

skou70

auto to kama soutra exei kammia sxesi me ta ferta-sourta??? :shock:  :shock:  :shock:

PoiSoN_GiRL

skou ειναι ταυτοσημες εννοιες .... Επισης ταυτιζεται και με το ''σουξου-μουξου-μανταλακια'' και με το ''κικιρικου-κουκου-κουκου''
Ευχομαι να βοηθησα λιγο ...  :shock:

fmas

Αναφορικά με το αντικούκου είναι ένας τεράστιος μύθος ο οποίος ακολουθεί τον Ελληνικό Στρατό λέγοντας ότι είναι μία σκόνη η οποία προστίθεται στο φαγητό του Έλληνα Νέου Στρατιώτη για να μην υπάρχει περίπτωση να νοιώθει ορέξεις για sex..........

PoiSoN_GiRL

αχμμμμ .. το εχω ακουσει κι εγω αυτο .. Ειναι μυθος ή πραγματικοτητα Γιαννακο ??  :shock:  :roll:

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ινταξ !!
ωραια μου τα λες φιλτατε ! λολ Αυτο σημαινει πως οποιαδηποτε απορια εχω θα μπορεις να μου την λυνεις ??  :lol:  :lol:

Υ.Γ. το ''απορια'' γραφεται με ''ι'' ή με ''οι'' ??  :P  :P  :shock:  :shock:

απορια = ελλειψη διεξοδου, αμηχανια, δυσχερια, εκπληξη που συνοδευεται απο αμφιβολια.

απορροια = επακολουθο, αποτελεσμα.

αλλες αποριες παρακαλω να απαντησω ως απορροια της ευρυμαθειας μου.  (ατςςςςςςςςςςςςςς..........).

PoiSoN_GiRL

λοοοοοοοολ !

αυτα ειναι ! αχμμμ... προς το παρον ειμαι κομπλε .. θα επανελθω με την επομενη απορια μου !! λοοοοοολ  :P  :P

Υ.Γ. 1 ατςςςςςςςςς !  :P

Υ.Γ. 2 τι ειναι το φλαμουρι ??  :shock:

freak

φλαμουρι = το δεντρο φιλύρα και το ξυλο του. αφεψημα απο το τηλιο, φυλλα του δεντρου αυτου.

ατςςςςςςςςςςςς  again.

skou70

exw kai egw mia aporia...ta mantalakia tii akrivws kanoun sto souskou mouskou??? :shock:  :shock:  :shock:

568 Επισκέπτες, 0 Χρήστες