Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,410
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 461
  • Total: 461

aDUnamiEs!!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μάρτιος 12, 2005, 06:55:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

χαχαχα! ναι, ξέρω, για΄αυτό ρώτησα!... σάμπως εγώ στη θέση σου θα θυμόμουν νομίζεις!? το έψαξα για να το μάθω! έχω και εγώ αυτό το γκούντα που με ταλαιπωρεί!!! lol

Καλά κάνεις, μην του πεις του περίεργου! οκ, κι εγώ είμαι περίεργη αλλά δεν φτάνω να βασανίζω τον κοσμάκη!  :evil: έχει και η περιέργεια τα όριά της!!

PoiSoN_GiRL

Λιλακι εντελως μεταξυ μας .. αυτο το συνδρομο γκουντα ποτε περιπου το παρατηρεις ? οταν δεν σε συμφερει κατι και πρεπει να ξεχασεις να απαντησεις ? (στο λεω γιατι εμενα τοτε μου ξεπεταγεται !! χαχαχαχαχα)
 :wink:  :wink:

(σουςςς .. αυτα εντελως μεταξυ μας οκ ?)  :wink:

Enia

χμμμ... ναι... σαφέστατα τότε...  :roll:
αλλά και όταν μου κάνουν μια δύσκολη ερώτηση, που δεν ξέρω να απαντήσω... κατά ένα περίεργο τρόπο, έτσι εντελώς ξαφνικά, ξεχνάω την ερώτηση! μη σου πω πως ξεχνάω και το γεγονός πω κάποιος κάπου κάποτε μου έκανε μια ερώτηση!
χάλια το γκούντα μου, χάλια!...

PoiSoN_GiRL

αχ ποσο πολυ σε καταλαβαινω !!
και το δικο μου γκουντα .. για κλαμματα ειναι !
χαιρομαι παντως που εχω την συμπαρασταση σου κι εδω ! σμουτςςςς !  :lol:

PoiSoN_GiRL

Υ.Γ. και μιας και το θεματακι μιλαει για αδυναμιες .. σου εχω πει ποτε οτι σου εχω μεγαλη αδυναμια ??  :lol:  :lol:

Ntama

Εγώ του έχω αδυναμία σε ένα "αγοράκι" ("αγοράκι" ετών 40 - τελος πάντων) πειράζει???  :lol:  :lol:  :lol:  8)  8)  8)

PoiSoN_GiRL

οχι βρε Μαρακι μου !! γιατι να πειραζει ? αν σε κανει ευτυχισμενη εσενα , εμας μας περισσευει !  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"οχι βρε Μαρακι μου !! γιατι να πειραζει ? αν σε κανει ευτυχισμενη εσενα , εμας μας περισσευει !  :wink:

κι'αν δεν έχω σ'αυτό το "αγοράκι" αλλά σε άλλο αγοράκι??? :lol:  :lol:

μην με παρεξηγείς... η ώρα είναι περασμένη... εγώ είμαι αγρυπνη.... καταλαβαίνεις εσύ από "μακροβούτια" στο βρυκολάκιασμα  8)  :wink:  :?

PoiSoN_GiRL

Δεν σε παρεξηγω καλο μου ! απλως με μπερδεψες .. την αδυναμια τελικα σε ποιο απο τα δυο αγορακια την εχεις ??  :roll:

Ntama

τώρα είναι πρωί και δεν λειτουργεί ο εγκέφαλος.... το βραδυ που θα είμαι τζι-τζι ξαναρώτα με  :roll:  :roll:  :shock:  :?  :lol:

PoiSoN_GiRL

λολ!
δεν ρωταω εγω βρε !! μονη σου θα ερθεις να μου τα πεις !  :P

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"λολ!
δεν ρωταω εγω βρε !! μονη σου θα ερθεις να μου τα πεις !  :P

σιχαμένοοοοοοοοοοοοοοοο  :lol:  :P  :P  :lol:  μάκια μακια μακιααααααααααααααααααα

PoiSoN_GiRL

σιχαμενο ??  :roll:  :roll:
θελεις δηλαδη να γινω Κατινα ??  :roll:

μπααααα .. θα κρατησω το σιχαμενο ! Το Κατινα δεν μου παει καθολου πιστεψε με !  :wink:

Ntama

Εδώ ο Αιχμηρός σε λέει λαμόγιο - εγώ σε υπερασπίζομαι και
εγώ σε λέω "γλυκα" σιχαμένο και τα βάζεις με μένα???   :roll:  :roll:  :roll:

Καφέ ηπιες??? αντε πιες έναν και θα σου δώσω εγώ την συνταγή χωρίς υποπτες ουσίες...  :P

PoiSoN_GiRL

με λεει λαμογιο αλλα κατα βαθος ξερει οτι δεν ειμαι !! λοοοοοολ

Υ.Γ. ηπια 3 καφεδες .. μην μου πολυκολατε γιατι τα νευρα μου παιζουν βιολι ! λοοοοοοοοοοοοοοοολ  :P

461 Επισκέπτες, 0 Χρήστες