Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 410
  • Total: 411
  • Leon

SeX RevOLuTiOn !

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μάρτιος 12, 2005, 07:15:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"
Παράθεση από: "freak"αιχμηρε επειδη δεν εχω καταλαβει....στο 2 μιλας προσωπικα η γενικα;
φρικ επειδη ουτε εγω εχω καταλαβει...

το συμπερασμα το εβγαλες μονος σου η στο 'ποτισε' αλλος-η οτι μιλαω προσωπικα???
διαβασε το θεμα απο την αρχη κ δες κ την τοτε θεση μου!!!!

αγαπητε αιχμηρε δεν μου ποτισε κανεις τιποτα. λεγοντας προσωπικα εννοω αν μιλας απο εμπειρια η απλα εκφραζεις την αποψη σου στο συγκεκριμενο θεμα.

αλλα οταν λες "ομολογια 2η)..δεν ισχυει το παραμυθι που λενε "δεν το βλεπω κρεας μπαινει κρεας βγαινει"... θελω συναισθημα για να λειτουργησω!!! "  χρειαζεται καποιος/α να μου υπαγορεψει τι θα πω; μονος σου μου δειχνεις τον δρομο. κ σε ξαναρωταω αυτη η αντιμετωπιση ισχυει κ στους αντρες η ο αντρας δικαιουται να το δει ως 'τρυπα να 'ναι κ οτι να 'ναι''; η μηπως το σεξ ειναι ηθικο κ σωστο μονο οταν εχει συναισθημα; για την ορμεμφυτη ζωοδη καυλα κ μονο δεν μπορει να γινει, απαλαγμενο απο συναισθηματα; (παντα με συναινεση κ των δυο η οσων συμμετεχουν τελοσπαντον).

freak

ευχαριστω για την κατανοηση σχετικα με τα quotes κ αιχμηρε αν εχω παρανοησει κατι σε ολα αυτα που ειπες ειμαι προθυμος να επανορθωσω.

συντροφικα.

freak

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"εχεις ακουσει πολλους αντρες να λενε οτι
ντυνοντε προκλητικα για την γυναικα τους
ή μηπως εσυ το πιστευεις αυτο το παραμυθι?

κατι αναλογω ειναι κ αυτη η περιπτωση..
το οτι οι γυναικες ειναι εκεινες που οταν πεσουν σε καποιον
που τους μαμησε την ψυχολογια κολλανε κ σακουλιαζουν
ολους τους αλλους ενω οι περισσοτεροι αντρες δεν το κρατουν απωθημενο
σου λεει κατι???

κ παλι διαφωνω πληρως μαζι σου. εχω ακουσει αντρες που φορανε κολλητα ρουχα για να δειξουν τα μουσκουλα τους.... εχω ακουσει γυναικες να λενε πως ντυνονται προκλητικα για τον αντρα τους. το πρωτο εχει να κανει με την ελευθερια του αντρα να δειχνει την ρωμη του κ το δευτερο με την αντιληψη οτι η γυναικα πρεπει να κανει τα παντα για τον αντρα της κ να στεκεται διπλα του ως τροπαιο.  καταλαβαινω την αναγκη μιας γυναικας να νοιωθει ελκυστικη. ολοι μας εχουμε αυτην την αναγκη. το οτι μια γυναικα φαινεται ελκυστικη μονο αν φοραει ελαχιστα ρουχα μην το ριχνεις στις γυναικες αλλα στα κοινωνικα προτυπα κ στην αντιληψη του αντρα περι γυναικειας ομορφιας. δεν ειναι ολες οι γυναικες σαν του Marie Claire. ειναι ομορφοτερες.

τωρα σχετικα με τον στιγματισμο που αφηνει η προηγουμενη σχεση διαφωνω πληρως. δεν υπαρχει αντρικος κ γυναικειος τροπος χειρισμου της αποριψης αλλα ο καθενας κ η καθεμια απο εμας εχει τον δικο του/της τροπο.

--AIXMHROS--

στο 1ο σκελος πηρες λαθος δρομο..

στο 2ο αναφερθηκα σε προσωπικες εμπειριες
αλλα κ παρα πολλων φιλων-γνωστων-αγνωστων....

freak

ποιο ειναι το πρωτο σκελος; γινε λιγο πιο συγκεκριμενος.

PoiSoN_GiRL

γιουχου !!!! ηρθα κι εγω !! επειδη ειμαι τεμπελιτσα και νυσταζω δεν θα διαβασω τωρα τι εχετε γραψει (θα τα διαβασω το βραδυ που εχω πνευματικη διαυγεια !) θα σχολιασω δυο πραγματακια ομως που ετυχε να τσιμπησω στα πεταχτα !!

1) σε ποιο σημειο ειναι δυσνοητο το κειμενακι μου ?
2) διαφωνω με την λεξη ''μισογυνισμος'' που διαβασα και εξηγω το γιατι : το θεμα αναφερεται στην γυναικεια σεξουαλικη ''απελευθερωση'' και εγω η ιδια ζητησα να μιλησετε γιαυτην ! Ξεκινησα με δεδομενη την ανδρικη ''απελευθερωση'' οποτε το να μιλησετε αποκλειστικα και μονο για τις γυναικες (ειτε θετικα ειτε αρνητικα) θελω να πιστευω οτι δεν θεωρειται μισογυνισμος ..

Υ.Γ. θα επανελθω το βραδυ και υποσχομαι να διαβασω και τις απαντησεις σας προσεκτικα ωστε να μπορω να απαντησω με μεγαλυτερη σαφηνεια !

:P  :P  :P

freak

το να εκφρασεις απολυτα σχολια, για καποιους ισως κ απαξιωτικα, ειναι μισογυνισμος. το συγκεκριμενο σχολιο εμενα μου φανηκε απαξιωτικο κ για αυτο το σχολιασα αναλογα.

freak

το δυσνοητο πηγαινε στο πως το εχεις γραψει κ οχι στο νοημα... μαλλον αλλη λεξη θα ταιριαζε καλυτερα.

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "freak"το δυσνοητο πηγαινε στο πως το εχεις γραψει κ οχι στο νοημα... μαλλον αλλη λεξη θα ταιριαζε καλυτερα.

ποια λεξη θα ταιριαζε καλε μου ? μιλα ντε ! μην σου τα βγαζω με το τσιγκελι ενα ενα ! αιντε και θελω να παω να κοιμηθω λεμε ! λολ

freak

PoiSoN_GiRL

ε ? δεν σχολιαζεις το οτι νυσταζω ή την λεξη ? γιατι με μπερδευει αυτο το παιδι ?  :roll:

Enia

phgaine bre zouzounaki koimisou, kai ta leme to bradaki me thn hsuxia mas..

(ki egw bariemai na diabazw twra!!! ase pou exoume sthseis karteri kai den prolabainw tis kainouries dhmosieuseis! an einai pame na ta poume sto chat wre palikaria!)  :P

kalhnuxtoules!!!

PoiSoN_GiRL

αφου το λεει το φιλεναδουμπι μου κατι παραπανω θα ξερει !
λοιπον φευγω ησυχη !  :lol:  :lol:  :lol:
καληνυχτουμπεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και μακια μουκια πολλααααααα !!  :lol:  :lol:  :lol:  σα τα πουμε το βλαδιιιιιι !  :wink:

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "freak"ποιο ειναι το πρωτο σκελος; γινε λιγο πιο συγκεκριμενος.

γινε πιο προσεκτικος σε αυτα που γραφω...
μην γραφωσβηνω οσα εχω πει 2-3-4-10 φορες..
θα μας δαγκωσει ο συντονιστης....

PoiSoN_GiRL

οπα ναι !! ειμαι και συντονιστρια !! δαγκωνω κιολας ?? αυτα δεν μου τα ειχανε πει οταν μου ζητησανε να γινω συντονιστρια ...  :roll:

Κωσταααααααααααααααααααααααααααα ! λολ
για ενημερωσε με σε παρακαλω .. δαγκωνω ή μονο γρυλιζω ?? λολ  :P  :P

410 Επισκέπτες, 1 Χρήστης