Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 325
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 321
  • Total: 321

ΝΑΥΑΓΟΣ ΣΕ ΕΡΗΜΙΚΟ ΝΗΣΙ....

Ξεκίνησε από Ntama, Μάρτιος 15, 2005, 02:35:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Παράθεση από: "See_Me"[ Στο έχω πει κόσμια, ευγενικά, με το γάντι..μα δε θέλεις να το καταλάβεις...ας στο πω στη γλώσσα (όχι τη γουρουνίσια, τη μητρική των αντρών) που ίσως καταλάβεις...
]

ΣΕΕ - ΜΕ?????  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  

Ntama

Θέλω και γώ κουβαδάκι για την παραλία....  ]

See_Me

Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "See_Me"[ Στο έχω πει κόσμια, ευγενικά, με το γάντι..μα δε θέλεις να το καταλάβεις...ας στο πω στη γλώσσα (όχι τη γουρουνίσια, τη μητρική των αντρών) που ίσως καταλάβεις...
]

ΣΕΕ - ΜΕ?????  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  

Ντάμα μου τι σε παραξένεψε καλήμ από το όλο κείμενο ]

See_Me

Παράθεση από: "Ntama"Θέλω και γώ κουβαδάκι για την παραλία....  ]

Θα σου πάρω και μαζί και τα πλαστικά αστεράκια,καρδούλες,ψαράκια για να κάνεις και δικά σου σχεδιάκια στην άμμο  ]

Ntama

Mε παραξένεψε... το

Ntama

Παράθεση από: "See_Me"
Παράθεση από: "Ntama"Θέλω και γώ κουβαδάκι για την παραλία....  ]

Θα σου πάρω και μαζί και τα πλαστικά αστεράκια,καρδούλες,ψαράκια για να κάνεις και δικά σου σχεδιάκια στην άμμο  ]

ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

See_Me

Παράθεση από: "Ntama"Mε παραξένεψε... το

Πάλιά, επί εποχής dc (datingclub) μου είχαν βγάλει το παρατσούκλι (που έγινε νικ μετά) Εξώγαμο του Διαβόλου.... ]

Ntama

[/color]

Τώρα το θυμήθηκα!!!  :wink:  :wink:  :wink:

Χαρουλίτα μου εσυ !!!  :D  :D

Anonymous

Άντε ας εγκαινιάσω το νικ αυτό ..Postάροντας την απάντησή μου, σαν Εξώγαμο πια  ]

ksenixths

kuria

τελευταία μου υποχώρηση... είσαστε ανεκτοί στο νησί μου για ένα ολόκληρο μισάωρο... (άντε για τα κορίτσια ένεκα που τους έχω αδυναμία, ο χρόνος παραμονής τους μπορεί να προσαυξηθεί κατά ημίσεια ακόμα ώρα.. )      :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Ntama

Παράθεση από: "kuria"τελευταία μου υποχώρηση... είσαστε ανεκτοί στο νησί μου για ένα ολόκληρο μισάωρο... (άντε για τα κορίτσια ένεκα που τους έχω αδυναμία, ο χρόνος παραμονής τους μπορεί να προσαυξηθεί κατά ημίσεια ακόμα ώρα.. )      :roll:

Κυρία μου, θα με πετάξεις και μένα μετά το μισάωρο???  :roll:  :roll:  :roll:  Το Νταμουλίνι σου???  :roll:  :roll:  :roll:  :?:  :?:

Ntama

Σεε-μούλα δεν αρνουμαι τίποτα!!! (τολμάω????  :P  :lol:  :lol:  :wink: )

See_Me

Παράθεση από: "Ntama" [/color]

Τώρα το θυμήθηκα!!!  :wink:  :wink:  :wink:

Χαρουλίτα μου εσυ !!!  :D  :D

Χ. ]

Anonymous

Παράθεση από: "Ntama"Σεε-μούλα δεν αρνουμαι τίποτα!!! (τολμάω????  :P  :lol:  :lol:  :wink: )

321 Επισκέπτες, 0 Χρήστες