Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 233
  • Total: 234
  • Leon

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ

Ξεκίνησε από Teo, Μάρτιος 17, 2004, 08:31:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teo

"Βρισκόμαστε στη χώρα των παραμυθιών (Πώς; Δεν το είχατε προσέξει. Στο σμαραγδένιο κάστρο της ωραίας Κοιμωμένης οι αράχνες έχουν υφάνει παχιά πέπλα πάνω στα εβένινα έπιπλα και τις αλαβάστρινες κολόνες ενώ ο βασιλιάς, η βασίλισσα, οι αυλικοί και ο τζουτζές κοιμούνται ανενόχλητοι. Στο κρυστάλλινό της κρεβάτι η πριγκίπισσα κοιμάται απαλά ενώ τα κατάξανθα μαλλιά της που μεγαλώνουν ανεξέλεγκτα αποκαλύπτοντας τις ολοένα και πιό καστανές τους ρίζες προδίδουν πως και αυτή βαμμένα τα έχει, σα δεν ντρέπεται. Όλα είναι στάνταρ στο δωμάτιό της, η πιστή της Βάγια και παρθενοφύλακας ροχαλίζει σαν τον Βλαντ (κάτι ξέρω εγώ ) ενώ στο βάθος διακρίνεται η μοιραία ρόκα, καλυμμένη και αυτή από αράχνες, σκόνη και μπαμπακούρα.

Έξαφνα, σκάει μύτη ο πρίγκιπας. Ψηλός, γεροδεμένος, με ζυγωματικά, φαρδειές πλάτες και μία καλή θέση στο Δημόσιο γυρίζει την παραμυθοχώρα και ψάχνει να λύσει την μπακουροσύνη του ο άνθρωπος. Με το σπαθί προτεταμένο (ωπ, φαλλικό σύμβολο!) μπαίνει προσεκτικά στην κάμαρα της νέας (γιατι; για να μην την ξυπνήσει; Μπουχα-χα!) και θαμπώνεται από την παραμυθένια ομορφιά της. Βλέπει και τη Βάγια που είναι πιό «προικισμένη» αλλά τελικά διαλέγει τη μικρή, σου λέει καλύτερα το πιπίνι να το έχω και του χεριού μου. Ο πρίγκιπας, ακριβώς όπως και εμείς, έχει διαβάσει το παραμύθι οπότε ξέρει καλά τί να κάνει. Ετοιμάζεται λοιπόν να δώσει το μοιραίο φιλί που θα στείλει την καλή του πίσω στον κόσμο των ξυπνητών και τον μικρό Γιωργάκη που ακούει το παραμύθι επιτέλους για ύπνο.

Όμως να που τον πιάνει σύκρυο.Παιδί της μεταμοντέρνας και ψυχολογόπληκτης φεμινιστοπαθούς εποχής μας καθώς είναι αφήνει το μυαλό του να κατακλυστεί από μαύρες σκέψεις: «Ναι, αλλά είναι σωστό να φιλήσω μάι κοπέλα από το πρώτο ραντεβού; Κι αν δεν με θέλει; Θα αντέξω να φάω χυλόπιτα; Μήπως θα ήταν καλύτερο να βγούμε μαζί μερικές φορές για να βεβαιωθώ ότι δεν την παίζει και κανένας άλλος; Κι αν μου κάτσει τώρα και με παρατήσει μετά; Κι αν ξυπνήσει έστω και για λίγο, με κοιτάξει απογοητευμένη και αλλάξει απλώς πλευρό συνεχίζοντας το ξέραμα; Πρέπει να σκεφτώ και να βρώ έναν τρόπο. Ίσως να φιλήσω τον τζουτζέ και να ξυπνήσω αυτόν για να μου τα πει καθότι η λαϊκή σοφία θέλει τον μικρό και τον τρελλό να λένε την αλήθεια. Αλλά πάλι μπορεί να παρεξηγηθώ. Αν τα ρίξω στη Βάγια για να την κάνω να ζηλέψει; Άσε μπορεί να φωνάξει «Ζουζούνι μου», να με αρπάξει και πώς ξεμπλέκεις μετά, καλύτερα να τα βαζα με το δράκο. Οπωσδήποτε δεν μπορεί να τη φιλήσω στα ίσια, φαίνεται τόσο αθώα μέσα στα δικολόρε μαλλιά της. Να εκμεταλευτώ την αθωότητά της και από κοτζάμ πρίγκιπας να καταντήσω Δράκος του Σέιχ Σού; Ή μήπως απλώς το παίζει αθώα;»

Κάνει λοιπόν να πιάσει το κινητό του για να της στείλει μηνυματάκι τύπου «ΚΟΙΜΑΣΑΙ; ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑ» αλλά και πάλι του φαίνεται πολύ νερόβραστο. Μήπως η φύση του άντρα είναι να λειτουργεί ως κυνηγός; Μήπως πρέπει απλώς να ορμήξει και να τα παίξει όλα για όλα; Αλλά πάλι, η πριγκίπισσα του αρεσει πάρα πολύ, θα αντέξει την απόρριψη- ή έστω ένα χασμουρητό; Η μήπως η γκόμενα είναι από αυτές τις βλαμμένες (γιατί υπάρχουν και δεν δέχομαι διαφορετικές γνώμες) που απλώς γουστάρουν να ρίχνουν χυλόπιττες, δεν κάνουν τίποτα με κανέναν (ας ειν και πρίγκιπες) και προτιμούν να κοιμούνται σαδιστικά τον ιερό ύπνο των Φαραώ;

Μην βιαστείτε να πείτε «αν δεν δοκιμάσει δεν θα μάθει ποτέ». Ο ήρωάς μας είναι ευαίσθητη, παραμυθένια ψυχή, έχει πέσει σε πολλές κοιμωμένες που παρέμειναν κοιμωμένες στη ζωή του και τα έχει δει όλα και επιτέλους υπάρχουν αρκετές πιθανότητες η δεσπονίς να είναι μία τέτοια. Και για να τελειώνουμε, όταν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κοιμάται τον ύπνο του δικαίου πώς καταλαβαίνεις αν όντως κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ή απλώς περιμένει να την ξυπνήσεις με ένα φιλί; Ποιό είναι το λεπτό όριο ανάμεσα στον επίμονο και τον καραγκιόζη; Υπάρχει τρόπος να ξυπνήσει κάποιος κάποιαν χωρίς να γίνει ρεζίλι;

Στην αρχή ξεκινήσαμε ως αγνά και ευαίσθητα παιδία που επιχειρούσαν τη σταδιακή προσέγγιση. Όταν εμφανίστηκαν από το πουθενά οι τύποι που μας άρπαξαν αυτές που ψήναμε με σταδιακή προσέγγιση μετατρέποντάς μας σε κολλητούς τους καταραστήκαμε τη μοίρα μας και τους τύπους και αποφασίσαμε πως οι γυναίκες θέλουν άντρες, πάει και τελειώσε κάνοντάς παντιέρα μας την αρχή της διεκδίκησης. Μετά είδαμε πολλά αγοράκια να τα ρίχνουν εκεί που δεν τους έπαιρνε με τίποτα και να γίνονται ρεντίκολο και πολλά κοριτσάκια να τους φτύνουν και να το παίρνουν και επάνω τους σε βαθμό που να θέλουν πνίξιμο. Στη συνέχεια βγάλαμε το συμπέρασμα πως η γυναίκα αν θέλει σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις την περί ης ο λόγος ο πολύς περίφημη επίθεση και αν δεν θέλει ξέρει να σε στέλνει για βρούβες. Μετά πάλι γνωρίσαμε αρκετές νέες που ωρύονταν πως αδυνατούν να βρούν τον τρόπο να προκαλέσουν την κίνηση του αρσενικού βεβαιώνοντας ταυτόχρονα πως δεν τις παίρνει να προχωρήσουν πιό άμεσα γιατί θα γίνουν ρόμπες. Αν όλα αυτά ακούγονται μπλεγμένα θα είναι επειδή είναι όντως μπλεγμένα. Το ζήτημα όμως είναι τί γίνεται από εδώ και εμπρός, έτσι που έχουν μπερδευτεί οι ρόλο και γιγαντωθεί οι εγωισμοί! Ρίχτε κι εσείς τον οβολό σας στο καπελάκι της επίλυσης του όλου μπερδέματος...

Μην βγεί κανείς όμως και πεί πως είμαι ο πρίγκιπας του παραμυθιού. Ένα παράδειγμα φέρνουμε και αναζητούμε λύση στο πολύκροτο πρόβλημα της πρώτης κίνησης!"

Μπερδεμένοι πρίγκηπες ενός αληθινού παραμυθιού..αγοράκια..ωραίες κοιμωμένες και κοριτσάκια..τι λέτε λοιπόν

Kaciopea

You need to think less,...and get more sex!! :D  :D  :D

(kai go etsi skeftomai otan pernaei poly kairos!)

Teo

Παράθεση από: "Kaciopea"You need to think less,...and get more sex!! :D  :D  :D

(kai go etsi skeftomai otan pernaei poly kairos!)

:twisted: Δεν σκέφτομαι πολύ..... Απλά νευριαζω εύκολα! Και καλύτερα η οργή μου να βγαινει στην "πέννα" παρα στην πραξη. Όσο για το τι χρειάζομαι......... Όντως ".....πάει λίγος καιρός" αλλά πάλι "...μόνος μου το πέρασα κι αυτό". :twisted:

:twisted: .....και να μην αφήνεις να περνάει πολύς καιρός. Τι διαλο..... Γυναικα είσαι αυτο ειναι ανεπιτρεπτο..... Να μιλάνε οι άντρες το καταλαβαίνω αλλα και συ!!!!  :twisted:

Kaciopea

.....my record....2,5 years.... :roll:

Teo

Παράθεση από: "Kaciopea".....my record....2,5 years.... :roll:

This is no record..... I think that you hate yourself.... and menkind too!
Anyway my opinion for these "matters" is a little diffrent. You will take a message real soon.... Bye for now!!!

riaghul

Το παραμυθι σου εχει οντως πολλες σημερινες αληθειες...
Οσο για τα λεπτα ορια ....."παιζουν" παντου...
Ολα στο οριο ειναι της αληθειας και του ψεμματος
Της χαρας και της λυπης
Της γοητειας και της απαγοητευσης.....
Ειναι το χειλος του γκρεμου....Παρα λιγο πεφτεις ..παρα λιγο ισορροπεις...
Και ξερεις ποσο μου αρεσουν τουτες οι προκλησεις...
  ( εχω βρεθει στη φυση σε θεση να κανω ενα αλμα(τακι) να περασω
 ενα χειμμαρο..Λιγο μεγαλυτερο και πεφτω στο γκρεμο..λιγο μικροτερο και πεφτω στο χειμμαρο..Ειναι το ακριβως που πρεπει να συμβει)
Ε!! αυτο με ηδονιζει..αυτο το ΑΚΡΙΒΩΣ...)
Θελω και προσπαθω να υιοθετω και στη ζωη μου ο,τι η φυση μου διδασκει..
Τωρα...τα records που μολις παραπανω αναφερθηκαν ..δεν εχουν σημασια
Οτι σε προκαλει..οτι σε ικανοποιει οτι πιο πολυ ποθεις στη ζωη σου..αυτο και εχεις..(Παντα θαρρω πως εχουμε αυτο που μας αξιζει..γιατι αυτοι ειμαστε..Τωρα ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?  ο καθεις ας σκεφτει για τον εαυτο του....)

Kaciopea

Παράθεση από: "Theodore Giannopoulos"

Anyway my opinion for these "matters" is a little diffrent. You will take a message real soon.... Bye for now!!!

Miso toys dipsasmenous gia prosoxi krites poy pairnoun poly sta sovara ton eayto tous.

Teo

Παράθεση από: "Kaciopea"
Παράθεση από: "Theodore Giannopoulos"

Miso toys dipsasmenous gia prosoxi krites poy pairnoun poly sta sovara ton eayto tous.

:twisted: Λυπάμαι πολύ αν σου έδωσα αυτη την εντύπωση. Δεν μου αρέσει να με κρινουν και δεν εχω κρινει ποτέ μου κανενα. Ο καθένας ειναι υπευθυνοσ για τις πραξεις του και για τη ζωή του. Μία φιλική συμβουλη την δέχομαι πάντα καλοπροαίρετα. Και αυτό θελω να πιστεύω ότι κάνουν και οι συνομιλητές μου. δεν χλευάζω ούτε κατακρίνω ποτε τα προβληματα των "φίλων" μου, έστω κι αν αυτοι είναι διαδικτυακοι. Τέλος πάντων εκ των υστέρων λυπάμαι πολύ αν με παρεξήγησες και σου ζητώ συγνωμη. :twisted:

Kaciopea

My dear man,....everything is not about YOU YOU YOU.
Kai den tithetai thema pareksigisis.
Eipes oti miso ton eayto mou kai tous antres.
An ayto den einai kritiki kai malista poly atopi mias kai den exoume gnoristei pote kai exoume antallaksei mono 2 diadyktiakes koyventes,tote ti einai?
Alla den me afora to ti pisteyeis kai to ti gnomi diamorfoneis...gelasa.
kai soy apanto TI miso.
pragma poy einai mia alitheia.ontos me kseneronoun oi kseroles kai aytoi pou vazoun tous allous se "koutakia" gia na niosoun pio asfaleis.
Tora an KAI ESY niotheis that you fit the profile...ti na sou po.

Ekfrasou eleythera grapse se ola ta forums,psakse gia omoideates krine i oxi,do your thing...
H syzitisi oson afora tin seksoualikotita mou kai ta misi mou LIGEI edo kai ta ksanaleme An kai otan vgaleis diploma psyxologias,kai GOYSTARO na akouso tin gnomi sou GIA MENA..

stin teliki WHO DO YOU think you are?? :?:  :shock:  :P

Pame gialla!! :roll:

Teo

Παράθεση από: "Kaciopea"My dear man,....everything is not about YOU YOU YOU.
Kai den tithetai thema pareksigisis.
Eipes oti miso ton eayto mou kai tous antres.
An ayto den einai kritiki kai malista poly atopi mias kai den exoume gnoristei pote kai exoume antallaksei mono 2 diadyktiakes koyventes,tote ti einai?
Alla den me afora to ti pisteyeis kai to ti gnomi diamorfoneis...gelasa.
kai soy apanto TI miso.
pragma poy einai mia alitheia.ontos me kseneronoun oi kseroles kai aytoi pou vazoun tous allous se "koutakia" gia na niosoun pio asfaleis.
Tora an KAI ESY niotheis that you fit the profile...ti na sou po.

Ekfrasou eleythera grapse se ola ta forums,psakse gia omoideates krine i oxi,do your thing...
H syzitisi oson afora tin seksoualikotita mou kai ta misi mou LIGEI edo kai ta ksanaleme An kai otan vgaleis diploma psyxologias,kai GOYSTARO na akouso tin gnomi sou GIA MENA..

stin teliki WHO DO YOU think you are?? :?:  :shock:  :P

Pame gialla!! :roll:

:twisted: I'm whatever you made me! :twisted:

(...και τη γνωμη μου την ξέρεις, δεν εχει καμία σχεση μ'αυτό που νομίζεις... καποια στιγμή ελπιζω να καταλαβεις.)

Kaciopea

pos mou tin dinei pou sto grapto meso den borei na dei o allos mexri ti vathmo ennooyme ayta poy grafoyme,poso gelame(asxeta an oriothetoume)kai genikos aytin tin paixnidiariki lampsi sto mati....

Anyway,theo.chill.....Ta perissotera itan plaka...den tsatistika(alla tha borousa,and that was my point....)

akoy kei miso tous antres ego?!

H eynoyxistria :wink:  :lol:  :lol:

Teo

:twisted: kalhmera.... it's ok!
.....peace! :twisted:

233 Επισκέπτες, 1 Χρήστης