Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 489
  • Total: 490
  • Leon

Γιατι οι γυναικες.....

Ξεκίνησε από minoraki, Μάρτιος 16, 2005, 02:36:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

....προτιμουν τον αντρα καποιας αλλης?

vasilis

Παράθεση από: "minoraki"....προτιμουν τον αντρα καποιας αλλης?

Διοτι και εμεις προτιμαμε την γυναικα του αλλου  :D  :twisted:  :twisted:

minoraki

..... :D  :D  κατα το κοινως λεγομενον "αλλαξοκω..ά" βασιλακη μου!
ή αλλιως..."το κοριτσι του φιλου μου"!
καλο ακουγεται.... :D  :D  :D
αλλα δεν εχει γραφτει κανενα τραγουδι για το "αγορι της φιλης μου"! :(  :(

gohssa

καλησπερα μινορακι μου......
θα σου απαντησω ως εξης.....
γιατι το απαγορευμενο ειναι πιο ΓΛΥΚΟ και παντα εξιταρει τον αλλον.....

vasilis

Δηλαδη μινορακι τωρα που τα εχω με την φλο με ποθεις; :P  :P  :P  :twisted:   :lol:  :bom:

minoraki

......βασιλακη μου, τωρα που τα εχεις με την φλο, σε ποθω τρελλα :wink:  :wink:  :wink: ....αλλα μην το πεις ομως σε κανεναν και σε θελει και καμμια αλλη, γιατι θα της βγαλω τα μαλλια τριχα-τριχα  :evil:  :evil:  :evil:

Ntama

Μπορεί να είμαι από άλλον πλανήτη...
αλλά και μόνο που ένας αντρας ανήκει σε μιαν άλλη γυναίκα δεν θα μπορούσα ποτε να προχωρήσω μαζί του.... και φυσικά θα έψαχνα γι'αλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια....  :wink:  :wink:

Δεν θα έκανα ποτε αυτα που δεν θα ήθελα να μου κάνουν...

Υ.Γ. Πολλίτσα μου, μου έλειψεςςςςςςςςςςςςςςςςς  :D  :D  :D  :D  :D

minoraki

:D  :D  :D μαιρουλι ζουζουνι....απαντω πρωτα στο οτι και εμενα μου εχεις λειψει.....στο δε δευτερο, δλδ οτι ποτε δεν θα εκανες κατι με τον αντρα μιας αλλης γυναικας σου λεω οτι <<μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλο λογο μην πεις ποτε..>>! το εγω δεν..δεν ισχυει πλεον στην κοινωνια που ζουμε....απλως εγω <<φτυνω τον κορφο μου..>>! γιατι απο προσωπικη πειρα, οτιδηποτε και εαν εχω <<κοροιδεψει>> στην ζωη μου, τα εχω λουστει ολα! οποτε....αστα να πανε! φιλια πολλα και ελπιζω να τηλεφωνηθουμε γρηγορα!

Valia

Γιατί είναι κομπλεξικές, γιατί θεωρούν ότι άμα πάρουν της άλλης τον άντρα είναι καλύτερες. Είναι αρρώστεια και η αντιβίωση γι'αυτές είναι η κάθε επόμενη όμοιά τους που θα τους κάνει ακριβώς το ίδιο που έκαναν κι αυτές.

balland

για να τον εχει αυτη
παει να πει οτι κατι κανει καλα . . . :twisted:

Atma

Γιατί ο άντρας δεν προτιμάει την γυναίκα του αλλά  μία άλλη;

χμμμ

Atma

Γιατί ο άντρας δεν προτιμάει την γυναίκα του αλλά  μία άλλη;

χμμμ

PoiSoN_GiRL

Δυστυχως κανεις δεν φαινεται να ειναι ευχαριστημενος με αυτο που εχει και συνηθως προσπαθει να ''αρπαξει'' αυτο που εχει αποκτησει καποιος αλλος με κοπο..
Φαινεται σαν στοιχημα του ανθρωπου με τον ιδιο του τον εαυτο - τις δυναμεις του - το μεχρι που μπορει να φτασει .. δεν ξερω τι να πω ..  :roll:  :?

Anonymous

Γκουχ, Γκουχ,  να καθαρίσω το λαιμό μου πρώτα. Εγώ πιστεύω πως είναι η μαγεία του άγνωστου, και το παιχνίδι της κατάκτησης.  :viking:  :viking:  :viking:  :viking:  :viking:  :viking:  :viking:  :viking:  :viking:  :viking:  :viking:  :viking:  :viking:  :viking:  :viking:  :viking:  :viking:

minoraki

Παράθεση από: "Barbara"Γιατί είναι κομπλεξικές, γιατί θεωρούν ότι άμα πάρουν της άλλης τον άντρα είναι καλύτερες. Είναι αρρώστεια και η αντιβίωση γι'αυτές είναι η κάθε επόμενη όμοιά τους που θα τους κάνει ακριβώς το ίδιο που έκαναν κι αυτές.
πωπω θυμος βαρβαρακι μου....ομως, επιτρεψε μου να "βαλω λιγο νερο στο κρασακι μας"! με ολο το συμπαθειο.... :)  :)  :) .....και να πω οτι εφ οσον ζουμε μεσα σε μια κοινωνια τοσο ανεκτικη και ελαστικη, αυτα μπορουν να συμβουν στον οποιονδηποτε....ή μαλλον για να το θεσω και αλλιως.....συζητωντας με πολυ μεγαλυτερους ανθρωπους απο μενα (π.χ. η μητερα μου), ακουω οτι κατι τετοιο συνεβαινε και τοτε που ηταν και αυτοι νεοι....δλδ νομιζω οτι, οσο υπαρχουν ανθρωποι, θα υπαρχει και η διεκδικηση.....τωρα, εγκειται σοτν καθενα μας να κρινει τι ειναι ή τι δεν ειναι σωστο να κανει....οι γυναικες ειμασε μυστηριες, περιεργες.....και βεβαια, οπως ελεγε και η μητερα μου "ειναι να μην βρεθει μπροστα σου ο διαβολος"! δυστυχως βαρβαρακι μου γλυκο για δυο καταστασεις ειμαστε απροετοιμαστοι....στον ερωτα και τον θανατο.....ποτε δεν ξερουμε ποτε θα χτυπησουν την πορτα μας.....ευτυχως για το πρωτο :D ..δυστυχως για το δευτερο :cry: ! και να σου πω και κατι αλλο? εαν μια γυναικα δεν μπορει ή δεν ξερει πως να κρατησει εναν αντρα....τοτε ειναι δικο της το προβλημα....ας προσεχε! αυτα απο μενα! φιλια πολλα!

489 Επισκέπτες, 1 Χρήστης