Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,325
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,390
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

To paixnidi ths ennoias

Ξεκίνησε από Enia, Μάρτιος 18, 2005, 03:43:45 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chriastina

απόλαυση.................

ksenixths

:arrow: hdonh

etsi etsi enia:)na pas na perimeneis:D:D:D:D:D:D

Enia

:arrow: orgasmos

nai, twra, perimene! paw! :P

freak

Enia

akouses orgasmo kai mphkes kwtiko? :P
ela ki apo thn allh pou mou krubesai! ainte :)

:arrow: mpeeeeee

ksenixths

:arrow: mouuuuuuuuuu

ayto einai agelada enia oxi to mpe :P  :P  :P  :P

freak

:arrow:   8yra 7 k loipoi olympiakoi........

(eipe o kokkalinos na ginete melh, mpeeeeeeeeeee). h allh pou krybomai poia einai?

Enia

e, egw perasa kateu8eian se allo zwo, peirazei?  8)  diko mou einai to paixnidi, oti 8elw lew   :twisted:

:arrow: niaaarrrrrr.....

*Enia akonizei nuxakia...

Enia

Παράθεση από: "freak":arrow:   8yra 7 k loipoi olympiakoi........

(eipe o kokkalinos na ginete melh, mpeeeeeeeeeee). h allh pou krybomai poia einai?

kollhtoulh argeis, me diafora fashs 2P (duo post) se briskw... :P to msn lew... sou kwsta, sououou!!! ;)

freak

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "freak":arrow:   8yra 7 k loipoi olympiakoi........

kollhtoulh argeis, me diafora fashs 2P (duo post) se briskw... :P to msn lew... sou kwsta, sououou!!! ;)

den argw ....... ta exw xasei leme.  kwsta? den gnwrizw kwsta. RE XILIES FORES TA EXOUME PEI..........konstantinos.........ntaks maria?

Enia

Παράθεση από: "freak"den argw ....... ta exw xasei leme.  kwsta? den gnwrizw kwsta. RE XILIES FORES TA EXOUME PEI..........konstantinos.........ntaks maria?

nai giwrgo mou  8)  8)  8)

(an kai sthn sugkekrimenh to 'kwsta' htan pros timh tou mark, den ftaiw egw!)

freak

oute o mark me leei kwsta.......den se pianw k me agxwneis. synh8ws se epiana se tetoies katastaseis.........LILA EXOUME APOKSENW8EI? EXEI XASEI H SXESH MAS TO KATI THS? h mhpws ta les ayta giati 8es na me xwriseis?

8ES NA FARMAKW8W?

Enia

AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

stamata xameno! egw o mark pou 8umamai olo kwsta se elege (ektos apo mwroooo*) kai h nto epishs... den ta bgazw apo thn koilia mou, kai tespa, ok kwstantine!
an den se leei pia ftaiei pou exw xasei thn katerina, kai oxi h sxesh mas...

alla 3erw giati ta kaneis auta... dokimazeis tis antoxes mou... '8a mpei sto prwto aeroplano h oxi?'
kane upomonh kai ton fagame ton gaidaro xazo...2 bdomades only, and I'll be there...
ainte...

*mou 8umise to ferby auto! :P ;) :D

freak

Klaiei to mwro? Manoula mou...........

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP to nou sou.
Sou Lila Souuuuuuuuuuuuuuuu.

Enia

LOL  :lol:  :D  :lol:  :D  :lol:

PS:.. ti akribws den epiases prin?  :roll:  epishs anarwtiemai an den pianomaste meta3u mas, ti na poun kai oloi oi upoloipoi sumforoumiastes dhladh!?
kai telos... mhpws na apanthseis kai sto paixnidi na tsoulaei h katastash prin mas paroun me tis petres? :P

1314 Επισκέπτες, 1 Χρήστης