Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,380
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

To paixnidi ths ennoias

Ξεκίνησε από Enia, Μάρτιος 18, 2005, 03:43:45 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

lol

:arrow: μπανάκι-μανάκι

:P

(eterno, μια συμβουλή για μελλοντική χρήση: περιοrίσου σε μονολεκτικές -όσο γίνεται- απαντήσεις, γιατί θα χάσουμε τον μπούσουλα! :P tnx!)

ksenixths

:arrow: thalassa

(mhn ton malwnies lila mou.einai "agno partheno malli....e.....sorry..paidi hthela na pw :lol:  :lol: .egw ekana to egklhma kai ton empasa se chat kai forum :lol:  :lol: )

Evitaki

Enia

Παράθεση από: "ksenixths"(mhn ton malwnies lila mou.einai "agno partheno malli....e.....sorry..paidi hthela na pw :lol:  :lol: .egw ekana to egklhma kai ton empasa se chat kai forum :lol:  :lol: )
θα το θυμάμαι αυτό!  8) όσο μου επιτρέπει η μνήμη χρυσόψαρου που διαθέτω δηλ...  :roll:  αλλά θα το θυμάμαι!  :P
εeterno, έχεις κι άλλα τέτοια τζιμάνια φίλους σαν τον αγαπημένο μας ξενυχτάκο!?  :P
όπως και να έχει, μόνο έγκλημα δεν είναι! καλως όρισες! :wink:
και συνεχίζω στο παιχνίδι...:

:arrow: [size=18]άμμος[/size]

απορία:
όντως οι αστερίες είναι πάντοτε πάνω στην άμμο όπως νομίζω εγώ, ή κάνω λάθος και μπορεί να τους βρούμε και σε βράχια!? :roll:  :roll:  :roll:

ksenixths

:arrow: asbesths(egw to gyrnaw giati exw kairo akoma gia adeia)

Enia

:arrow: τσιμέντο

καλά κάνεις γιατί μην κοιτας που κι εγώ χαίρομαι για δυο μέρες, καλό σεπτέμβρη μετά οι διακοπές μου και άμα...  :roll:  :(

ksenixths

Evitaki

Enia

riaghul

balland

PoiSoN_GiRL

αισιοδοξια ..  :shock:

Ntama

minoraki

:shock:  :shock: πεθερα
(υ.γ. πως μου ηλθε τωρα αυτο? μαλλον απο το "η ελπιδα πεθαινει παντοτε τελευταια....και φαντασου να λενε ελπιδα την πεθερα σου! :evil:  :evil: ! την εβαψες  :cry: )

Enia

αχαχαχαχα!!! έγραψες μινοράκι μου! :*

:arrow: μουρμούρα

713 Επισκέπτες, 1 Χρήστης