Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 284
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 336
  • Total: 336

To paixnidi ths ennoias

Ξεκίνησε από Enia, Μάρτιος 18, 2005, 03:43:45 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

παντοφλα  (χμ....  μονολεκτικο το βλεπω)

tristana

Σαμπό (Γεια σας, κορίτσια!!!!)

chriastina

μπιτζάμα  (κι αυτό πολύ είναι)

merry_christmas_pollina

καλοκαιρι (τρις! χαιρομαι που σε βλεπω :D  :D )

:arrow: merry καλει santa : σαντουλα.....η φιλη μας η κρις ειναι λιγο down.... :(  :(  :( και δεν θελω να ειναι ετσι.....αλλά και εγω μια απο τα ιδια ειμαι....απλως το παλευω....ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ..... :D  :D

spellbound

Χμ..... τι συμπτωση.

καμαρια μου και εγω το παλευω....... χε χε.... Χριστινα, λες να βρεθουμε παραμονη για ξεσαλωμα  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

ζεστη

merry_christmas_pollina

χμχμχμχμχ.....ειμαστε δυνατες.....δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια.....θα το ξεπερασουμε.....πρεπει να δωσουμε δυναμη και σε αλλους..που την χρειαζονται.....και για να μην ξεχνιομαστε....ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.....

:arrow: θαλασσα.....

tristana

Λατρεία! (Τρις, Κρις, Μινοράκι και Σπελ οι 4 Σωματοφύλακες. Το "σώμα" προς φύλαξιν να είναι κατά προτίμηση άνω του 1.95. Ευχαριστώ! ΧΟ! ΧΟ! ΧΟ!)

merry_christmas_pollina

παθος.....(τρις? λιγο ψηλο δεν θα μας πεσει το "σωμα"?) :roll:  :oops:  :roll:  :oops:

spellbound

Αντιηλιακον   (το σωμα επισης να ειναι κατω των 25 ΧΟ ΧΟ ΧΟ!) :lol:

tristana

Ομπρέλα (Προς Πολλίνα: 'Οχι είναι καρατσεκαρισμένο. Προς Σπελούκω: 35 και καίει ο Τοξότης λέμε. ΧΟ! ΧΟ! ΧΟ!)

spellbound

βροχη  ....( χμ..... αμα ειναι τοξοτης ειναι διαχρονικος  :wink: )

merry_christmas_pollina

χειμωνας.....(γιατι αμα ειναι αλλο ζωδιο δεν θα μας αρεσει???)  :wink:  :wink:

tristana

Τζάκι και φουφού (Τοξότης ισοβίως λέμε!!!! Για μένα πάντα! Δεν είν'τυχαίο που και η Σπελ γεννήθηκε με κάποιες μέρες διαφορά από τον υπέροχό μου. 'Οχι να τα λέμε αυτά!)

merry_christmas_pollina

φλοκατη.....(τρις???? και κριος μας παει.....ειναι δοκιμασμενος.....εχει περασει απο test drive  :wink:  :wink: )

tristana

Ξάπλες.  (Είμαι Κριός και μου πάω θέλω δεν θέλω χεχχεχεχχχεχεχεχχεχε Τώρα με φορτώθηκα για μια ζωή)

336 Επισκέπτες, 0 Χρήστες