Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Ωκεανός.....

Ξεκίνησε από KiSSeS, Μάρτιος 18, 2005, 12:23:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί αυτό... Αλλά λένε ότι πρέπει να κοιτάξεις για αρκετή ώρα, μέχρι να καταφέρεις να δεις τον ωκεανό....

Εσείς θα τα καταφέρετε???

Εγώ πάντως ομολογώ ότι ωκεανό ΔΕΝ είδα.......

Λέτε να έχω πρόβλημα???  ]

Anonymous

kala bre , de ntrepesai mas bazeis kai koitame antrikous kolous
a na xatheis xexe

PoiSoN_GiRL

poios wkeanos ??  :shock:  :shock:  :shock:

minoraki

......δεν ειδα να υπαρχει κανενας ωκεανος.......

KiSSeS

Παράθεση από: "summer_time"kala bre , de ntrepesai mas bazeis kai koitame antrikous kolous
a na xatheis xexe

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

summerako h periergia kanei kako leeeeeeeee :P:P:P:P:P

KiSSeS

koritsia OUFFFFFFFFFFFFFFFFF.......

efuge ena varos..... afou de vlepete ki eseis wkeano...... egw mono kati kalosxhmatismena lofakia eida....

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

fmas

Εγώ Πάντως τον είδα τον ωκεανό....................................................

:)  :)  :)  :)  :)  :)

Πάντα Φιλικά,
Fmas

KiSSeS

Παράθεση από: "fmas"Εγώ Πάντως τον είδα τον ωκεανό....................................................

:)  :)  :)  :)  :)  :)

Πάντα Φιλικά,
Fmas

φμακο πραγματικα δε ξερω πως το καταφερατε εσυ κι ο σαμερ..... εγω κοιταω την φωτογραφια εδω και μια ωρα...... και ακομα ωκεανο ΔΕΝ εχω δει!!!!!   ]

minoraki

..... :D  :D  :D εγω παλι ειδα μια θολουρα στο βαθος της φωτογραφιας....ενω το μπροστινο μερος της ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ξεκαθαρο..... :D  :D  :D .....μπραβο κισσες με εβγαλες απο το εξοδο μιας επισκεψης στον οφθαλμιατρο.....φιλια πολλα!

KiSSeS

Παράθεση από: "minoraki"..... :D  :D  :D εγω παλι ειδα μια θολουρα στο βαθος της φωτογραφιας....ενω το μπροστινο μερος της ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ξεκαθαρο..... :D  :D  :D .....μπραβο κισσες με εβγαλες απο το εξοδο μιας επισκεψης στον οφθαλμιατρο.....φιλια πολλα!

μινορακι μου... για να πω την αλη8εια.... εγω δεν το ειδα και τοσο καθαρα...
Λες να παω αρκετα κοντα για να μπορεσω να δω.....??? εχμμμμμ.... διαθετουμε και μια ΑΛΦΑ μυωπια (ενιοτε.......)!!!!

:oops:  :lol:  :lol:  :wink:

minoraki

:D  :D  :D ....οσο πιο κοντα τοσο πιο καλα κισσες μου....επιβαλλεται!  :oops:  8)  :oops:  8)

KiSSeS

να ακουμπησει η μυτη μου σου λεω!  τοσο κοντα!!!!!!!!!!!!

:oops:  :oops:  :D  :D  :D  :twisted:

Enia

Egw pali kisses nomizw oti 8a eprepe na to dw LIVE kalutera... kai nomizw pws tote oxi mono wkeano 8a eblepa, alla kai astrakia kai oti allo 8es...  :wink:  lol

KiSSeS

Παράθεση από: "Enia"Egw pali kisses nomizw oti 8a eprepe na to dw LIVE kalutera... kai nomizw pws tote oxi mono wkeano 8a eblepa, alla kai astrakia kai oti allo 8es...  :wink:  lol

χαχαχαχαχαχαχαχαχα Ενια

αστρακια σε στρογγυλο σχημα θα εβλεπες κι εσυ........ ]

PoiSoN_GiRL

kisses mhpws (lew mhpws) na eleges ston kuriouli pou einai stin photo na parei ligo pio deksia ton pwpoulino tou mhpws kataferoume na doume to rimado-wkeano ??  :shock:

545 Επισκέπτες, 1 Χρήστης