Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 556
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 605
  • Total: 605

ΡΟΜΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ξεκίνησε από KiSSeS, Μάρτιος 18, 2005, 03:20:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

αν και όταν επιτέλους κουμπαριάσουμε με την κυρία γκαρσόνα, μια χαρά θα είμαι! (σότιμ, για σένα δουλεύω! ;) )
βρε γωγώκα, πες κι εσύ καμμιά κουβέντα στη γκαρσόνα! τι καλό παιδί που είναι ο Λευτέρης μας, και πως πρέπει να είναι κόσμια, κυρία από σπίτι και όχι... αχέμ.. θου κύριε!!!

(ακόμα δεν τα πιστεύω εκείνα τα ακατανόμαστα που έλεγε!  :oops: )

:24:

Anonymous

Γιατί βρε Ένιαμ, μια χαρά τα έλεγε το κορίτσι, ελπίζω να τα κάνει και όπως τα έλεγε....... :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Sotis

τι  να  κανει  δεν  καταλαβα  χωρις  τιν αδεια μου  δεν κανει  τιποτα  το  μωρο μου  η  τουρτητσα  μου...η  αγαπη μου....μονο  σε μενα  θα τα  κανει...ολα..... :oops:  :oops:  :oops:

Enia

*Ένια ιζ σπίτσλες από ντροπή...  :shock:
Μη μου τις θυμίζετε τις πομπές της, φτάνει!!!

γκαρσόνα κορίτσι μου, ποτέ δεν είναι αργά να μπεις στο σωστό δρόμο...!

Anonymous

Sotis

και  βεβεα ειμαι ολα  αυτα  που λει  η  γωγω...ειμαι πως να  το  κανουμε......για  τους  αλους  δε θα  μπορεσουμε...... :knee:  :knee:  :knee:  ειμαι και  πολυ...ωραιος.... :sonstige:  :sonstige: αντρας...εδω  που τα  λεμε..... :wink:

Anonymous

Sotis

ναι  ζηστε  ζηστε  για  να  με  ακουτε....ειμαι  και  ο πρωτος......τι αλο  να  πω....και  εγω  ο  νοστιμουλης..ο  γλυκουλης.και  ο  ευαισθητουλης...και ο  αξιοθαυμαστος,,,αντρας.... :knee:  :knee:  :knee:  :bball:

Anonymous

Sotis

δεν παω  ποτε στο  μαρκετ  ΓΙΑ  ψωνια.......γωγω..... :sonstige:  :sonstige:

Anonymous

Και που πας καμάρι μου ???

Enia

Γωγώκα εσύ μια χαρά τα λες, αλλά έχω συγκλονιστικά νέα-αποκάλυψη! (Να το στείλω στη Λαμπίρη!? :roll: μπα, όχι, θα το ξεφουρνίσω εδώ και τώρα!)
Δυστυχώς, νέα που δεν είναι καθόλου ευχάριστα για την γκαρσόνα μας... κλαψ, σνιφ, λυγμ... αν και είσαι (συγνώμη κιόλας) εξόλης και προόλης, λυπάμαι αγαπητή γκαρσόνα που δεν θα κουμπαριάσουμε...  :( ... γιατί ο σότις μας αποκάλυψε πως... ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ!!!

(και πέφτει το βίντεο-ζωντανή-μαρτυρία από τα άδυτα του chat)

:shock:  :shock:  :shock:

Ναι είναι αλήθεια!
(soundtrack το 'ψεύτη κι άδικε ντουνιά)
Αααααχ, άσπλαχνε Λευτέρη καρδιοκατακτητή...! Άπονε! Βρε δεν το λυπάσαι το κορίτσι που λιώνει για σένα!!? τσ τσ τσ, την χρησιμοποίησες και τώρα την πετάς σα στιμμένη λεμονόκουπα...!

Ντροπής!

Anonymous

Ώπα ώπα!!!
Τι αποκαλύψεις είναι αυτές??
Πέστα όλα τώρα στην Γωγώκα..( άσε την Λαμπίρη βρίσκει άλλα )ΈΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ]

Η συνέχεια επί της οθόνης :P :24:

Sotis

εγω  δεν  το ειπα   ποτε  αυτο.......κουμπαρα  μου  εσυ  τα  βγαζεις  αυτα...εχεις  πολυ  φαντασια..... :D  :D  :D  :D μωρο  μου γκαρσονα  εγω για   σενα  λιωνο....σα  τουρτα  σοκολατα..... :knee:  :knee:  :knee:

Anonymous

605 Επισκέπτες, 0 Χρήστες