Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Βαρεμαρα στη δουλεια.....???

Ξεκίνησε από KiSSeS, Μάρτιος 22, 2005, 04:27:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "kap"Kisses μια διώρθοσή, ο Οδυσσεας είχε φύγει από την Ιθάκη με αποστολή να βρεί νέο αίμα για το μαγαζί της γυναίκας του, όπως κάνουν σήμερα που πηγαίνουν σε χώρες του ανατολικου μπλοκ και φαιρνουν γυναίκες.

Poison ο Σοφοκλής δεν ήταν ο χειρότερος. Ο χειρότερος ήταν ο Πλάτωνας που το έπαιζε μούρη και φυτό και ότι έλεγε και έγραφε στα διαγωνίσματα του τα λεγε ο διπλανός του, εκείνος ο Σωκράτης που τα χε με την σπασίκλω την Ξανθήππη.

(θα πρέπει να γίνει μετονομασία του θέματος σε "παραποίηση της ιστορίας)

aman aman !!
kap sumfwnw apoluta mazi sou gia tin metonomasia !!

WHERE IS THE BOSS ??????? psitttttttttttt allakste mas titlo kaleeeeeee

kata deuteron ... auth thn Ksan8iph ... den thn 8umamai ...
katarameno alzxaimer ....HELP....!

kap

Ήταν η γκόμενα του Σωκράτη. Έμαθα τελικά ότι την παντρεύτηκε και επειδή του είχε σπάσει τα νεύρα τριγυρναγε όλη μέρα στις πλατείες και τα καφενεία και έπιανε κουβέντα με τους ανθρώπους. Κάποια μέρα έιχε πει την άτακα ότι οφείλη την σοφία του στην γυναίκα του, που με τον τρόπο της τον είχε κάνει ρεμάλι, δηνοντας του την ευκαιρία να συναναστραφει με τους συμπολίτες του.

KiSSeS

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

τι μου λετε??????

ρε παιδια που εγιναν ολα αυτα???? εγω γιατι τα μαθαινω τωρα????? τοσους αιωνες περιπλανιεμαι στο σκοταδι της αγνοιας... Ρε τι τρελλα κουβαλαει ο κοσμακης.... τσ τσ τσ! κριμα τα παιδια βρε σεις!!!

Για πειτε τπτ αλλο! Σιγουρα θα υπαρχουν πολλα ακομα που δεν εχω μαθει!!!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "KiSSeS":shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

τι μου λετε??????

ρε παιδια που εγιναν ολα αυτα???? εγω γιατι τα μαθαινω τωρα????? τοσους αιωνες περιπλανιεμαι στο σκοταδι της αγνοιας... Ρε τι τρελλα κουβαλαει ο κοσμακης.... τσ τσ τσ! κριμα τα παιδια βρε σεις!!!

Για πειτε τπτ αλλο! Σιγουρα θα υπαρχουν πολλα ακομα που δεν εχω μαθει!!!

poia epoxh 8eleis na piasoume akrivws ?? exoume megalh poikilia .... LoL!  :lol:

KiSSeS

tote re filenada! pou eimastan pitsirikia! ti epoxes ki autes... trexame stis alanes.. oute autokinhta, oute forthga, oute kan kara! sth xeiroterh na pernage kanenan trexontas me ta podia... ax vax!!!! 8umasai pou paizame me tous volous sta koupia ths geitonisas?

exw kena omws... de 8umamai polla pragmata.... :( kai gia ola ftaiei o kakiasmenos o Aias mia sto kefali me to pinakio tou! eixa meinei anais8hth kamia wra...  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  sugxistika twra!

PoiSoN_GiRL

eixe koupia h geitonissa ?
eixan anakaluf8ei oi varkes ?
Aias???
wtf is Aias ??  :roll:  :roll:

KiSSeS

wx! poia koupia??? κιούπια h8ela na grapsw... mou epese ena i... :D

o Aias pantws den einai oute to "El.Venizelos", oute auton pou 8umasai apo tous 2 ksenous.........................................

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL skuvei na mazepsei to ''i''

kap

ποϊζονάκι  :oops:  :oops:  :oops:  πιάσε τοίχο  :twisted:  :twisted:  :twisted:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "kap"ποϊζονάκι  :oops:  :oops:  :oops:  πιάσε τοίχο  :twisted:  :twisted:  :twisted:

MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAboh8eia geitonoi den glitwnei den glitwnei ...........
LooooooooL !  :lol:  :lol:

KiSSeS

AMAN AMAN!!!!!!!!

kapswse o geitonopoulos!!!!  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

kruo ntouzaki geitonaaaaaaaaaaaa!!!

tsigkino vrakaki prisonaaaaaaa!!!!

fioufffffffffffffffff...... prolavame!!!!!  :roll:

PoiSoN_GiRL

[size=18]STA OPLAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!![/size]

*PoiSoN_GiRL trexei na krupsei ton pwpoulino ths ! (LoOoOoL!)

KiSSeS

xmz
 :?
na xtupisei diavasa.......  :oops:

sorrys!!!!!!!  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

PoiSoN_GiRL

KiSSeS mou katelhksa ti dwro 8a sou parw thn Deutera !!!!!!!!
8a sou parw patompoukala vre ... mpas kai diavaseis epitelous ki esu ti grafoume edw mesa giati olo me pairneis thlefwno kai me vazeis na sou diavazw !! kourasthka h gunaika ! alla .. Brhka th lush !!  :shock:  :shock:

Ntama

Γιατί εγώ η καημένη δεν προλαβαίνω από τη δουλειά να βαρεθώ ποτέ στη δουλεια??? Δουλεύω πολύ ή είμαι τόσο κορόιδο???  :?  :?  :?  :?

558 Επισκέπτες, 2 Χρήστες