Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 459
  • Total: 459

Ποιο Κινηματογραφικο Έρωτα θα θελατε να ζησετε ??

Ξεκίνησε από Ntama, Μάρτιος 22, 2005, 06:24:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Limnios

" Μεγάλες προσδοκίες " ( Great Expectations , εκπληκτικό και το σάουντρακ ) . Ως ερασιτέχνης ζωγράφος μου πάει "γάντι" . ΄Εχω και μια τρέλα με την Γκουίνεθ Πάλτροου, μόνο που το κόβω χλωμό να μου κάθεται... Μάλλον με τον ... Πάνοου69 θα την βολέψω....

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Limnios" " Μεγάλες προσδοκίες " ( Great Expectations , εκπληκτικό και το σάουντρακ ) . Ως ερασιτέχνης ζωγράφος μου πάει "γάντι" . ΄Εχω και μια τρέλα με την Γκουίνεθ Πάλτροου, μόνο που το κόβω χλωμό να μου κάθεται... Μάλλον με τον ... Πάνοου69 θα την βολέψω....

8a sumfwnhsw ! einai ontws apo tis polu kales tainies !

See_Me

Για μένα από ελληνικές είναι " Η Πολίτικη Κουζίνα", όχι λόγω μαγειρικής, αλλά γιατί στο τέλος η αγάπη, οι ενοχές ή τα ¨πρέπει" σκοτώνουν το αυθόρμητο του έρωτα και το θάβουν στα κοινωνικά επιτρέπω γμτ

Όσο για ξένη θα έλεγα το κλασσικό " Όσα παίρνει ο άνεμος", γιατί στην προσωπικότητα μοιάζω αρκετά με τη Σκάρλετ..αποδεδειγμένα..και πάντα έτσι καταλήγουν όλα...πάνω κάτω...απώλειες....

( Βέβαια λατρεύω και το"Θα σε βρω στον Παράδεισο" , εκπληκτικός ο Ρόμπιν Ουίλιαμς...και μέσα στον πόνο όταν πεθαίνει αυτός...και όταν η γυναίκα του αυτοκτονεί και παγιδεύεται στην κολασή της....)

:twisted:  :twisted:  :twisted:

Enia

Ntama

Με έχετε αφήσει όλοι σας άφωνη...
Δεν ξέρω σε ποιόν να πρωτο-απαντήσω!!
Με έχετε όλοι σας "ταξιδέψει" αλλού... σε ένα άλλο όνειρο... σε μια άλλη εποχή...

Επιφυλάσσομαι...

See_Me

Παράθεση από: "Enia"See_medaki!?  ]

Ενιάκιμ' ...δε με ανανγωρίζεις γιατί απλά δε με ξέρεις ]

minoraki

Παράθεση από: "Mairoula"Με έχετε αφήσει όλοι σας άφωνη...
Δεν ξέρω σε ποιόν να πρωτο-απαντήσω!!
Με έχετε όλοι σας "ταξιδέψει" αλλού... σε ένα άλλο όνειρο... σε μια άλλη εποχή...

Επιφυλάσσομαι...
μαιρουλι ζουζουνακι...."ταξιδεμενο" & "ονειροπαρμενο"....εσυ κανεις, τουλαχιστον εμενα "ζαλισμενη" με τα θεματα που βαζεις....φιλια πολλα!

Enia

Παράθεση από: "See_Me" Ενιάκιμ' ...δε με ανανγωρίζεις γιατί απλά δε με ξέρεις ]

Bre plaka kanw bre... Pws den se katalabainw!? Giati egw den eimai polupleuro on myself!? E?! £exeilizw toso apo logikh oso kai apo sunais8hma! Kai ta katafernw e3isou kala toso sta or8ologistikoepisthmonika ... oso kai sta alla...!   8)  ]

Ntama

Ntama

Ntama

Ntama

Ntama

Ntama

Ntama

459 Επισκέπτες, 0 Χρήστες