Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 793
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 753
  • Total: 753

Χωρίς θέμα ....

Ξεκίνησε από KiSSeS, Μάρτιος 23, 2005, 04:37:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

egw giati den katalabainw tpt????????????? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

balland

Παράθεση από: "evita_79"egw giati den katalabainw tpt????????????? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

τσωπα τσωπα..
εισαι μικιο ακομα εσυ για αυτα...

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "fmas"

[size=24]ΕΣΥ καλε μου fmas ΟΧΙ .. αλλα η KiSSeS NAI ...

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  θα την πνιξω ... GRGRGRGRGRRRGRGRRR...

KiSSeS

[size=24]OUIST leme![/size]

akou ekei!!!!! emena mari???? thn kompara sou???? thn filenada sou????? thn trelh kai psuxwtikh adelfh psuxh sou????????????

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Enia

κορίτσια... (poison & kisses that is...)
αν είναι να τσακωθήτε, με μαλλιοτραβήγματα και τα συναφή, πείτε το να κόψω εισητήρια! :P ... και να πέφτουν και τα στοιχήματα, γιατί όχι!?  :twisted:

:idea: άντε, και για να δείτε τι καλή που είμαι, τα έσοδα θα τα καταθέσω στο κοινό ταμείο για σοκολατάκια στην επόμενη συνάντηση! :P

riaghul

Χωρις Θεμα..ειναι το post..
και για να καθυσηχασω τα πνευματα ..
γραφω κι εγω τα δικα μου...

Ειναι βραδυ. Ζαλισμενη απο την 15ωρη δουλεια ..μια βολτα στη θαλασσα θα με ηρεμουσε..
Φτανω..Στο βαθος φαινεται ο Φαρος..τυλιγμενος στο γλυκο μπλε φως..
απομειναρι μιας αλλης εποχης...(τωρα μαλλον τα καραβια δεν χρειαζονται
το φαρο για να τους δειχνει το λιμανι..εχουν προσφατη τεχνολαγια)
Η κορυφη του πυρινη..καποτε θα χρειαζονταν λαμπες ή και φακους για να
τη διατηρουν ετσι πορφυρη..
Ενα γυρω ..στο πετρινο πεζουλι που διαχωριζει τη θαλασσα απο τη ξηρα ..
νεαρα ζευγαρακια που απολαμβανουν τις γλυκειες ανοιξιατικες βραδιες..
Μα και στα παγκακια που δινουν μια πνοη ξεκουρασης για τους ταλαιπωρημενους..τουτη την ωρα ειναι κατειλημμενα απο τα νεαρα
ατομα..που παιζουν ανεμελα...
Δυο γυναικες συζητουν σοβαρα ..το υφος τους προδιδει εγνοιες..
Ενας αντρας στο παγκακι θυμαται καθε τοσο να φωναζει το ονομα του γυιου του..ετσι για να μην ξεχνιουνται να ανταλασσουν τις ματιες τους..
Ακουω τον παφλασμο των μικρων..κυματων..που γλειφουν τα βοτσαλα..
..κι εχει μια συνεχη ηρεμη ροη τουτη η βραδυα...Σε γαληνευει..
Περπατω..σε καποια σημεια η ατμοσφαιρα μολυνεται εντονα..
Δυο αγορια συζητουν δυνατα και το λεξιλογιο τους βαραινει..
Δειχνουν να το χρησιμοποιουν ομως με καμαρι..
Και μια παρεα νεων..με τα αλουμινενια κουτακια της μπυρας..
χασκογελουν..Δεν φαινεται να νοιαζονται για τιποτα και για κανεναν..
Εμεινα ετσι μακρια να τους παρατηρω..
Με ανεση ο ενας πετα το κουτι στις πετρες διπλα στο πεζουλι..
Οι αλλοι δυο..δεν ηθελαν καν να μπουν στο κοπο να το πεταξουν  μακρια..το πεταξαν εκει μπροστα τους..
Μπαινουν στο αυτοκινητακι..κι ειναι ετοιμοι να φυγουν..
Εκεινη τη στιγμη..φτανω διπλα τους..
Κομπιασα..Να πω κατι ή οχι??
Τους καλησπερισα χαρωπα..κι αταποδιδουν...
Τους ειπα  για τα σκουπιδια που ασυναισθητα προφανως αφησαν και ρυπαινουν το χωρο που καποιοι ακομα απολαμβανουν..
Προς εκπληξη μου..βγηκαν απο το αυτοκινητο..και τα μαζεψαν..
Δεν το περιμενα..Ξαφνιαστηκα..Μαλλον περιμενα ..να "τ'ακουσω"..
Τους χαμογελασα ..τους ευχαριστησα..κι εφυγαν ...κι αυτοι, κι εγω..
Τελικα ποτε δεν ξερεις ποια ειναι η στιγμη που ο αλλος κατανοει αυτα που λες..
Ενας λογος..απλος..ισως να γινεται και διδαχη..
Ποτε μη πεις "ασε τωρα..καποιος αλλος θα βγαλει το φιδι απο την τρυπα"
Μπορει να εισαι εσυ..που θα σπειρεις ......

:)

Enia

Ρια μου, πολύ καλο... καλά έκανες και το έγραψες, να μας ενθαρύνει όλους να κάνουμε αυτό που μας λέει η φωνούλα μέσα μας όταν είναι για καλό...
Κι αν ακόμα 'τα είχες ακούσει', εσύ από την μεριά σου θα είχες κάνει αυτό που πρέπει... Κι αν τα παλικάρια σε αγνοούσαν, κι αν ακόμα το ξαναέκαναν, μπορεί να ήταν κάποιος άλλος να τους υποδείξει το σωστό. Και που ξέρεις, μια-δυο-τρεις, θα έβαζαν μυαλό, δε μπορεί! ;)

KiSSeS

8a evazan omws??? edw einai to megalo erwthma.... ki an den ekanan tipota 'h sthn epomenh eukairia to ksanakanan???

kai ok... pes to koutaki kai to xartomanthlo mazeuetai eukola... gia ta toksika apovlhta, tous uponomous kai 1002 alla pragmata, ta opoia pera oti DEN mporoun na "skoupistoun" ti ginetai??? kai de milame gia stagones 'h merika kila..... milame gia xiliades tonous (kai parapanw)......

Enia

χμμ...
κισσούλα, το δικό μου συμπέρασμα από τα όσα μας είπε η ρία είναι ότι ο καθένας μας πρέπει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του... ίσως δεν μπορείς να πας να 'σκουπίσεις' τα τοξικά απόβλητα, αλλά μπορούμε κάλλιστα να υποδείξουμε σε κάποιον να μην πετάξει ένα σκουπίδι...
ας ξεκινήσουμε από τα μικρά πράγματα... πχ:
σπίτι κρατάτε ξεχωριστά τα γυαλινα μπουκάλια και τα τενεκάκια για ανακύκλωση? στο γραφείο σας τυπώνετε μπρος-πισω? αυτό αμέσως μειώνει τη χρήση χαρτιού στο μισό! έχετε βάλει κάδο ανακύκλωσης σε κεντρικά σημεία, και δίπλα στο φωτοτυπικό? κλπ...
αυτά, συν του να μην ρυπαίνω, φυσικά, είναι τα ελάχιστα που έχω αποφασίσει να κάνω εγώ. Ξεκινώντας από τα μικρά πράγματα χτίζεται η οικολογική συνείδηση.
από εκεί και πέρα χρειάζονται αναπόφευκτα και οι οργανώσεις (greenpeace κλπ) να φροντίσουν και τα μεγάλα θέματα...

KiSSeS

kalhsperaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ti mou kanete paidakia???? sorry pou xa8hka alla exw treksimata kai de prolavainw na mpw.... shmera pou vrhka ligo xrono eipa na perasw na sas "dw" ligaki! euxomai na eiste kala vreeeeeeee!!!!!!

oso gia to 8ema mas, sumfwnw me auta pou les Enia mou... einai kati pou prepei na sumvalloume oloi mazi gia na mporesoume na kanoume kati...

smoutsakia stis mouritsesssssssssssssssssssss!!!!!!!! :D

Enia

[size=18]ΚΙΣΣΟΥΛΙΝΙΙΙΙΙΙ!!!!![/size]
*Ένια κάνει αγκαλίτσες και φιλάκια και χαρούλες στο κισουλινιλάκι...  :D  :D  :D
Μου έλειψεεεεςςςς...  :oops:

fmas

Που είσαι βρε Kisses???????????????????

PoiSoN_GiRL

τρεχει...  :cry:  :cry:  :cry:  την εχουν ξεκανει στη δουλεια  :evil:  :evil:

*PoiSoN_GiRL rixnei molotof sto grafeio pou douleuei h KiSSeS na ksekanei ta afentikoulinia ths koumparas !!  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Enia

Λοιπόν παιδάκια... ακούστε πως έχουν τα πλάνα...:

αύριο πακετάρω... (ελπίζω να μην με πάρει η νύχτα! :? )
Σάββατο πρωί κλείνει και το PC...
Και σάββατο μετακομίζουμε στο καινούριο σπίτι...

(ναι ναι, εκείνο με το διπλό και κρεβάτι και τη θέα στο ποτάμι!  :D  :D  :D χεχεχε)

Τηλέφωνα (και κατ'επέκτασιν ίντερνετ) δεν έχουν μπει ακόμα. Υπάρχει βέβαια ήδη γραμμή, οπότε ελπίζω πως δεν θα πάρει πολύ καιρό.

Τουλάχιστον όμως για την επόμενη εβδομάδα θα με χάσετε...
Με βλέπω να με πιάνει σύνδρομο στέρησης και να μπαίνω από τη δουλειά, αλλά σαφώς δεν θα μπορώ να παρακολουθήσω τις εξελίξεις...

Για ότι σημαντικό κι ασήμαντο στείλτε θα μου λείψετεεεεεε.....  ]freak) μην ξεσαλώσει?! Αν εντοπίσετε καμμιά κουτσουκέλα ειδοποιήστε με να τον συμμαζέψω!  :wink:  :P

ΥΓ2: το ποϊσονάκι ποιός θα μου το προσέχει?  ]Βαλλάντιε
, το νου σου κι σε έφαγα έτσι και πειράξει κανείς την πριζόνα! Σε καθιστώ υπεύθυνο!  :evil:

balland

Παράθεση από: "Enia"Βαλλάντιε, το νου σου κι σε έφαγα έτσι και πειράξει κανείς την πριζόνα! Σε καθιστώ υπεύθυνο!  ]

ωπα..τωρα το ειδα αυτο!!
την πριζονα την ρωτησες αν θελει εμενα να την προσεχω?????

753 Επισκέπτες, 0 Χρήστες