Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 278
  • Total: 278

Γρίφος - Ο γελωτοποιός

Ξεκίνησε από Anonymous, Μάρτιος 23, 2005, 11:01:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL vazei ta klammata ....

me malwses twra ???  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

[size=18]OUaaAaAaaaAAaaaAaAaaaAAaaaAaAaaaAAaaaAaAaaaAAa....[/size]

Anonymous

Tsopa, tsopa kalo mou, ela na se parw agkalitsa na sou perasei.
 :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

MHHHHHH 8a tsiriksw !!!!!!!!!!!   :twisted:  :twisted:  :twisted:

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"MHHHHHH 8a tsiriksw !!!!!!!!!!!   :twisted:  :twisted:  :twisted:
:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

PoiSoN_GiRL

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Τι? Δεν προλαβα να τσιριξω ...

Anonymous

:D  :D  :D  :D  :D Τώρα θα τσιρίξεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ]:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

:elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant: :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:

PoiSoN_GiRL

[size=18]ΑαΑΑααΑαΑααΑΑΑααΑαΑΑααΑαΑααΑΑΑααΑαΑΑααΑαΑααΑΑΑαα...[/size]
ακατανομαστε θα βγαλω τσοκαρο .. ηρθε η ωρα σου ...  :evil:  :evil:

Enia

Έλεος πια!!! Πήγα για ψώνια σήμερα... και τόσα μαγαζιά γύρισα, αλλά δεν έβρισκά [size=18]πουθενά τσόκαρο[/size] ούτε για δείγμα!!!  :evil:
Ακατανόμαστε είσαι απειλή μέχρι και για την εθνική οικονομία! Ώρα να σοβαρεφτείς πια! :P:P:P

PoiSoN_GiRL

Μην μου στεναχωριεσαι ζουζουνα μου ! θυμασαι την κατασταση ''ρομπα'' ?
θα σε προμηθευσω εγω με courier ! θα σου στειλω μαλιστα 3-4 ζευγαρια ! Ολο και καπου θα χρησιμευσουν ! μπορει να μην τα φορεσεις ολα .. αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλοι ακατανομαστοι να τους ''φροντισουμε''  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

balland

θα σου στειλουμε απο την λαικη μας ενιακι...
εχουν βγει φετος καποια με 10 ποντους τακουνι....

Enia

Μπράβο βρε φιλενάδα, σ'ευχαριστώωω!! :D
Ουφ, μου έφυγε ένα άγχος τώρα, γιατί ήθελα να είμαι κι εγώ σε ετοιμότητα... Όπως λες κι εσύ κυκλοφορούν οι άτιμοι ελεύθεροι... έχω κι εγώ κάποιον ακόμα υπόψιν....  :roll:  :roll:  :roll:
Βαλλάντιε να τα κάνουμε δυο χαμηλά και δύο με τακούνι τα ζευγάρια?! Να έχω και κάτι ίσιο να μπορώ να το περπατήσω!  :P έτσι και βάλω την τακουνάρα θα φτάσω το 1.85 και ποιός σε ακούει μετά! :P:P:P

balland

αμα βαλεις την τακουναρα θα σε παρω για σωματοφυλακα μετα βρε κουτο.. :wink:

Enia

:shock:  :shock:  :shock:
ζε σελωωωω... το τακούνι θα το έχω μόνο για άμυνα... μπορεί να είμαι ψηλή αλλά είμαι ευαισθητούλι... εγώ η ίδια έχω ανάγκη από σωματοφύλακα... να κάτι σε Κέβιν Κόστνερ καλή ώρα...
άει στο καλό, βαλτός είσαι κι εσύ τώρα? με μελαγχώλησες πάνω που είχα πάρει τα πάνω μου...  :(
σνιφ...  :cry:  :cry:  :cry:

balland

:shock: μελαγχολησες :shock:
δεν το ηθελα βρε ενιακι..
με συγχωρεις μωρε κοπελαρα μου που θα σου γκρεμισω το ονειρο αλλα ο κεβιν ειναι κλεισμενος για αυτη την ζωη..

Enia

lol

δεν θέλω τον ίδιονα βρε! κανά σωσία ελευθερο κάπου θα τον βρούμε :P εξάλλου είμαι flexible... και σε ριτσαρντ γκηρ να ειναι πχ μη νομιζεις πως θα με χαλάσει!! βεβαια και σε κάτι ποιό ντόπιο και εγχώριο... ένας καζάκος junior θα ήταν μια χαρά...! (getting the picture now?! ;) )

OMG!  :shock:  το ότι μου βγαίνει το αγγλικό όταν είμαι κουρασμένη να με φρικάρει τώρα ή να το αφήσω για αύριο!?  :roll:

278 Επισκέπτες, 0 Χρήστες