Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 356
  • Total: 357
  • Leon

KinHTH THLeFwniA!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μάρτιος 24, 2005, 12:28:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Ο πελάτης καλεί στο κέντρο εξυπηρέτησης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και μιλάει με την τηλεφωνήτρια.

- Tο κατάστημά μας στο Mαρούσι είναι απέναντι απ' το μέγαρο του ΟTE, δίπλα από την τράπεζα Eurobank.
- Σε ποια; Σε αυτή που πήρα το δάνειο;

PoiSoN_GiRL

- Με παίρνει κάποιος τηλέφωνο που δεν τον ξέρω, κάνει ΜΠΙΠ και το κλείνει αλλά εμφανίζεται το όνομά
του στην οθόνη.
- Αυτό είναι αδύνατο κύριε. Μόνο εάν έχετε το όνομα στον κατάλογο εμφανίζεται.
- Αφού δεν τον ξέρω σας λέω. Μάλιστα είναι και Αραβας. "ΛΟΟΥ ΜΠΑΤΑΡ" τον λένε.

PoiSoN_GiRL

Ο πελάτης καλεί στο κέντρο εξυπηρέτησης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και μιλάει με την τηλεφωνήτρια.

- "Γράφω τον κωδικό και δεν τον παίρνει..."
- "Πάρτε πιο αργά τα νούμερα."
- "Δηλαδή κατά τι ώρα;"

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Ο πελάτης καλεί στο κέντρο εξυπηρέτησης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και μιλάει με την τηλεφωνήτρια.

- Tο κατάστημά μας στο Mαρούσι είναι απέναντι απ' το μέγαρο του ΟTE, δίπλα από την τράπεζα Eurobank.

Ποιζονάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τωρα θα θυμώσω!!  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
από ανταγωνιστική τράπεζα βρήκε ο κύριος να πάρει το δάνειο????

Κάνε κάτι να ρυθμιστεί το θέμα άμεσα!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

- Ανοίγω το τηλέφωνό μου και μου γράφει "μασάζ".
Σχόλιο / Επεξήγηση
Εννοούσε "message" (message=μήνυμα).

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Mairoula"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Ο πελάτης καλεί στο κέντρο εξυπηρέτησης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και μιλάει με την τηλεφωνήτρια.

Ποιζονάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τωρα θα θυμώσω!!  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
από ανταγωνιστική τράπεζα βρήκε ο κύριος να πάρει το δάνειο????

Κάνε κάτι να ρυθμιστεί το θέμα άμεσα!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Mairoula na xairesai pou den hr8e sti dikh sou trapeza ... ton ekopsa gia polu spirto ton kuriouli ! LoooooooL! 8a sou ekane ta nevra kordonia ! pali kala na leme !  :lol:  :lol:  :lol:

Ntama

χμμμμμμ... λες Ποιζονάκι??? χμμμμ??? Αν είναι ετσι τότε καλά τον έκανες και τον έστειλες  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Σε ποιό θέμα ήταν βρε καλό μου να σου γράψω τη συνταγή για τη μηλόπιττα?? μπερδεύτηκα η γυναίκα  :roll:  :roll:  :roll:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Mairoula den tin grafeis edw ti suntagi pou einai kai karadiko mas to topic kai den 8a fame kai ksulo ? lol  :lol:  :lol:

Ntama

:?  :?  :?  :?  :?  Δεν είδα την απάντηση σου και στην έγραψα στο θέμα μου "η ζωη"... ελπίζω να μην φάμε ξύλο  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Mairoula thnxxxxxxxxx !  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

356 Επισκέπτες, 1 Χρήστης