Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 595
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 515
  • Total: 515

AnTReS & GUnaikEs !!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μάρτιος 24, 2005, 03:42:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Οι γυναίκες ενθουσιάζονται με μια καλή αγορά από ένα κατάστημα.
Οι άντρες ενθουσιάζονται με το να βρουν πάρκιν εκεί κοντά.
Οι άντρες είναι υπέρ των προγαμιαίων σχέσεων.
Μέχρι να αποκτήσουν κόρη.
Γυναίκες και άντρες γεννήθηκαν ίσοι .
Οι γυναίκες όμως εξακολουθούν να εξελίσσονται.
Ο άντρας είναι η απόδειξη Ότι κι ο Θεός κάνει λάθη

KiSSeS

xaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxxaxa!

kaLoL!

Ntama

Ποιζονακι μου, μπορουμε εμεις χωρις τους αντρες και εκεινοι χωρις εμας???  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Mairoula"Ποιζονακι μου, μπορουμε εμεις χωρις τους αντρες και εκεινοι χωρις εμας???  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Mairoula mou edw 8a sumfwnhsw kai me to parapanw malista !!
einai glukutata plasmata oi atimoi ! h apantish einai OXI ! den ginetai den ginetai !!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

Πάντως όπως και να έχει, είναι γεγονός πως η γυναίκα εξελίσσεται και μάλιστα ξεπερνάει τους άντρες σε πολλά.
Μη ξεχνάτε πως μια γυναίκα έχει την ικανότητα να δίνει ζωή, να φτιάχνει όλους αυτούς που λέγονται άντρες και γυναίκες.
Καλοί είναι, δεν μπορούμε σε φυσιολογικά πλαίσια χωρίς αυτούς αλλά τα καταφέρνουμε και χωρίς αυτούς  ]

PoiSoN_GiRL

gavrinaki mou wraia ta les alla mia mikrh leptomereia ... xwris tous antres den mporoume na kanoume kai polla mones mas.. nomizw pleon h istoria me ton ''krino'' den exei apotelesma ... kai o pelargos twra teleutaia den ais8anetai kai polu kala ... ara monh lush gia tin ekseliksh tou eidous einai o antras !!!  :lol:  :lol:  :lol:

minoraki

.....tha symfonhsw mazi sou poison, se o,ti afora thn exelixh tou eidous....ekei vevaia exoume anagh tous antres....se opoiodhpote allo thema omos tous exoume ftasei kai tous exoume kseperasei....kai afto den mas to sygxoroun me tipota....kathoti yparxei kai o antrikos egwismos, ton opoion egw prosswpika pistevw kai sevomai poly  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

etsi einai minoraki mou ! kai sumfwnw apoluta me tin apopsi sou peri sevasmou gia ton andriko egwismo. ki egw ton sevomai opws sevomai kai ton idio ton andra  :)

vasilis

Εγω το μονο που εχω να πω ειναι πως αντρες και γυναικες ανηκουμε στην φυση και πρεπει να την σεβομαστε πραγμα που δεν κανουμε και καλα οτι ειμαστε τα μονα οντα που σκεφτοντε μεγαλο λαθος για μενα ολα τα ζωα σκεφτοντε και μαλιστα καλυτερα απο εμας διοτι εχουν μαθει να σεβοντε αυτο που η φυση τους προισφερει με τοση καλοσυνη

Anonymous

Μινοράκι και poisonaki, συμφωνώ μαζί σας ως προς τον ανδρικό εγωισμό αλλά μη ξεχνάτε πως οι άντρες ακόμα και τώρα δεν σέβονται τις γυναίκες και πως ακόμα τις θεωρούν αδύνατο φύλο όσο κι αν έχουν αποδείξει το αντίθετο. Αυτό βέβαια δεν το κάνουν όλοι αλλά οι περισσότεροι..
Το να βρεις έναν τέτοιον άντρα ο οποίος να σέβεται τη γυναίκα όσο της αξίζει είναι πάρα πολύ δύσκολο γι' αυτό και οι γυναίκες πήραν τα ηνία στα χέρια τους.. το μόνο που δεν μπορούν να κάνουν χωρίς τους άντρες είναι η τεκνοποίηση αν και με αυτά που έχει καταφέρει η επιστήμη μπορεί να γίνει και αυτό απλά ξεφεύγουμε από αυτό που ο Θεός μας έφτιαξε και που είναι ο πιο σημαντικός( επιτρέψτε μου την έκφραση ) σκοπός στη ζωή του ανθρώπου.

PoiSoN_GiRL

gavrinaki mou sigoura uparxoun kai antres pou den sevontai oxi mono tin gunaika alla oute ton eauto tous ton idio, alla stin pleiopsifia tous, 8elw na pisteuw oti einai swstoi.Oso gia emas tis gunaikes, pisteuw oti apo ti fush mas 8eloume arketes fores na niw8oume tis sigouria kai tin asfaleia kai auto to anazhtame sto anti8eto fullo.oso gia to 8ema ths teknopoihshs egw proswpika den apodexomai tin epistimh se auto to 8ema kai pisteuw oti einai kontra sth fush.

Anonymous

Poisonaki μου κι εγώ είμαι αντίθετη με αυτού του είδους τεκνοποίηση αλλά σε λίγα χρόνια έτσι θα έχουν τα πράγματα και αυτό είναι πολύ λυπηρό.  ]

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "gavrina"Poisonaki μου κι εγώ είμαι αντίθετη με αυτού του είδους τεκνοποίηση αλλά σε λίγα χρόνια έτσι θα έχουν τα πράγματα και αυτό είναι πολύ λυπηρό.  ]

gavrinaki mou elpizw na min ftasoume se auto to shmeio giati tote ontws 8a einai to telos tou an8rwpinou eidous ...

Anonymous

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΤΟ ΣΠ.....Α  ΜΟΥ ]

Anonymous

χα χα χα χα Γουρουνοφατσούλα, σου είπε κανείς πως θέλουμε κι άλλα γουρουνάκια  ]

515 Επισκέπτες, 0 Χρήστες