Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 544
  • Total: 544

AnTReS & GUnaikEs !!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μάρτιος 24, 2005, 03:42:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

Παράθεση από: "rickymartin"ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΤΟ ΣΠ.....Α  ΜΟΥ ]

to SP....A??

spa? spala? spatoula?????

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Kisses h periergeia... killed the cat... frontise na sou apantisei o ricky ... na sou petaksei kamia ataka na trexw na se suneferw  :shock:  :shock:  :shock:

KiSSeS

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Kisses h periergeia... killed the cat... frontise na sou apantisei o ricky ... na sou petaksei kamia ataka na trexw na se suneferw  :shock:  :shock:  :shock:

wx les???????

:pale:

vasilis

Παράθεση από: "gavrina"Poisonaki μου κι εγώ είμαι αντίθετη με αυτού του είδους τεκνοποίηση αλλά σε λίγα χρόνια έτσι θα έχουν τα πράγματα και αυτό είναι πολύ λυπηρό.  ]

Στο δικο σας χερι ειναι να μην φτασουμε σε αυτο το σημειο

vasilis

Kαι στην τελικη να την βρασω την εξελιξη και καταστρεφουμε τα παντα στο ονομα της εξελιξης και δεν μιλαω μονο για εσας τις γυναικες μιλαω γενικα για το ανθρωπινο ειδος και πρωτο και καλυτερτο εμενα δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "KiSSeS"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Kisses h periergeia... killed the cat... frontise na sou apantisei o ricky ... na sou petaksei kamia ataka na trexw na se suneferw  :shock:  :shock:  :shock:

wx les???????

em.. den ton exeis dei pws petagetai apo to pou8ena ? kai grafei ki auto to terastio ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜΜΜ .. me th megalh grammatoseira kiolas kai einai les kai apeu8unetai se tuflous ...
fantasou na sou grapsei tin ataka (pou 8a se afhsei ston topo asuzhthti) me tis terasties grammatares ... ksereis ti tromara 8a pareis filenada mou ...?

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "vasilis"Kαι στην τελικη να την βρασω την εξελιξη και καταστρεφουμε τα παντα στο ονομα της εξελιξης και δεν μιλαω μονο για εσας τις γυναικες μιλαω γενικα για το ανθρωπινο ειδος και πρωτο και καλυτερτο εμενα δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω

vasili 8a sumfwnhsw ki egw mazi sou ki epeidh oute egw vgazw thn oura mou apeksw, kalh men h ekseliksh, alla sto shmeio pou den aloiwnei thn fush tou an8rwpou. 8a mou peis den ginetai auto ... toulaxiston as mhn ftasoume sta akra .. ok nai stin ekseliksh alla einai kai kapoia pragmata (opws h anaparagwgh tou eidous) pou egw proswpika den dexomai na ginontai me diaforetiko tropo apo auton pou ginetai ews twra. Dhladh eleos ...  :?  :?  :?

PoiSoN_GiRL

LOIPON ... epanerxomai sto arxiko mas 8ema ''AnDReS & GUnaikES'' kai 8a sas deiksw kati akomi pou vrika gia na parete mia mikrh idea gia to poso diaforetika antilamvanetai o andras kai h gunaika to idio gegonos !!!!

diko sas...  :wink:

.. Aπόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΗΣ:

Το Σάββατο το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξ αιτίας μου...επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο καθυστερημένα. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα. Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σ'ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό. Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα. Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά. χωρίς να βγάλει άχνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα, δε μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός...δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη! Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο. Δε θα 'χαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος. Έβαλα τα κλάματα. Έκλάιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος. Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο

.. Απόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΟΥ:

Έχασε ο Ολυμπιακός... αλλά τουλάχιστον γ****α...

:lol:  :lol:  :lol:

Ntama

Παράθεση από: "minoraki".....tha symfonhsw mazi sou poison, se o,ti afora thn exelixh tou eidous....ekei vevaia exoume anagh tous antres....se opoiodhpote allo thema omos tous exoume ftasei kai tous exoume kseperasei....kai afto den mas to sygxoroun me tipota....kathoti yparxei kai o antrikos egwismos, ton opoion egw prosswpika pistevw kai sevomai poly  :roll:  :roll:

Νομίζω πως ήμουν απόλυτα σαφής... τους λατρευουμε και μας λατρευουν όπως ακριβώς είμαστε και είναι...

Εκεινοι με τον εγωισμό τους και μεις με τη μαλαγανιά μας...  :wink:

PoiSoN_GiRL

apo malagania... allo tipota !! eimaste omws oi atimes.... ''aperigraptou kalous'' onta !!  :wink:  :wink:

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "KiSSeS"

wx les???????

em.. den ton exeis dei pws petagetai apo to pou8ena ? kai grafei ki auto to terastio ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜΜΜ .. me th megalh grammatoseira kiolas kai einai les kai apeu8unetai se tuflous ...
fantasou na sou grapsei tin ataka (pou 8a se afhsei ston topo asuzhthti) me tis terasties grammatares ... ksereis ti tromara 8a pareis filenada mou ...?

tsa?????   (na mh sas tromaksw pali) 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

PoiSoN_GiRL

WELCOME our eyes the 2 !!!!!
pou eisai vre toses meres ??
ki oti eixa arxisei na anhsuxw !!
ola kala ? ola an8hra ???  :lol:  :lol:  :lol:

Y.G. 8a htan upervolh na pw oti sxedon mas eleipses kiolas ??  :shock:  :shock:

PoiSoN_GiRL

Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 25 ετών:

1. Όμορφος
2. Γοητευτικός
3. Επιτυχημένος επαγγελματικά
4. Ευφυής
5. Τέλειος εραστής

Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 35 ετών:

1. Εμφανίσιμος χωρίς καράφλα
2. Να έχει αρκετά χρήματα για δείπνο σε ακριβό εστιατόριο
3. Να ακούει περισσότερο από όσο μιλάει
4. Να γελάει στα αστεία της την κατάλληλη στιγμή
5. Να επιζητάει τον ρομαντικό έρωτα μια φορά την εβδομάδα

Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 45 ετών:

1. Όχι πολύ άσχημο, δεν πειράζει η φαλάκρα
2. Να είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ώστε να μπορεί να μετακινεί τα έπιπλα
3. Να θυμάται να κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας όταν τελειώνει την ανάγκη του
4. Να ξυρίζεται τα περισσότερα Σαββατοκύριακα
5. Να φοράει μπλούζες που κρύβουν την κοιλιά του

Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 65 ετών:

1. Να μην φοβίζει τα μικρά παιδιά με την εμφάνιση του
2. Να θυμάται που είναι η τουαλέτα
3. Να μην ξεχνά γιατί γελάει
4. Να θυμάται που ξέχασε τη μασέλα του
5. Να θυμάται όταν...

Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 75 ετών:
1. Να μπορεί να αναπνέει
2. Να θυμάται να αναπνέει
3. Να μην ξεχνά να αναπνέει

PoiSoN_GiRL

[/u]

1. Πηγαίνετε μέχρι τη μηχανή.
2. Κατεβάστε το παράθυρο.
3. Βάλτε την κάρτα σας στη μηχανή και πληκτρολογήστε τον PIN σας.
4. Πληκτρολογήστε το ποσό που θέλετε.
5. Πάρτε την κάρτα σας , τα χρήματα και την απόδειξη.
6. Ανεβάστε το παράθυρο.
7. Απομακρυνθείτε.

1. Πηγαίνετε μέχρι τη μηχανή.
2. Κάντε όπισθεν, για να ευθυγραμμίσετε το παράθυρο του αυτοκινήτου σας με τη μηχανή.
3. Ξανανάψετε τη μηχανή που έχει σβήσει.
4. Κατεβάστε το παράθυρο.
5. Βρείτε την τσάντα σας και αδειάστε όλο το περιεχόμενό της στη θέση του συνοδηγού, για να βρείτε την κάρτα σας.
6. Βρείτε την τσαντούλα με το μέικ-απ και διορθώστε το μέικ-απ σας στον καθρέφτη του αυτοκινήτου.
7. Προσπαθήστε να βάλετε την κάρτα στη μηχανή.
8. Ανοίξτε την πόρτα, για να έχετε καλύτερη πρόσβαση προς τη μηχανή, λόγω της μεγάλης απόστασης που τη χωρίζει απ το αυτοκίνητο.
9. Βάλτε την κάρτα.
10. Βγάλτε την κάρτα και ξαναβάλετε τη με το σωστό τρόπο.
11. Ανοίξτε πάλι την τσάντα σας, για να βρείτε την ατζέντα σας, όπου έχετε γραμμένο τον ΡΙΝ, στη μέσα πίσω σελίδα.
12. Πληκτρολογήστε τον PIN σας.
13. Πατήστε την ακύρωση και ξαναπληκτρολογείστε το ΡΙΝ, σωστά αυτή τη φορά.
14. Πληκτρολογήστε το ποσό που θέλετε.
15. Ξαναελέγξετε το μέικ-απ στον καθρέφτη του αυτοκινήτου.
16. Πάρτε τα χρήματα και την απόδειξη.
17. Ξαναδειάστε την τσάντα σας, για να βρείτε το πορτοφόλι σας, όπου θα βάλετε τα χρήματα.
18. Τοποθετείστε την απόδειξη στο πίσω μέρος του βιβλιαρίου επιταγών.
19. Ξαναελέγξετε το μέικ-απ στον καθρέφτη του αυτοκινήτου.
20. Προχωρήστε περίπου 2 μέτρα.
21. Κάντε όπισθεν, μέχρι τη μηχανή.
22. Πάρτε την κάρτα σας.
23. Ξαναδειάστε την τσάντα σας, για να βρείτε τη θήκη της κάρτας και τοποθετείστε την κάρτα μέσα στην κατάλληλη σχισμή.
24. Ξαναελέγξετε το μέικ-απ στον καθρέφτη του αυτοκινήτου.
25. Ξανανάψετε τη μηχανή που έχει σβήσει.
26. Προχωρήστε 10-12 χιλιόμετρα.
27. Λύστε το χειρόφρενο. [size=12][/size]

PoiSoN_GiRL

H  γεωγραφια  της  γυναικας :

"Μεταξύ 17 και 20 είναι σαν την Αφρική...
Η μισή έχει ανακαλυφθεί και είναι με φυσική ομορφιά και γόνιμα δέλτα...

Μεταξύ 21 και 30 είναι σαν την Αμερική...
Εξελιγμένη και ανοιχτή για εμπόριο, ιδιαίτερα για κάποιον που έχει χρήματα...

Μεταξύ 31 και 35 είναι σαν την Ινδία...
Πολύ ζεστή, χαλαρή και πεισμένη για την ομορφιά της...

Μεταξύ 36 και 40 είναι σαν τη Γαλλία...
Μεγαλώνει όμορφα, αλλά είναι πάντα ζεστή και επιθυμητή . . .

Μεταξύ 41 και 50 είναι σαν τη Γιουγκοσλαβία.
Έχει χάσει τον πόλεμο και έχει στοιχειώσει από λάθη του παρελθόντος. Χρειάζεται ανακατασκευή!!!.

Μεταξύ 51 και 60 είναι σαν τη Ρωσία.
Πολύ φαρδιά κι ανοιχτή με όρια μη ελεγχόμενα. Η παγωνιά απομακρύνει τους πάντες!!!

Μεταξύ 61 και 70 είναι σαν τη Μογγολία...
Έχει ένα ένδοξο και νικηφόρο παρελθόν αλλά, δυστυχώς, χωρίς μέλλον...

Μετά τα 70 οι γυναίκες είναι σαν το Αφγανιστάν...
Σχεδόν όλοι ξέρουν πού βρίσκεται,
αλλά κανείς δεν θέλει να πάει . . . "

544 Επισκέπτες, 0 Χρήστες