Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 228
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 222
  • Total: 223
  • Leon

ΦΤΟΥΥΥΥΥ !!! ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ... !!

Ξεκίνησε από Ntama, Μάρτιος 25, 2005, 04:56:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"axm... teleutaia fora pou eipa ''Ftou gkantemia'' htan prin ligo pou exasa to metrhma ...
ante pali apo tin arxh ...
8a epanel8w paidia ... :shock:

Ποιζονάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :tongue: :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ntama

Παράθεση από: "kuria"εγώ μόνο όταν περνάω πίσω από καθρέφτη αναφωνώ: ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ...      :P

Φτου σου κι'απο μένα κοπελάρα μου  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "minoraki".........γκανεμια? μονο μια? γκανεμιες να δουνε τα ματακια σου..... :evil:  :evil:  εμεις ομως δεν απογοητευομαστε....συνεχιζουμε με αισιοδοξια.....

Τα χουμε πει φιλενάδα  :wink:
Εμεις είμαστε δυνάτα πλάσματα και προχωράμε όσες σφαλιάρες κι'αν φάμε...  :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

polu ftusimo epese paidia kai anevainei h sta8mh ...
egw egkataleipw to ploio !!
ftou ftou ftou ! ftou kseleu8eriaaaaaaaaaaaa !  :joker: :joker: :joker:

optasia

εγώ μόνο όταν περνάω πίσω από καθρέφτη αναφωνώ: ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ...  

ΦΤΟΥ ΣΟΥ κοριτσαρααααα μου και απο εμενα χαχαχα. την καλυτερη δουλεια κανεις.... μηπως πρεπει και εγγω να κανω το ιδιο? :roll:

minoraki

Παράθεση από: "Mairoula"
Παράθεση από: "minoraki".........γκανεμια? μονο μια? γκανεμιες να δουνε τα ματακια σου..... :evil:  :evil:  εμεις ομως δεν απογοητευομαστε....συνεχιζουμε με αισιοδοξια.....

Τα χουμε πει φιλενάδα  :wink:
Εμεις είμαστε δυνάτα πλάσματα και προχωράμε όσες σφαλιάρες κι'αν φάμε...  :wink:  :wink:  :wink:
....<<ο καλος καραβοκυρης στη φουρτουνα φαινεται....>>....αλλα ομως, μετα την φουρτουνα(την καταιγιδα) ερχεται η γαληνη.... :D  :D  ετσι δεν ειναι κουκλα μου?

Ntama

Μινοράκι σωστήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:
όπως πάντα άλλωστε.... :wink:  :wink:  σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :)

Ntama

Φτούυυυυυυυυυ!! γκαντέμικη μέρα...  :lol:  :lol:  :wink:

PoiSoN_GiRL

axmm... Mairoula mou ...
8a sou deiksw amesws ti einai gkantemia... (LoOoOoOoL)

Y.G. episunaptetai photo tou ''antikeimenou''....ki opoios anteksei....

gouri ! gouri !!

Anonymous

χαχαχαχαχα Poisonaki !!!!!
Προτιμώ την παραπάνω φωτό!!!!  ]

fmas

Γειά σου ρε PoiSoN!!!!!!!!!!!!!

kap

Poisonaki αυτό είναι η απόλυτη γκαντεμιά. :!:  :!:  :!:  :?

Για μένα ένα έχω να σας πω. Για πράγματα που μου συναίβεναν πριν 10 χρόνια ακόμα με αποκαλούν ΓΚΑΝΤΕΜΗ

PoiSoN_GiRL

gavrinaki mou me stenaxwreis... toso kopo ekana na vrw thn uperoxh photo tou akatanomastou ! LooooooL ! makia makia mikrh mou  :lol:

fmasaki eides ?? H summetoxh mou einai ka8oristikh ... den lene tuxaia oti katastrefw ta 8emata !! LooooL (eimai talentara telika h atimh...) makiaaaa  :lol:

kap egw ena exw na pw ... otan gnwrisoun ton kurio sthn photo... 8a stamathsoun na se apokaloun gkantemh!! giati loipon den kanonizeis na tous fereis se epafh mazi tou ??? (ki opoios 8elei as se ksanapei gkantemh meta !!! xixixixixixixi  :lol: )

Ntama

Ποιζονάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Τι ήταν αυτό που μου έβαλες καλό μου στο θεματάκι??????

Θα μου διαγράψουν το θεματάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :?  :?  :?  :?

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:
 :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

(μετά τον αγιασμό και τον εξορκισμό που μου έκανες ξεπέρασα τον αγιάτρευτο έρωτα που έτρεφα για το άτομο του αρχιγκαντέμη - βλέπε σημείωση από άλλο θέμα  :wink:  :wink:  :lol:  :lol: )

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

Mairoula mou egw dokimastiko ekana...
H8ela na eksakrivwsw me ta idia mou ta matia oti o agiasmos-eksorkismos apedwse ... kai doksa to 8eo ... GIATREUTHKES !!
Twra mporw na koimamai hsuxh pali ta vradia (psemmata ... den koimamai ta vradia ... alla toulaxiston ta prwina 8a kanw trelous upnous!!)

222 Επισκέπτες, 1 Χρήστης