Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 377
  • Total: 377

SUmBoULEs...EUTUxiaS!!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μάρτιος 28, 2005, 06:46:58 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

R U talking 2 me ??   :roll:  :roll:

(tao tao !)   ]LoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOL [/size]

ksenixths

twra thelei na apanthsw elatiriaki ?!?!?!?!?!?!?!?!?!

[size=18]xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa[/size]

Ntama

Ενα κεφαλο-κλεδωματάκι καμιά φορά εκεί που χρειάζεται μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο... :twisted:  :twisted:  :twisted:  χεχεχεχεχε

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "ksenixths"twra thelei na apanthsw elatiriaki ?!?!?!?!?!?!?!?!?!

[size=18]xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa[/size]

αχμμμ .. θελεις να λυσουμε σταυρολεξο μηπως ??

εχω ολες τις απαντησεις ετοιμες !  :P  :P

ksenixths

thelw thelw.kai alla thelw pou eipes alla adika perimenw:p

kai tha balw ta klamata :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

PoiSoN_GiRL

Να παρω τη βοηθεια του κοινου ?? Τι ειπα και το ξεχασα ?? (help meeeee ! δωστε μου μια μικρη βοηθεια να παρω μπρος !)  :roll:  :roll:  :roll:

ksenixths

gia na leitourghseis prepei na koinhtheis prwta :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

αχμμ ... αποφασισα για πολυ συγκεκριμενους λογους να προχωρησω σε απεργεια πεινας .. (κομμενες ΚΑΙ οι σοκολατες) και απεργεια υπνου ...  :?  :?

Υ.Γ. ελπιζω να ληξει συντομα η απεργεια και τα αιτηματα μου να γινουν αποδεκτα !  :shock:  :shock:

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αχμμ ... αποφασισα για πολυ συγκεκριμενους λογους να προχωρησω σε απεργεια πεινας .. (κομμενες ΚΑΙ οι σοκολατες) και απεργεια υπνου ...  :?  :?

Υ.Γ. ελπιζω να ληξει συντομα η απεργεια και τα αιτηματα μου να γινουν αποδεκτα !  :shock:  :shock:

WHAAAAAT?! Τι αιτήματα καλέ? τι επισόδειο έχασα πάλι? Ποιός πείραξε το φιλεναδούμπι μου να τον σκίσω?!  :evil:

PoiSoN_GiRL

Λιλακι μου γλυκο κανεις !! Δεν με πειραξε κανεις !! αληθεια !! (το αντιθετο μαλιστα !! λολ) λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα !! πιασε το τσοκαρο και ετοιμασου .. οπου να ναι περναει κι ο ακατανομαστος απο τα μερη μας !! Το διαισθανομαι !! χαχαχαχα !!  :wink:  :wink:

(λεπτομερειες απο κοντα ...  :wink: )

Enia

OoooooK!  :D  :D  :D

*Ένια καθαρίζει και γυαλίζει το super-duper-τσόκαρο και είναι σε ετοιμότητα!....

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχαχα ! Ετσι σε θελω !! μαχιμη οπως παντα !!!!!!!  :wink:  :wink:  :wink:

[size=24]σμουτςςςςςς ![/size]

Enia

εεεεε.... εκτός του ότι μου το παράγγειλες εσύ και δεν σου χαλάω χατίρι... ακατανόμαστος είναι αυτός, δεν μπορώ να τον αφήσω παραπονεμένο!!  :wink:

PoiSoN_GiRL

Απο μια αποψη .. αν εχεις παρατηρησει μικρη μου ζουζουνα .. αν δεν φαει τις τσοκαριες του ο ακατανομαστος... νιωθει καπως .. περιεργα !!  :shock:
Συνηθισε μου φαινεται !! λοοοοοοοολ !

(και σου τα ελεγα εγω .. μην τον καλομαθαινουμε θα μας ζηταει κι αλλο ! λολ)  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

377 Επισκέπτες, 0 Χρήστες