Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ποιο ειναι το πιο.....

Ξεκίνησε από minoraki, Μάρτιος 29, 2005, 09:14:55 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

περιεργο μερος που εχετε κανει σεξ?   :roll:  :roll:  :roll:

ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος που εχετε κανει ερωτα? για να δουμε?
με ποιους ταιριαζουν τα γουστα μας?

PoiSoN_GiRL

aman minoraki mou !! ta apluta mas sth fora ??

axm ... twra egw pou eimai ntropalo paidi ti na pw gmt ... ?  :oops:  :oops:  :oops:

ante 8a afhsw tous allous na apanthsoun prwtoi mhpws parw 8arros kai 8a ksanaperasw  :lol:  :lol:

minoraki

:wink:  :wink:  :wink: χεχε ποιζονακι μου....ας πω εγω πρωτη.....ειναι ενα μερος που σιγουρα ολοι μας το εχουμε δοκιμασει....και αυτο δεν ειναι αλλο απο το αυτοκινητο.... :roll:  :roll:  :roll: ....ηταν και σπορ (διθεσιο)....not bad..at all :D  :D

PoiSoN_GiRL

auta einai minoraki mou !!!!!!!!!!!!!!!!!  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

KiSSeS

:oops:

sex???  erwta???

:oops:  :oops:  :oops:

DG/DA!

dhlwnw agno par8eno elaiolado!!!!!!   :roll:

gkouxou gkoux!!!

danai

Mporw na allaxw kathgoria? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

ta thelete me alfabhtikh seira?
loipon arxizo

asanser
barka
klp klp......
ta ypoloipa parakato na exei ki endiaferon
am pos........

KiSSeS

se varka????? summer me mpratsakia to ekanes mh tuxwn thn anapodoguriseis (san pa8iasmenos kai varvaros andras pou eisai)????

xexexexexexexe     :roll:  :roll:  :roll:  :wink:

minoraki

:shock:  :shock: ασανσερ? και εαν ανοιγε η πορτα?
 :shock:  :shock:  βαρκα? δλδ οπως λεει και το τραγουδι <<βαρκα στο γυαλο>> ή το αλλο τραγουδακι <<μεσ'αυτη τη βαρκα ειμαι μοναχη>>....
σαμμερ θα μας τρελανεις? παθιασμενε....ασυγκρατητος, οπως παντα!

Anonymous

loipon tha po pou DEN exo kanei
einai pio eykolo lol (eimai paidi me fantasia ti na kano?)

minoraki

:D  :D  :D  :D  τυχερες ολες οσες σε ερωτευθηκαν κουκλε μου.....και ξερεις εεεεεεε????? πολλοι λιγοι αντρες διαθετουν φαντασια..... :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

KiSSeS

επιβητορ μας βγηκε ο σαμερακος!

:wink:  :wink:  :wink:  :lol:

minoraki

ειιιιιιιιιιιι κοριτσια.....εσεις οι ελευθερες και ωραιες υπαρξεις του σαιτ, για να μην συνοστιζεστε καλλιτερα να μπειτε εφ 'ενος ζυγου....για να εχει την ευκαιρια να διαλεξει με την ησυχια του ο σαμμερ μας....εναν τον εχουμε....μην το αφησετε να τον παρει καμμια αλλη εκτος σαιτ.... :wink:  :wink:

libidoman

στον ανελυστηραααααααααααααααααααααααα......και στο τελος σχεδον ημιγυμνοι!!!!!  να πατας και λαθος κουμπι οροφου!!!!!
να προσπαθεις να βαλεις το κλειδι στο αντιστοιχο.....διαμερισμα   (γιατι δεν αναβεις φωτα διαδρομου μη ....γινεις ορατος)  να προσπαθεις ,να προσπαθεις και η ενοικος να ειναι μεσα.................

δεν συνεχιζω..........

minoraki

Παράθεση από: "libidoman"στον ανελυστηραααααααααααααααααααααααα......και στο τελος σχεδον ημιγυμνοι!!!!!  να πατας και λαθος κουμπι οροφου!!!!!
να προσπαθεις να βαλεις το κλειδι στο αντιστοιχο.....διαμερισμα   (γιατι δεν αναβεις φωτα διαδρομου μη ....γινεις ορατος)  να προσπαθεις ,να προσπαθεις και η ενοικος να ειναι μεσα.................

δεν συνεχιζω..........
:shock:  :shock:  :shock:  λιμπι μου....περιγραφικωτατος....δεν το συζητω.... :shock:  :shock:  :shock:

496 Επισκέπτες, 1 Χρήστης